Grepolis FAQ

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Konto og Support

Kontobrug

Hvad er en 'konto'?
FOLD UD
En konto er det navn, som en spiller spiller under. En spiller kan have forskellige konti, hvis de spiller på forskellige verdener. Dog er det imod reglerne at have flere konti på samme verden. Alt guld købt er tilknyttet den konti det er købt fra og kan som udgangspunkt ikke flyttes.
Jeg er træt af mit brugernavn og vil gerne have det ændret. Kan jeg det?
FOLD UD
Kun Community Manageren(CM) kan ændre spillernavn, og det sker kun, hvis der er en virkelig god forklaring på årsagen til ændringen. At være blevet træt af sit brugernavn, er ikke årsag nok, og vil blive afvist.
Jeg ønsker at slette min konto helt fra Grepolis. Hvordan gør jeg det?
FOLD UD
Da vi i Teamet ikke længere har mulighed for at slette en spillers konto, skal denne selv gøre det ved at gå ind på linket herunder, og indtaste Email og Kode, samt vælge hvilke steder man ønsker at blive slettet fra.

Sletning af konto Handlingen kan ikke fortrydes!!

Hvordan kan jeg slette min konto fra verdenen?
FOLD UD
Ved at klikke på 'Indstillinger' (det lille 'tandhjul' oppe ved siden af din gud, hvis du er på browser versionen, ) I menuen til venstre, under Kontoindstillinger, finder du 'Slet konto'. Klik på den. Du skal herefter indtaste din adgangskode og klikke på 'Slet konto'. Denne proces tager 7 dage. Det sletter kun kontoen i den verden, at du er logget ind på, når du gør dette. At slette konti på flere verdener, skal du gøre denne proces for hver verden.
Jeg er ked af den placering jeg har fået på kortet, kan jeg flytte til et nyt sted?
FOLD UD
Ja, du kan genstarte. Det gør du ved at klikke på indstillinger og derefter anmode om en genstart. Du skal kun indtaste din adgangskode og bekræfte, at du vil genstarte. Husk, at alt du har opnået (byer, enheder, kulturpoint, ...) vil gå tabt.

Du må ikke oprette en ny konto i håb om at få en bedre placering, da du ikke må have flere konti registeret på samme verden. Det kan resultere i udelukkelse fra den verden.

Kan flere konti spilles på samme computer?
FOLD UD
Ja, du skal indtaste de spillere, der spiller på din internetforbindelse under 'delt internetforbindelse'. Dette skal alle spillere gøre, og dette skal gøres på alle verdener, hvor i spiller sammen.

Hvis i spiller på forskellige verdener, er det ikke et problem.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?
FOLD UD
Du går ind i instillinger, i spillet, og der vælger du Skift adgangskode og følger vejledningen.
Jeg har glemt min adgangskode, hvad gør jeg?
FOLD UD
På forsiden af Grepolis, lige under der hvor du taster brugernavn og adgangskode, der kan du vælge "glemt adgangskode" . Her skal du taste dit brugernavn og den e-mail du oprettede din konto med, så vil du få tilsendt en ny adgangs kode så du kan komme i gang med at spille igen.
Jeg har ikke slettet min konto, men den er væk fra en verden, hvad er der sket?
FOLD UD
I Grepolis skal man være aktiv for at ens konto forbliver på en verden. Hvis du ikke logger ind på en verden i 30 dage så vil din konto på den verden blive slettet. De 30 dage begynder at tælle fra dit sidste login på den verden. Dog slettes en konto ikke så længe der er aktive rådgivere, men det stopper ikke nedtællingen, så hvis rådgiverne udløber efter de 30 dage er gået og du stadigvæk ikke er logget ind så bliver din konto slettet fra den verden.
Min konto er blevet slettet på grund af inaktivet, kan i ikke bare give mig mine byer igen?
FOLD UD
Hvis din konto slettes på grund af inaktivitet så er du altid velkommen til at starte op på den pågældende verden igen, men du vil starte forfra. Vi har ikke mulighed for at give dig dine tabte byer igen.

