Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning


Spørgsmål og besvarelser

Hvordan kan jeg slette min konto?

Ved at klikke på 'Indstillinger' på menuen til venstre, og klik derefter på 'Slet konto' på den øverste menu. Du skal herefter indtaste din adgangskode og klikke på 'Slet konto'. Denne proces tager 7 dage. Det kun sletter en konto i verden, at du er logget ind, når du gør dette. At slette konti på flere verdener, skal du gøre denne proces for hver verden.


Permanent konto sletning

Hvordan sletter jeg permanent min konto? Du sletter din konto permanent ved at gå ind på dette link her : https://goodbye.innogames.com/login Handlingen kan ikke fortrydes.

Kan jeg spille på den samme internet forbindelse som en anden spiller?

Ja, det er tilladt. Hvis du skal dele en internetforbindelse, er du nødt til at erklære den ved at klikke på 'Indstillinger' og derefter 'Delt internet forbindelse'. Forsendelse ressourcer eller sende støtte mellem disse spillere vil ikke længere være muligt i denne sag. En post i den delte forbindelser listen kan kun fjernes efter tre dage.

Hvis flere konti er kendt for at spilles regelmæssigt med en forbindelse, uden at dette er angivet, kan dette resultere i et forbud. Hver spiller må kun have én konto. Venligst overholde reglerne!

Hver spiller på en internetforbindelse er at indtaste alle de konti, kendte til ham.

For eksempel: Hvis tre spillere deler en internetforbindelse, hver spiller har for at komme ind på to andre spillere

==Links til Grepolis

Hvad er linket til browser udgaven af Grepolis? Linket til Browser udgaven af grepolis er : [www.grepolis.dk]

Hvor henter jeg Appen til min mobil enhed?

Linkene til download af Apps giver dig 2 muligheder : Android: [1] Og iOS: [2]"


Afslutning på verdenen

Slutter verdenen, når de 4 vidundere er bygget? Nej, verdenen kan begynde sin afslutning, når 4 vidundere er bygget og hvis der er 300 eller mindre aktive spillere på serveren. Er der over 300 aktive spillere, fortsætter verdenen, til de 7 vidundere er bygget. Så starter nedtællingen på de 30 dage, hvor spillerne kan kæmpe de sidste kampe, inden verdenen lukkes ned.

Verdensindstillingerne

Kan vi få indflydelse på hvilke indstillinger en kommende verden vil få? I nogle tilfælde åbnes der en tråd på forum, hvor i kan komme med jeres forslag til indstilling til en kommende verden.

Hvad er Max hastighed vi kan få på en verden? Max hastighed for en verden er : Verdens hastighed : 4 Troppe hastighed : 4 Handels hastighed : 4 Community Manageren, i samråd med Lead Community Manageren, som sidder i Tyskland bestemmer de endelige indstillinger til en server.

Kan vi få en verden uden de "nye ting" som Vidunderne og Guldhandel og Straks køb og held?

Nej, disse indstillinger er standart, og vil blive indført på alle verdener som åbner i fremtiden.


Vidunderne

Det må være en fejl at en alliance med kun 1 by på en stor ø, kan bygge vidunder. Nej det er ikke en fejl. Er der kun 1 by på den ø, har man fuld kontrol med øen. Sker det at en anden alliance grundlægger på den ø, så har man ikke længere fuld kontrol. Men Vidunderet er ikke tabt, og man kan bygge videre. Bliver den grundlagte by så erobret af en anden end den alliance der har vidunderet, så går råstoffer tabt, og er den i niveau 10, så går vidunderet ned til niveau 9.

Gaven ved at færdiggøre et vidunder, følger den med til næste verden?

Nej, det forbliver på den verden hvor vidunderet blev bygget.

Hvad sker der med vidunderet, hvis der kommer en fjende ind på øen?

Hvis vidunderet er i niveau 10, vil den miste 1 niveau. Hvis vidunderet f.eks er niveau 9 og næsten alle råstofferne er samlet til at udbygge til niveau 10, vil disse råstoffer gå tabt, og når øen igen er under fuld kontrol, skal der samles nye råstoffer til vidunderet.

Jeg har 20 byer på en ø, og har et vidunder niveau 10, og ønsker at forlade alliancen, hvad sker der med vidunderet?

Vidunderet tilhører alliancen, og kan ikke eksistere uden en alliance. I samme øjeblik du forlader alliancen, er vidunderet annuleret.

