Tyches Julekalender

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Hvordan det ser ud

Advent 2019 main.png

Beskrivelse:

Ligesom i enhver god kalender, er der De 24 Lykkehjul i eventet. Hver dag kan du åbne et nyt lykkehjul. Når du har klikket på en dag, vil Lykkehjulet i højre side af vinduet. Hvert hjul indeholder 6 forskellige belønninger og 1 vinterkrystal. Saml 5 vinterkrystaller for at få den nye helt eller alle 5 rådgivere gratis i 1 uge.(Gælder kun for verdener hvor helte ikke er aktiveret)

Du kan dreje hjulet ved at trykke på knappen i midten og bare lade den dreje færdig, så den stopper af sig selv. En belønning vil dukke op i midten efter en kort animation. Dagens første spin er altid gratis, men du kan dreje den flere gange, ved at bruge guld. Hver præmie har en forskellig chance for at blive vundet som er udregnet udfra værdien af den gældene effekt, så jo mere værdifuld effekt jo lavere chance er der for at netop den effekt bliver vundet. Værdien af effekten vil være vist med en glødene effekt for hver respektive effekt Du skal samle din belønning, før du kan dreje det samme hjul igen.
Et lykkehjul kan genopfyldes med alle de foregående belønninger, ved at bruge guld.
Efter det første spin med lykkehjulet, vil der dukke en dekoration til juletræet. Åbning af dekorationer vil garantere dig en medalje. "Lykkelig vinter sjov".

Hvordan man åbner kalenderen

Klik på det lille event ikon i bunden til højre, for at åbne kalenderen.

Winter2015 icon.png

Hvordan man åbner en dag

I samme øjeblik du holder musen over den illustrerede scene, vil markeringer dukke op over event vinduet, hver markering indeholder et nummer ( 1-24). Hvis du klikker på en markering, vil Lykkehjulet for den dag, åbne op i højre side, ved siden af juletræet. For at åbne en dag, kræves det at den pågældenda dato er opnået.


Nuværende dag

Markeringen for den nuværende dag at fremhævet i guld.

Winter2015 current.png

Foregående dage

Markeringen af foregående dage der stadig indeholder mindst 1 belønning er vist i blå.

Winter2015 past.png

Oplagrede belønninger

Du behøver ikke acceptere belønningerne øjeblikkeligt. Du kan "oplagre" dem i hjulet, indtil eventet slutter.


Winter2015 collect.png

Dekorationer

Når du har lavet dagens første spin, vil en ny dekoration (Specifik) blive tilføjet til scenen.

Hvordan du samler en belønning

Først og fremmest er der kun 1 "SPIN" knap i bunden af hjult, hvis du har et frit spin.
Ved at trykke på den knap, vil et lys oplyse alle de tilgængelige belønninger (Undtaget dem som er taget).
Når animationen stopper, vil knappen i midten forsvinde og belønningen du har vundet, bliver rykket ind på midten.
Du kan klikke på belønningen, for enten at opbevare den i dit inventar, eller bruge den straks, eller smide den væk. Du kan også efterlade den igennem eventet, for at samle den op senere.

Genopfyldning

Hvis du har fået alle 6 belønninger på Lykkehjulet, kan du genopfylde den, første gang, ved at bruge 50 guld. Efter dette vil prisen stige. Du kan også genopfylde hjulet tidligere (Hvis du allerede har samlet den ønskede belønning, og du ønsker chancen for at vinde den igen). Husk at selv om prisen vil stige, for hver gang du bruger den funktion, så bliver prisen nulstillet ved midnat.

Vinterkrystaller

I kalender vinduet er der også "Vinterkrystaller visning", som viser dine fremskridt til du kan modtage den nye helt eller de gratis rådgivere. Når du har samlet alle vinterkrystallerne, vil disse udløse medaljen : "Alle Krystallerne".


Winter2015 shard.png

Vinterkrystal samling

To bellønninger for hver dag, vil også komme sammen med en Vinterkrystal. Hvis du modtager den belønning, vil du også modtage vinterkrystallen i kalender vinduet, som til sidst vil give dig helten Telemachos hvis du spiller på en verden med helte, på verdener uden helte vil du modtage alle 5 premium rådgivere gratis 7 dage.
Når du har modtager rådgiverne, vil Vinterkrystallerne ikke længere blive vist i Lykkehjulet. Ligeledes vil rådgiverne blive ændret fra grå til farvet tilstand, når de er åbnet op for.
Brug af genopfyldnings funktionen vil ikke genopfylde vinterkrystaller, der er samlet!

Omkostninger ved flere spin

Det første spin på dagen er altid gratis. Flere spin, koster guld. Hvis du er gået glip af den foregående dags spin, vil det første spin også koste 100 guld.


Spin Featureicons02 2.08.png
1 GRATIS
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500


Hvis du ikke fik drejet hjulet for den foregående dag, vil det første drej koste 100 guld. Hver drej du foretager der efterfølgende vil koste 100 guld mere.


Spin Featureicons02 2.08.png
1 100
2 200
3 300
4 400
5 500
6 600

Dette betyder at det andet drej kun koster 100 gold på den nuværende dag. Hvis du ikke for drejet på den gældene dag vil prisen for at dreje det hjul være 200 guld.

Nedtælling

Vinter eventet er kun tilgængeligt for en begrænset periode. Den tilbageværende tid er altid synlig, vist som en nedtælling i øverste venstre hjørne af event vinduet, hvor den tæller dage, timer, minutter og sekunder. Når nedtællingen er afsluttet, er det ikke længere muligt at åbne event vinduet. Husk at samle dine belønninger inden dette. Du kan ikke hente dem, efter nedtællingen.

Mobil App

Eventet bliver også tilgængelig på vores app. Tjek det ud, for det kan du dreje hjulet med dine fingre.

288px-Advent 2019 mobile.jpg

Medaljer

Igennem vinter eventet, kan du også modtage forskellige medajler. Den første er "Heldigt vinter sjov" som tjenes efter at have drejer hjulet et bestemt antal gange. Den næste vil være "Alle Krystallerne", når du har samlet alle krystallerne.


Sjove vinteroplevelser

1 Drej 5 Drej 10 Drej 24 Drej
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Alle krystallerne

Winter2015 collector.png

Du kan finde mere omkring medaljer til denne event her: Event Medaljer