Fejlfinding og kontakt til support

Hvilke oplysninger skal Support have, hvis jeg oplever en fejl i spillet?
FOLD UD
Stort set altid, vil vi have et billede, der bekræfter, at der er en fejl. Lav et screenshoot og upload det i en ticket til Support. Lav en præcis beskrivelse af hvad du gør, for at fejlen opstår, og hvad der sker. Support vil så opfordre dig til at prøve en anden browser og evt. en anden computer. Hvis du kan genskabe problemet der, skal vi også have disse oplysninger. Support vil derefter prøve at genskabe dit problem, for at be- eller afkræfte om problemet er din computer, eller om det er et generelt problem. Ofte oplever vi, at problemer opstår på spillerens egen computer, og vi kan derfor kun foreslå at spilleren prøver at slette Cookie og Cache, samt genstarte computeren Hvis problemet fortsætter, så prøv at slette og geninstalle browseren. Men er det et problem, vi kan genskabe, så kan vi fejlmelde det, så udviklerne kan rette problemet i en senere opdatering
Jeg får ikke notifikationer om indkommende angreb på min app. Hvad skal jeg gøre for at løse det?
FOLD UD
Problem løsning for App:

Her er en problemløsning for dem der ikke får Notifikationer på app.

1. Sikre dig at have en fungerende data forbindelse på din mobile enhed.

2. Sikre dig at mobil enhed har en internet forbindelse. Du kan tjekke dette ved at åbne browseren, og gå til en www.grepolis.dk. Hvis du har forbindelses problemer, så prøv disse skridt :

- Hvis websiden virker, men Grepolis appen ikke virker, skal du kontakte din mobil udbyder og en system administrator, for at sikre dig at APN og Router er opsat korrekt, for at tillade ikke- web og socket -forbindelser.

Begrænset baggrunds data.

- Sikre dig at begrænset baggrundsdata ikke er aktiveret for Grepolis app og google service.

Åben enhedens indstillinger! Gå til Data forbrug Scroll ned til du finder Grepolis app, og tryk på den. Fjern flueben ved "Begræns baggrundsdata" Hvis ikke du finder Grepolis app på listen, så gå tilbage til "Databrug" og fjern fluebenet ved "Begræns mobildataforbrug" Gør det samme for Google service.

Du skal måske kun ændre notifikationsindstillingerne i grepolis appen.

Åben Grepolis app. Gå til indstillinger Vælg "Push-meddelelser" Sæt flueben ved "Aktiver Push-beskeder. Vælg hvad du vil have Push-meddelelser om.

Hvis det stadig tager for lang tid, eller slet ikke kommer.

Foreslår vi, at du :

1. Genstarter din mobile enhed. 2. Prøver en anden forbindelse. Hvis du er på Wifi, så prøv mobil data, og omvendt, eller prøv en vens wifi. 3. Nulstil appen ved at : - Gå til mobilens indstillinger. - Gå til apps - Find Grepolis app. - Slet Data og slet Cache.

Sikre dig at din mobile enhed i en strømkilde (For at forhindre "Strømspare" bliver aktiveret), når den er forbundet til Wifi, når mobil data er utilgængelig.

Prøv at installere "Push Notifications Fixer" og/eller "DNSet" på din enhed, og se om det hjælper. Hvis du ofte er forbundet med Wifi, tjek din "Wifi sleep" politik. Indstillinger Vælg Wifi. Vælg Avanceret Vælg "Hold Wifi slået til under dvale" (Sæt flueben)

Slet og geninstallere Grepolis app (Så du er sikker på, at ændringen er trådt i kraft) Samt at du har den nyeste version. Husk at hvis du sletter Grepolis appen, for at installe igen, at du igen gennemgår listen herover, for at sikre dig forbindelse, mens din mobile enhed er i dvale.


Hvis intet af overstående virker, er det muligt at du ikke modtager opdateringer fra Googles push notifikation service, eller at indstillingerne for Wifi eller mobil data er fejl opsat.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte support for yderligere hjælp.

Hvis jeg ser nogen bryde reglerne, hvad gør jeg så?
FOLD UD
Hvis du ser nogen bryde reglerne, så skal du melde det til support. Support vil altid beskytte din identitet så du kan roligt anmelde en anden spiller.

Dog gælder det også den anden vej, så du vil altså ikke få oplysninger om hvad der kommer ud af vores efterforskning af din anmeldelse.