Bynavne

Må jeg bruge historiske bynavne, som f.eks fra det gamle Tyskland, Auschwitz, og ligende navne? Nej, det må du ikke. Disse navne kan virke særdeles stødende, da de har direkte forbindelse til utilgivelige forbrydelser, Dog er Berlin tilladt, som bynavn, som en undtagelse.

Ændre til upassende bynavn, for at redde min by Jeg er under angreb og kan ikke forsvare mig selv, så ændrer lige mit bynavn til noget stærkt upassende, så jeg kan blive spærret og derved redde mine byer. Hvis Teamet opdager dette, vil bynavnet blive ændret, dog uden at spilleren bliver spærret, da Teamet ikke vil udnyttes. Der kan dog gives et ban alligevel, dog en der er åben for angreb og i 3 dage.

Må jeg kalde min by for Noob Town?

Ja, det må du gerne.

Må jeg kalde min by for Noob (Spillernavn) ?

Ja, du må kalde en spiller for Noob, og derfor også en by for Noob Spillernavn.

Ethvert bynavn der nedgører, provokerer personligt eller en alliance, kan blive set som et brud på reglerne og vil få en konsekvens.


Delt net, og 3. parts forbindelse

Der står i reglerne at der kan være en undtagelse for Delt Net. Hvilken undtagelse kan dette være? Det er rigtigt at vi har mulighed for at give undtagelser for delt net. Dette kan dog ikke gøres for flere tilfælde, F.eks : Samme Hjemme adresse, Skole af enhver form, og offentlige Hotspots og muligvis flere steder som ikke er nævnt her. Undtagelsen for delt net, kan være, men ikke Garanteret, at 2 eller flere forskellige hjemmeadresser deler samme IP adresse, pga manglende system opdatering af internet udgiveren. Normalt giver vi ingen Undtagelser overhovedet, for at det ikke bliver uoverskueligt.

Jeg deler internetforbindelse med en anden spiller, og han bliver angrebet af en spiller, som jeg angriber. Han kan ikke bruge gunst eller angribe ham før efter 48 timer, hvorfor ikke? Dette er pga reglen om delt netforbindelse, der netop forhindrer aktioner mod samme spiller inden for 48 timer. Dette berører også at den du deler net med, ikke kan røre en spiller som du angriber, på nogen måde.

Må jeg sende resurser til en jeg deler net med? Nej. Iflg §3, er det ikke tilladt at sende råstoffer til en anden spiller, som du deler internet forbindelse med. Må jeg angribe en jeg deler net med, selv om vi er i hver sin alliance? Nej, Man må ikke angribe dem man spiller på samme Netforbindelse med. Dette er heller ikke muligt, hvis man har fulgt reglerne og registreret spilleren. Må jeg Deffe en spiller, jeg deler Netforbindelse med? Nej. Iflg §3 er det ikke lovligt, og heller ikke muligt.

Må jeg Deffe den samme spiller, som en anden spiller, jeg deler Netforbindelse med? Nej, Det må du ikke, og er heller ikke muligt, hvis der er registreret delt netforbindelse.

Må jeg angribe samme spiller, som en anden spiller, jeg deler netforbindelse med? Nej, Spillere på samme Netforbindelse, må ikke angribe samme spiller, inden for 48 timer. Dette gælder enhver anden handling


Alliance grundlægger inaktiv

Grundlæggeren er inaktiv og slettes om få dage, Hvad sker der med alliancen og evt vores vidunder? Alliancen går ikke i opløsning. Grundlæggerrangen bliver automatisk overført til en leder i alliancen. Er der flere ledere, vil grundlæggerrangen gå til den med det laveste ID nummer. Er der ingen ledere, vil grundlægger rangen gå til den med højeste rang, F.eks Forum moderator. Er der ingen andre med rang, vil grundlægger rangen gå til spilleren med laveste ID nummer


Feriemode

Kan jeg få Support til at slette min FM anmodning, hvis jeg har begået en fejl? Ja, hvis du ikke er under angreb, kan du spørge Support, om de vil ophæve din FM anmodning. Support har selvfølgelig ret til at afvise dette og bede dig vente til du selv kan afbryde din FM.

Kan jeg sende Resurser, når FM anmodning er sendt? Ja, indtil feriemoden aktiveres.

Kan jeg angribe når FM anmodning er sendt? Nej, du kan spille som normalt og opbygge dine by og enhederne, men ikke angribe.

