Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning


Hvad er reservationsværktøjet?

Reservationsværktøjet blev introduceret i december 2012. Det tillader medlemmer i en alliance at reservere en by, hvilket viser alliancens medlemmer at man ønsker at overtage denne by. Det er også muligt at dele denne information med andre alliancer, også selvom man ikke har et forbund med dem. Reservationsværktøjet viser kun at man ønsker at overtage byen, det forhindrer ikke andre medlemmer i alliancen i at overtage byen.

Hvordan reservere man en by?

Reservering af en by, kan ikke blive meget lettere.

  1. Klik på den by som du ønsker at reservere.
  2. Klik på 'Info' når hjulet åbner sig.
  3. Klik på 'Reservér'.
Tillykke, du har nu reserveret en by.

Se reserveringer

Hvis du klikker på 'Alliance' i navigationsbaren, så vil du se et menupunkt kaldet 'Reserveringer'.

775px-Reservation9.png


Hvis du klikker på 'Reserveringer', så vil du blive præsenteret for et vindue, som minder om dette.

Screen Shot 2013-02-10 at 17.32.36.png

Herfra har du mulighed for at se alle reserveringer som du, din alliance og deres partere har lavet. Der er stor mulighed for at sortere mellem hvilke reserveringer du vil se, i større alliancer kan det hurtigt blive svært at overskue dem alle samlet.

Håndtering af reserveringer

Hvis du har rettigheder til at håndtere reserveringer, så kan du åbne dette vindue via linket 'Reserveringsindstillinger'.

Reservations10.png
Vores indstillinger
  • Antal reserveringer en spiller kan lave
  • Tid før en reservering udløber


Fælles reserveringer
  • Hvilke alliancer deles der reserveringer med
    • Rettigheder til at tilføje reserveringer
    • Rettigheder til at håndtere reserveringer
    • Rettigheder til at se reserveringer


Slet reserveringer

Hvis du har rettigheder til at håndtere reserveringer, så kan du slette andre spilleres reserveringer. Dette gør du ved at trykke på det røde kryds, og derefter vil denne boks komme frem.

Reservationsværktøj4.png
  • Hvis du klikker på 'Slet reservering', så vil reserveringen blive slettet helt.
  • Hvis du klikker på 'Slet spilleranvisning', så vil spilleren blive fjernet fra reserveringen, men reserveringen vil blive lagt under fanen 'Ny'. Dette er brugbart hvis man ønsker at ligge nogle forudbestemte reserveringer ud til spillerne i alliancen.

Ikoner på kortet

Billeder Beskrivelse
Reservationsværktøj5.png Dette er en af dine egne reserveringer. I dette eksempel er det også en spiller fra din egen alliance, hvilket det blå flag i baggrunden viser.
Reservationsværktøj6.png Dette er en reservering foretaget af en fra din egen alliance.
Reservationsværktøj7.png Dette er en reservering foretaget af en fra din alliances partnerliste.