Når du anmelder et regelbrud så sker der følgende:

En supporter læser din ticket og giver dit et passende svar, hvorefter denne supporter går i gang med at efterforske den anmeldte spiller nærmere. Findes der regelbrud så vil spilleren blive straffet efter de retningslinjer support har, afhængig af overtrædelsen.

Jeg vil gerne klage over en supporter/moderator, hvordan gør jeg det?
FOLD UD
Alle klager over teamts medlemmer vil blive behandlet af community manageren. Hvis du har en klage over en åben ticket, så beder du den pågældende supporter om at sende ticket videre til community manageren, som så vil overtage ticket derfra.

Hvis de vil indgive en klage så skal du oprette en ticket og gøre klart i overskriften hvem den ticket er til. for eksempel: "Til: Community manageren" eller "klage over teammedlem" , så vil den ticket blive deligeret til en community manager der hurtigst muligt vil tage sig af det.

Jeg har skrevet til support, hvornår kan jeg forvente at få svar?
FOLD UD
Du skulle gerne få svar på din henvendelse indenfor 24 timer. Vi bestræber os på at holde svartiden så kort, som muligt. Teamets medlemmer er frivillige så flere af dem har fuldtidsjob ved siden af deres grepolis tjans også.
Hvis nogen er ubehagelige overfor mig hvad gør jeg så?
FOLD UD
Hvis nogen ikke taler pænt til dig eller går over grænsen så kan du rapportere det til support.

Hvis det er i spillet skal du bruge den lille kurvert med det røde udråbstegn, som du finder i meddelserne, det er den eneste vej en supporter kan læse hvad der bliver skrevet i beskederne og tage en beslutning omkring hvorvidt det bryder reglerne eller ej.

Vi kan kun anbefale du blokerer den pågældende spiller fra at skrive til dig i spillet igen.

Hvis det er trusler i det virkelige liv så kontakt support hurtigst muligt med beviser, så bliver der taget hånd om det.

Guldkøb og gulbrug

Hvorfor er prisen på App ikke den samme som i browser?
FOLD UD
Apple har ændret deres priser, hvilket har påvirket prisen for guld, købt via appen.
Hvor er Fyber (SponsorPay) blevet af?
FOLD UD
Vi har fjernet den, og henviser til de resterende metoder at købe guld på.
Hvor er Skrill (Kendt som Moneybookers) blevet af?
FOLD UD
Vi har fjernet dem som betalingsmetode, og vi henviser nu til Paypal og kreditkort til brug ved guldkøb.
Jeg kan ikke bruge mit ny-købte guld i Guldhandel på markedspladsen.
FOLD UD
Der er en handels embargo på op til 60 dage for visse typer guldkøb. Nogle betalingsmetoder kan give lov til at handle på markedet med det samme, mens andre ikke tillader dette, før købet er blevet verificeret.
Kan jeg give mit guld til en anden spiller?
FOLD UD
Nej, du kan ikke direkte give guld til en anden spiller.
Jeg har været på ferie og da jeg kommer tilbage har jeg mistet noget af mit guld, er jeg blevet hacket?
FOLD UD
Sansynligheden for at du har mistet guld på at blive hacket er yderst lille, det vi ofte oplever er at der er trykket på automatisk forlængelse af rådgiverne. Selvom du er i ferietilstand så forlænges rådgiverne stadigvæk, hvis denne funktion er markeret. Så tjek om dine rådgivere er sat til automatisk forlængelse.

E-mail

Jeg har ikke fået min Email Bekræftelse. Hvad gør jeg?
FOLD UD
Først og fremmest skal du sikre dig, at det er den rigtige Emailadresse, du bruger. Læg især mærke til om den slutter med .dk eller .com eller andet. Det er en fejl, vi ofte oplever.
Kan jeg få Support til at ændre min Email på kontoen?
FOLD UD
Det er muligt, men det gør vi ikke, hvis du er ny i spillet, og endnu ikke har fået Tutorial opgaven : Bekræft Din Email Du kan forvente, at vi kontrollerer at du er den rigtige spiller.
Jeg har skrevet forkert e-mail, som ikke eksisterer, og kan ikke ændre min e-mail. Hvad gør jeg?
FOLD UD
nogle tilfælde, kan vi ikke hjælpe, og kontoen må opgives. I andre tilfælde kan vi måske hjælpe, men kun hvis tutorial opgaven : "Bekræft Din Email" er tilstede, eller er overstået.
Hvor kan jeg ændre min e-mail-adresse?
FOLD UD
Du kan ændre din e-mail ved at gå ind under instillinger, i spillet, og vælge "E-mailadresse:" under 'kontoinstillinger', der kan du ændre din e-mail adresse.