Kan jeg angribes, når FM anmodning er sendt? Ja, så længe angrebet lander, før FM aktiveres.

Hvad sker der med min kolonisering, som er igang, når jeg trykker på Feriemode? Du kan ikke angribe, når du har anmodet om Feriemode. Kolonisering er ikke angreb, og vil fortsætte uhindret. Kan jeg aktivere FM, når jeg er under angreb? Nej, du kan ikke aktivere FM, så længe du bliver angrebet.

Jeg har oprør i min by, og skal gå i FM, kan jeg det? Du kan godt sende din FM anmodning, når du har oprør i din by, da oprøret vil være slut inden de 48 timer, til din FM aktiveres. Kan min by erobres, når jeg har sendt min FM anmodning? Ja, din by kan erobres indtil sidste sekund, før din FM aktiveres. Koloniskib og angreb der ville være landet, efter din FM er aktiveret, vil ikke kunne sendes.

Erobring (Gamle system) Kan jeg anmode om FM, når min by er under Erobring? Ja, så længe der ikke er indkommende angreb, så kan du.

Jeg har anmodet om FM, og nu er min by under Erobring. Kan jeg forsvare min by? Du kan ikke angribe, når du har anmodet om Feriemode. Du må få andre til at angribe din by, på dine vegne.

Pushing

Er det tilladt at pushe en spiller op, med råstoffer, så denne kan komme hurtig igang med at hjælpe alliancen? Ja, at hjælpe hinanden, ser vi som en vigtig del af Grepolis

Må jeg invitere en ven ud på en fjern liggende ø, for senere at overtage den samme by? Alt med måde. Det er en vurderings sag hos den enkelte supporter om der er tale om ulovlig og unfair spille måde eller om det er okay for denne ene gang.

Handel

Må man snyde i Handel, med andre spillere?

Ja, men det er ikke sikkert at pågældende spiller der bliver snydt, vil finde sig i det. Dette er dog kun muligt ved at indgå handler, uden om markedspladsen.


Ø-opgaver og brug af belønninger

Jeg skulle sende tropper til en landsby, men opgaven vil ikke slutte? Gå ind på selve Ø-opgaven, og tjek at du har sendt det rigtige antal enheder til byen. Måske du skal sende flere afsted?

Jeg får ikke de enheder jeg skal, fra en belønning, dette må være en bug!

Først og fremmest skal du sikre dig at du har nok fri befolkning til at modtage enheder fra en belønning, da du aldrig kan overskride dit befolkningstal. Det er altid en god ide at tjekke op på din frie befolkning, før du bruger dine belønninger. I nogle tilfælde, kommer enhederne ikke løbende under nedtællingen, men på en gang, og du skal derfor have lidt tålmodighed, og afvente, og prøv når der er gået 1 time, at trykke på F5, og gå ind på kasernen, så burde der være kommet nogle.


Anmeldelse af Fejl til Support.

Hvilke oplysninger skal Support have, hvis jeg oplever en fejl i spillet? Stort set altid, vil vi have et billede, der bekræfter at der er en fejl. Lav et screenshoot og upload det i en ticket til Support. Lav en præcis beskrivelse af hvad du gør, for at fejlen opstår og hvad der sker. Support vil så opfordre dig til at prøve en anden browser og en anden computer. Hvis du kan genskabe problemet der, skal vi have disse oplysninger også. Support vil så prøve at genskabe dit problem, for at bekræfte elle afkræfte om problemet er din computer, eller om det er et generelt problem. Ofte oplever vi at problemer opstår på spillerens egen computer, og vi kan derfor kun foreslå at spilleren prøver at slette Cookie og Catche, og genstarte computeren, og hvis problemet fortsætter, så slet og geninstaller browseren. Men er det et problem vi kan genskabe, så kan vi fejlmelde det, så udviklerne kan rette problemet til en senere opdatering


Guld/premium spørgsmål

(Som hovedregel, er premium, kun til besvarelse af CM)

Hvorfor er prisen på App ikke den samme som i browser? Apple har ændret deres priser, hvilket har påvirket prisen for guld, købt via appen.

Hvor er Fyber (SponsorPay) blevet af? Vi har fjernet denne, og henviser til de resterende metoder af købe guld på.

Hvor er Skrill (Kendt som Moneybookers) blevet af? Vi har fjernet dem som betalings metode og vi henviser nu til Paypal og kreditkort til brug af guldkøb.

