Tyches Lykkehjul

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation
WoF wiki logo new.png

Tyche vender tilbage i denne festlige sæson, men med et twist! Velkommen til Tyches lykkehjul!

Hvad er Tyches lykkehjul?

Tyches lykkehjul er en begivenhed, der tilbyder dig en unik måde at vinde fantastiske præmier. Begivenheden erstatter Tyches Julekalender. I denne nye begivenhed tilsmiler Guderne festlighederne i din by, og som belønning kommer Tyche til din by for at dreje hendes lykkehjul. Men Tyche kommer ikke alene! Hun medbringer de største malere fra hele Grækenland, som vil male storslåede malerier for at udødeliggøre din bys festligheder.

Hvordan spiller man?

Til at starte med, klik på Tyche i nederste hjørne af skærmen:

WoT event icon.png

Det vil åbne Lykkehjulet! Lykkehjulet har mange specielle kræfter tilgængelige, som du kan finde, samt den eftertragtede daglige special, der er den mest unikke og værdifulde af dem. Selvfølgelig skifter den daglige special hver dag, så sørg for at nap den, før den forsvinder!

Daglig special Begivenheds Inventar

DailySpecialWoF.png


EventInventoryWoF.png

Du kan dreje hjulet ved at klikke på "spin" knappen i midten. Hvert "spin" koster 10 'Tyche mønter.'

SpinResetWoF.png

Du kan klikke på InfoButtonWoF.png til venstre for at se hvilke præmier, der er tilgængelige på det hjul. Hvis du tjekker de tilgængelige præmier og ikke ser noget du synes om, så kan du få et nyt hjul ved at klikke på "Reset". Det vil koste dig 15 'Tyche mønter'. Når du gør det, vil du få et helt nyt hjul med nye præmier, og det først spin på det nye hjul. Dvs. at du dermed vil få både et frisk hjul med nye præmier, samt vinde en af dem, da den foretager det første spin for de 15 *Tyche mønter', det koster at resette. Hjulet fornys også hver dag så der er nye præmier at vinde.

Når du har vundet noget på hjulet, bliver det flyttet til dit event inventar. Dette er et midlertidigt inventar med plads til 8 belønninger. Når det er fyldt vil du ikke længere være i stand til at dreje hjulet, før du enten bruger belønningerne i dit event inventar, eller opbevarer dem i dit normale inventar (eller sletter dem).

WoFPainting2.png

Hver gang du drejer hjulet vil dine malere blive inspireret og male en ny sektion af det store præmie maleri. Bjælken under hjulet viser din nuværende fremgang mod færdiggørelsen af dette kunstværk, som når det er færdigt, vil belønne dig med den store præmie! Dine malere vil så rulle deres lærred op, sende det afsted og starte på et nyt!

DoublePrizeWoF.png

En ting mere vil ske, hver gang du drejer hjulet. Hver gang du deltager, vil Guderne belønne dig med deres Guddommelige livskraft. Fyld bjælke med Guddommelig livskraft for at aktivere "dobbelt præmie" kraften. Når den er aktiv vil, hvad end du vinder, næste gang du drejer hjulet, blive fordoblet! (dvs du får 2 af den præmie).

Hvordan får jeg 'Tyche mønter'?

Meget som i andre events, så kan du få flere 'Tyche mønter' ved at udføre forskellige opgaver i dine byer, som at starte bygninger eller producere enheder. Du kan også købe flere 'Tyche mønter' for guld!

TycheCoinsCollectWoF.png


Hvad kan jeg vinde?

Udover en stor mængde seje præmier på selve lykkehjulet, så er der nogle spændende og unikke præmier tilgængelige! Først hold øje med Guddommelig kamp strategi! Denne belønning, som du ved, øger mængden af kamppoint, som du kan tjene. Du finder også andre store belønninger som enhedsforstærknings belønninger, til dine favorit enheder, som f.eks. Mantikora!

Men selvfølgelig, en ny begivenhed ville ikke være komplet uden en helt ny belønning, og med dette vil vi præsentere dig for: Soterias Helligdom!

Soterias Helligdom
SoteriasShrine.png

Helligdommens kræfter kanaliseres igennem dine tropper!

Forsvarende enheder i denne by vil være 0.7% mere effektive pr. niveau af denne kraft. Denne har mulighed for opgradering, så når du bruger den på din by vil du få 1 niveau pr. gang op til et maximum af niveau 10.

Denne kraft er permanent*


Belønninger

Udover alt det, så får du selvfølgelig også eksklusive belønninger til din profil, så du kan prale med dit hårde arbejde!

Efterlad ingen chance

Du har vundet alle belønninger på et hjul på en enkelt dag.

WoFleave no chance.png

Lykkens kontrol

Du har skiftet lykkehjulet 2 gange på en dag.

WoF fortune control.png

Tyches Udfordring

Du har drejet lykkehjulet 80 gange under Lykkehjuls Eventet Du har drejet lykkehjulet 120 gange under Lykkehjuls Eventet Du har drejet lykkehjulet 170 gange under Lykkehjuls Eventet Du har drejet lykkehjulet 250 gange under Lykkehjuls Eventet
WoF tyches challenger1.png
WoF tyches challenger2.png
WoF tyches challenger3.png
WoF tyches challenger4.png

Udødelig lykke

Du har vundet 5 daglig special i Lykkehjuls Eventet Du har vundet 10 daglig special i Lykkehjuls Eventet Du har vundet 17 daglig special i Lykkehjuls Eventet Du har vundet 25 daglig special i Lykkehjuls Eventet
WoF fortune of immortals1.png
WoF fortune of immortals2.png
WoF fortune of immortals3.png
WoF fortune of immortals4.png

Festlig muse

Du har gennemført 5 malerier. Du har gennemført 10 malerier. Du har gennemført 15 malerier. Du har gennemført 20 malerier.
WoF festive muse1.png
WoF festive muse2.png
WoF festive muse3.png
WoF festive muse4.png