Platforme

Hvor finder jeg browser udgaven af Grepolis?
FOLD UD
Linket til Browser udgaven af grepolis er :

www.grepolis.dk

Hvor henter jeg Appen til min mobil enhed?
FOLD UD
Linkene til download af Apps giver dig 2 muligheder :


Android (Google Play):
Play Store.png


iOS (App Store):
App Store.png


Er der en guide til at bruge appen?
FOLD UD
Ja det er der, den kan findes her: Grepolis app Guide

Hvervede spillere

Jeg inviterede en spiller til serveren, og modtog ikke bonus på 200 guld, da han nåede 3000 point?
FOLD UD
Tilbudet om bonus guld, gælder kun for nye spillere, og ikke for spillere, der har en konto i forvejen.
Jeg blev inviteret til spillet, og blev lovet 200 guld for at nå 3000 point.
FOLD UD
Inviterede spillere får ikke 200 guld for at nå 3000 point. Den, der invitere får 200 guld, når den inviterede spiller når de 3000 point, såfremt det er en ny bruger.
Er det tilladt at hjælpe en spiller op, med råstoffer, så denne kan komme hurtig igang med at hjælpe alliancen?
FOLD UD
Ja, at hjælpe hinanden, ser vi som en vigtig del af Grepolis.
Må jeg invitere en ven ud på en fjern liggende ø, for senere at overtage den samme by?
FOLD UD
Det er ikke imod reglerne at invitere en anden bruger ind for at lave byer for sig. Dog er det ikke særlig velset at gøre.

Delt internetforbindelse

Kan jeg spille på den samme internet forbindelse som en anden spiller?
FOLD UD
Kan jeg spille på den samme internet forbindelse som en anden spiller?


Ja, det er tilladt. Men hvis du skal dele en internetforbindelse, er du nødt til at erklære den ved at klikke på 'Indstillinger' og derefter 'Delt internet forbindelse'.

De følgende regler gælder:

 • Den delte internetforbindelse kan ikke slettes inden for de første tre dage.
 • Det tager 30 minutter at aktivere ændringerne, når man tilmelder en delt internetforbindelse.
 • Så længe den delte internetforbindelse er aktiv, må de involverede spillere hverken koordinere angreb på samme spiller eller på hinanden.
 • Spillere, som deler en internetforbindelse, må hverken sende hinanden råstoffer eller sende støtteenheder til hinandens byer.
 • Det er også strengt forbudt at bruge guddommelige kræfter på hinanden i den tid.
 • Hver spiller på en delt internetforbindelse skal tilmelde alle spillernavne, som er del af den.

Hvis flere konti er kendt for at spille på samme forbindelse regelmæssigt, uden at have erklæret delt internet forbindelse, så kan det resultere i et forbud/blokering. Hver spiller må kun have én konto pr. verden han/hun spiller på.

Hver spiller på en internetforbindelse skal angive de andre under delt internetforbindelse..

For eksempel: Hvis tre spillere deles om en internetforbindelse, skal hver spiller registrere de to andre spillere


Der står i reglerne at der kan være en undtagelse for Delt Net. Hvilken undtagelse kan dette være?
FOLD UD
Det er rigtigt, at vi har mulighed for at give undtagelser for delt net. Det kan dog ikke gøres for flere tilfælde, F.eks : Samme Hjemme adresse, Skole af enhver form, og offentlige Hotspots og muligvis flere steder, som ikke er nævnt her. Undtagelsen for delt net, kan være, men ikke garanteret, at 2 eller flere forskellige hjemmeadresser deler samme IP adresse, pga manglende system opdatering af internet udgiveren. Normalt giver vi ingen Undtagelser overhovedet, for at det ikke bliver uoverskueligt.
Jeg deler internetforbindelse med en anden spiller, og han vi kan ikke angribe samme spiller, hvorfor ikke?
FOLD UD
Dette er pga. reglen om delt netforbindelse, der netop forhindrer aktioner mod samme spiller inden for 48 timer. Det berører også, at den du deler net med, ikke kan røre en spiller, som du angriber, på nogen måde.
Må jeg sende ressourcer til en jeg deler net med?
FOLD UD
Nej. Iflg §3, er det ikke tilladt at sende råstoffer til en anden spiller, som du deler internet forbindelse med.
Må jeg angribe en jeg deler net med, selv om vi er i hver sin alliance?
FOLD UD
Nej, Man må ikke angribe dem man spiller på samme Netforbindelse med. Det er heller ikke muligt, hvis man har fulgt reglerne og registreret spilleren.
Må jeg sende forsvar til en spiller, jeg deler Netforbindelse med?
FOLD UD
Nej. Iflg §3 er det ikke lovligt, og heller ikke muligt.
Må jeg sende forsvar til den samme spiller, som en anden spiller, jeg deler Netforbindelse med?
FOLD UD
Nej, Det må du ikke, og er heller ikke muligt, hvis der er registreret delt netforbindelse.
Må jeg angribe samme spiller, som en anden spiller, jeg deler netforbindelse med?
FOLD UD
Nej, Spillere på samme Netforbindelse, må ikke angribe samme spiller, inden for 48 timer. Dette gælder enhver anden handling

Ferietilstand

Kan jeg få Support til at slette min ferietilstand anmodning, hvis jeg har begået en fejl?
FOLD UD
Ja, hvis du ikke er under angreb, kan du spørge Support, om de vil ophæve din FM anmodning. Support har selvfølgelig ret til at afvise dette og bede dig vente til du selv kan afbryde din FM.
Kan jeg sende ressourcer, når ferietilstand anmodning er sendt?
FOLD UD
Ja, indtil ferietilstand aktiveres.
Kan jeg angribe når ferietilstand anmodning er sendt?
FOLD UD
Nej, du kan spille som normalt og opbygge dine by og enhederne, men ikke angribe. Dog er der én undtagelse på servere med erobringssystemet. Hvis din by er blevet besat, så kan du angribe din egen by for at tage det fjendtlige koloniskib ud. Men du kan ikke angribe andre spillere, herunder også alliancemedlemmer.
Kan jeg angribes, når ferietilstand anmodning er sendt?
FOLD UD
Ja, så længe angrebet lander, før ferietilstanden aktiveres.
Hvad sker der med min kolonisering, som er igang, når jeg trykker på ferietilstand?
FOLD UD
Du kan ikke angribe, når du har anmodet om ferietilstand. Kolonisering er ikke angreb, og vil fortsætte uhindret.
Kan jeg aktivere ferietilstand, når jeg er under angreb?
FOLD UD
Nej, du kan ikke aktivere ferietilstand, så længe du bliver angrebet.
Jeg har oprør i min by, og skal gå i ferietilstand, kan jeg det?
FOLD UD
Du kan godt sende din ferietilstand anmodning, når du har oprør i din by, da oprøret vil være slut inden de 48 timer, til din ferietilstand aktiveres.
Kan min by erobres, når jeg har sendt min ferietilstand anmodning?
FOLD UD
Ja, din by kan erobres indtil sidste sekund, før din ferietilstand aktiveres. Koloniskib og angreb der ville være landet, efter din ferietilstand er aktiveret, vil ikke kunne sendes.
Erobring (Gamle system) Kan jeg anmode om ferietilstand, når min by er under Erobring?
FOLD UD
Ja, så længe der ikke er indkommende angreb, så kan du.
Jeg har anmodet om ferietilstand, og nu er min by under Erobring. Kan jeg forsvare min by?
FOLD UD
Du kan ikke angribe andre spillere, når du har anmodet om Feriemode. Du kan dog angribe din egen by, altså den der er under erobring.
Kan jeg ikke bare lade en anden passe min konto mens jeg er på ferie?
FOLD UD
Nej, dette er ikke tilladt og opdages det, så vil det få konsekvenser og kan betyde udelukkelse fra spillet en periode.
De ting der er i min byggekø når ferietilstand bliver aktiveret, hvad sker der med dem?
FOLD UD
Disse kommandoer fortsætter som normalt, til de er færdige.

Spillet

Gameplay

Hvor længe varer begynderbeskyttelse?
FOLD UD
Begynderbeskyttelse varer normaltvis 5 dage, men den kan være længere, dog vil den ofte være instillet til 5 dage, som er det mindste vi kan vælge.
Hvad sker der med Landudvidelse, hvis min by bliver erobret?
FOLD UD
har du en landudvidelse på din by og byen bliver erobret af en anden spiller, så mister byen den ekstra befolkning.

De kommer ikke igen, selvom du tager byen tilbage senere.

Jeg har mistet min sidste by, hvad skal jeg gøre nu?
FOLD UD
Når du mister din sidste by, så får du muligheden for at starte op igen et nyt sted på kortet.
Hvor mange verdener kan/må jeg spille?
FOLD UD
Du må spille så mange verdener du vil, bare husk du må kun have én konto pr. verden.
Hvordan får jeg gunst ?
FOLD UD
Først og fremmest skal du have et tempel i din by, så dine indbyggere kan tilbede en Gud, som du vælger. Når du har valgt en Gud, vil der med det samme blive sat gang i produktion af gunst hos den Gud.

Jo flere byer du har med samme Gud og jo højere niveau dit tempel er, desto hurtigere vil din gud producere gunst. Der produceres gunst indtil der er 500 gunst hos den Gud (550 hvis man har vundet en Verdens vidunder verden).

Det er muligt at lave forskning så ens mytiske enheder (med undtagelse af hydra) kan plyndre gunst fra andre spilleres byer og det er også muligt at bygge en gudestatue der vil give et ekstra boost til gunstproduktionen.

Hvordan spionerer jeg på andre spillere?
FOLD UD
For at kunne spionere skal du først og fremmest have en hule med sølv.

Hver spion du sender afsted koster minimum 1000 sølv. Klik på den by du ønsker at spionere på og vælg spionage menuen. Der kan du vælge hvor meget sølv du vil betale for spionen og sende denne afsted mod byen.

Hvis min spionage er successfuld, hvad får jeg så af informationer
FOLD UD
Hvis din spion kommer igennem til byen vil han vende tilbage med en masse informationer til dig :
 • Bygningsniveauer
 • Enheder i byen
 • Råstoffer på lageret
 • Guden i byen (hvis der er valgt en)
Hvad sker der hvis jeg spionerer på en by med Orakel?
FOLD UD
Du får hverken mere eller mindre ud af at sende en spion til en by med orakel, end du ville ellers. Forskellen er at byens ejer får besked på du har været på besøg, uanset om du kommer igennem hans hule eller ej.
Jeg mister sølv i min hule, når en fjende spionerer på min by, hvorfor?
FOLD UD
Når man sender en spion der har mindre sølv med end der er i den by han prøver at spionere så vil den samme mængde sølv forsvinde fra hulen i den by der spioneres på.

Hvis spionen sendes afsted med en større mængde sølv end der er i hulen i den by der spioneres på så tager spionen hjem med oplysninger om byen, men der forsvinder intet sølv fra hulen.

Hvad er held?
FOLD UD
Held er en faktor du ikke er herre over. Den bliver tilfældigt tildelt når et angreb lander. Held kan ikke påvirkes af nogen andre faktorer i spillet og har et interval fra -30 til +30 . Held kan være den helt afgørende faktor for hvor godt et angreb går.
Hvad er moral?
FOLD UD
moral er en spøjs lille sag, der kan være virkelig altafgørende angreb og forsvar.

Jo lavere moral man har på en spiller jo mere skal du gå til den for at slå tropper ud. 100% moral er det bedste du kan nå men når du angriber mindre spillere, på verdener hvor moral er aktiveret så vil du opleve det kræver flere kræfter at komme igennem samme mængde tropper på en moral 60% i forhold til en moral 100%

Kan jeg angribe eller hjælpe en spøgelsesby?
FOLD UD
Ja, spøgelsesbyer kan både angribes og støttes med tropper. Dog er der lidt punkter man skal være opæmrksom på. Hvis du sender forsvar til en spøgelsesby der ikke er under erobring, så vil du ikke få nogle kamppoint hvis nogen angriber dine tropper.

Eftersom spøgelsesbyer falder lidt sammen hver dag til de er helt væk eller er blevet erobret så vil tropper udstationeret i dem, også blive fanget i sammenfaldne bygninger, så du vil miste en smule af de udstationerede tropper hver dag de står i byen.

Hvorfor får jeg ikke kamppoint når jeg angriber en anden spiller?
FOLD UD
Der kan være flere grunde til dette.
 • Hvis der ikke er nogen tropper i byen du angriber - hvis du ingen tropper slår ihjel så får du ingen kamppoint. - Milits tæller ikke som tropper, så selvom du tager din modstanders milits ud så får du ikke kamppoint for den.
 • Du angriber en by med tropper i både uden følgeskibe (kampskibe). Transportskibe har ingen angrebsværdi så hvis du løber ind i bare en enkelt birem eller andet skib med forsvarsværdi, så synker alle dine tropper uden du tager nogle ud.
 • Du angriber dine egne tropper. Hvis du angriber dine egne tropper er udbyttet af kamppoint lig med 0. Hvis du angriber en allierets tropper er kamppoint lig med 20% af deres oprindelige værdi.
Hvis jeg genstarter på en verden, mister jeg så mit inventar?
FOLD UD
Hvis du genstarter på en verden, ved at bruge genstart funktionen (som du finder i instillinger), så beholder du dit inventar, men antallet af ledige bypladser du har vil maximalt være 3 , så hvis du havde 10 ledige bypladser og genstarter så vil du starte med maximalt 3 ledige bypladser.

Hvis din genstart på en verden er sket, fordi du har været inaktiv i en længere periode, så vil du miste dit inventar.

Virker forskning 'Meterologi' på mytiske enheder?
FOLD UD
Ja, Meterologi virker på mytiske enheder (mytiske enheder er enheder der skal bruges gunst til og de er knyttet til en bestemt Gud).

Slutspil

Hvor finder jeg information omkring slutspillet Verdens Vidundere?
FOLD UD
Du kan finde mere information om slutspillet i denne FAQ
Hvor finder jeg information omkring slutspillet Dominans?
FOLD UD
Du kan finde mere information om slutspillet i denne FAQ
Hvor finder jeg information omkring slutspillet Olympus?
FOLD UD
Du kan finde mere information om slutspillet i denne FAQ

Verdens instillinger

Kan man ændre verdenshastighed på en eksisterende verden?
FOLD UD
Nej, dette er ikke muligt, uden en nulstilling af verdenen. Alle rådgiverne, der er aktive, vil forsvinde ved en nulstilling, og alle skal starte forfra.
Kan vi få indflydelse på hvilke indstillinger en kommende verden vil få?
FOLD UD
I nogle tilfælde åbnes der en tråd på forum, hvor i kan komme med jeres forslag til indstilling til en kommende verden.
Hvad er Max hastighed vi kan få på en verden?
FOLD UD

Max hastighed for en verden er : Verdens hastighed : 4 Troppe hastighed : 4 Handels hastighed : 4 Community Manageren, i samråd med Lead Community Manageren(LCM), som sidder i Tyskland bestemmer de endelige indstillinger til en server.

Hastighed 5 og 6 findes også men det hører sjældenhederne til.

Kan vi få en verden uden de "nye ting" som Vidunderne og Guldhandel og Straks køb og held?
FOLD UD
Nej, disse indstillinger er standart, og vil blive indført på alle verdener, som åbner i fremtiden.

Ø-missioner

Jeg skulle sende tropper til en landsby, men opgaven vil ikke slutte?
FOLD UD
Gå ind på selve Ø-opgaven, og tjek at du har sendt det rigtige antal enheder til byen. Måske du skal sende flere afsted!
Jeg får ikke de enheder jeg skal, fra en belønning, dette må være en fejl?
FOLD UD
Først og fremmest skal du sikre dig at du har nok fri befolkning til at modtage enheder fra en belønning, da du aldrig kan overskride dit befolkningstal. Det er altid en god ide at tjekke op på din frie befolkning, før du bruger dine belønninger. I nogle tilfælde, kommer enhederne ikke løbende under nedtællingen, men på en gang, og du skal derfor have lidt tålmodighed, og afvente, og prøv når der er gået 1 time, at trykke på F5, og gå ind på kasernen, så burde der være kommet nogle.

Bynavne

Må jeg bruge historiske bynavne, som f.eks fra det gamle Tyskland, Auschwitz, og ligende navne?
FOLD UD
Nej, det må du ikke. Disse navne kan virke særdeles stødende, da de har direkte forbindelse til utilgivelige forbrydelser, Dog er Berlin tilladt, som bynavn, som en undtagelse.
Må jeg kalde min by for Noob Town?
FOLD UD
Ja, det må du gerne.
Må jeg kalde min by for Noob (Spillernavn) ?
FOLD UD
Ja, du må kalde en spiller for Noob, og derfor også en by for Noob Spillernavn.

Ethvert bynavn der nedgører, provokerer personligt eller en alliance, kan blive set som et brud på reglerne og vil få en konsekvens.

Kan jeg ændre mit bynavn til et upassende bynavn, for at redde min by?
FOLD UD
"Jeg er under angreb og kan ikke forsvare mig selv, så ændrer lige mit bynavn til noget stærkt upassende, så jeg kan blive spærret og derved redde mine byer." Hvis Teamet opdager dette, vil bynavnet blive ændret, dog uden at spilleren bliver spærret, da Teamet ikke vil udnyttes. Der kan dog gives et ban alligevel, dog et ban, der er åben for angreb i 3 dage.

Alt det andet

Udregninger
FOLD UD

Disse udregninger er InnoGames måde at regne det på. Verdens hastighed, er afgørende, i Alle regnskaber, og skal medtages. Det har så den betydning at en hurtig server, ikke altid er en fordel.

Gunst produktions udregnelse! Eks. Du har ialt 225 tempel niveauer, med hades. ( Levels af Tempel, sammenlagt fra hver by!!) Kvadrotroden af 225 er 15 Hastigheden på serveren er 2, derfor: (Tjek Serverens Hastighed) 15*2 = 30 Det vil være gunsten uden Ypperstepræstinden. ypperstepræstinden giver 50% ekstra. 30 * 1,5 = 45

Forbedret troppe hastighed Eksempel for verden med 4 i server hastighed, for tur der uden gunst, vil tage 32 minutter Vigtige tal i regnestykket : Verdenens Hastighed : 4 ( Tjek server hastighed) Forberedelsestid : 15 (Denne tid kan ikke forkortes) Forbedret troppehastighed : 30% 32 minutter ses som 100%

Hastigheden øges med 30 % = 1.3 (Det er ikke tiden der bliver mindre)

15 / 4 (verdenens hastighed) = 3.75 32 - 3.75 = 28.25

28.25 / 1.3 = 21.7 21.7 + 3.75 = 25.45 32 - 25.45 =6.55 Det du har sparet er 6:55 minutter, hvilket giver 30% hastighed.

Usynlighedshjelm Dine tropper er usynlige 10% af vejen. Det gælder hele rejsetiden, og kun den første del.

Kamppoint Kamppoint (På engelsk) Base BP = 1 Step 1: modify base BP = base BP + base BP * power bonuses (acumen 0.4) -> rounded = 1 + (1 * 0.4) -> rounded = 1.4 -> rounded = 1 Step 2: Step 2a: get extra research BP = base BP * research pecentage (0.1) = 1 * 0.1 = 0.1 = 0.1 Step 2b: modify extra research BP = research BP + research BP * power bonus (0.4) -> rounded = 0.1 + 0.1 * 0.4 -> rounded = 0.14 -> rounded = 0 Step 3: add modified base and modified extra BP final result

= step 1 + step 2

= 1 + 0 = 1 BP

Morale
FOLD UD
Her er et link til devlog omkring morale udregning: Moraleudregning (siden er på engelsk)
Jeg ser en masse konti der hedder "guest(langt nummer). Er disse multikonti?
FOLD UD
Dette er ikke multikonti. Disse konti er, som navnet siger, gæstekonti. Denne mulighed er tilgængelig for appbrugere. Hvis de fortsætter med at spille i spillet, får de en særlig opgave, der gør det muligt for dem at ændre deres navn.Denne side er altid under udvikling, og besvarelser kan blive ændret, plus der kommer nye spørgsmål hen ad vejen.