Inviteret spiller

Jeg inviterede en spiller til serveren, og modtog ikke bonus på 200 guld, da han nåede 3000 point? Tilbudet om bonus guld, gælder kun for nye spillere, og ikke for spillere, der har en konto i forvejen.

Jeg blev inviteret til spillet, og blev lovet 200 guld for at nå 3000 point. Inviterede spillere for ikke 200 guld for at nå 3000 point.

For at tjene Gratis guld, udførte jeg en af de mange opgaver, besvare spørgsmål, tilmelde mig et spil, se en reklamefilm, men har aldrig modtaget det lovede guld. Hvorfor? Du skal selv kontakte support, hos dem der har lovet dig dette guld, for at udføre det de ønskede. Det har ikke noget med InnoGames og Grepolis at gøre, og vi kan kun henvise dig til at kontakte dem selvstændigt, for at få dit guld.

Jeg kan ikke bruge mit ny-købte guld i Guldhandel på markedspladsen. Der er en handels embargo på op til 60 dage for visse typer guldkøb. Nogle betalings metoder kan give lov til at handle på markedet med det samme, mens andre ikke tillader dette, før købet er blevet verificeret.

Email og bekræftelse

Jeg har ikke fået min Email Bekræftelse. Hvad gør jeg? Først og fremmest skal du sikre dig at det er den rigtige Email du bruger. Læg især mærke til om den slutter med .dk eller .com eller andet. Det er en fejl vi ofte oplever.

Kan jeg få Support til at ændre min Email på kontoen? Det er muligt, men dette gør vi ikke, hvis du er ny i spillet, og endnu ikke har fået Tutorial opgaven : Bekræft Din Email Du kan forvente at vi kontrollerer at du er den rigtige spiller.

Jeg er ny og har skrevet forkert Email adresse, som ikke eksisterer, og kan ikke ændre min Email og heller ikke bekræfte den. Hvad gør jeg? I nogle tilfælde, kan vi ikke hjælpe, og kontoen må opgives. I andre tilfælde kan vi måske hjælpe, men kun hvis tutorial opgaven : "Bekræft Din Email" er tilstede, eller er overstået.

Ændring af hastighed på åben verden

Kan man ændre verdenshastighed på en eksisterende verden? Nej, dette er ikke muligt, uden en nulstilling af verdenen. Alle rådgiverne, der er aktive, vil forsvinde ved en nulstilling, og alle skal starte forfra.


Navne ændring

Jeg er træt af mit brugernavn og vil gerne have det ændret. Kan jeg det? Kun Community Manageren kan ændre spillernavn, og dette sker kun, hvis der er en virkelig god forklaring på årsagen til ændringen. At være blevet træt af sit brugernavn, er bare ikke årsag nok, og vil blive afvist.

Konto sletning

Jeg ønsker at slette min konto helt fra Grepolis. Hvordan gør jeg det? Da vi i Teamet ikke længere har mulighed for at slette en spillers konto, skal denne selv gøre det ved at gå ind på linket herunder, og indtaste Email og Kode, og vælge hvilke steder man ønsker at blive slettet fra. [3] Dette kan ikke gøres om, og kan ikke fortrydes. Så vær opmærksom.

Udregninger

Disse udregninger er InnoGames måde at regne det på. Verdens hastighed, er afgørende, i Alle regnskaber, og skal medtages. Dette har så den betydning at en hurtig server, ikke altid er en fordel.

Gunst produktions udregnelse! Eks. Du har ialt 225 tempel niveauer, med hades. ( Levels af Tempel, sammenlagt fra hver by!!) Kvadrotroden af 225 er 15 Hastigheden på serveren er 2, derfor: (Tjek Serverens Hastighed) 15*2 = 30 Det vil være gunsten uden Ypperstepræstinden. ypperstepræstinden giver 50% ekstra. 30 * 1,5 = 45

Forbedret troppe hastighed Eksempel for verden med 4 i server hastighed, for tur der uden gunst, vil tage 32 minutter Vigtige tal i regnestykket : Verdenens Hastighed : 4 ( Tjek server hastighed) Forberedelsestid : 15 (Denne tid kan ikke forkortes) Forbedret troppehastighed : 30% 32 minutter ses som 100%

Hastigheden øges med 30 % = 1.3 (Det er ikke tiden der bliver mindre)

15 / 4 (verdenens hastighed) = 3.75 32 - 3.75 = 28.25

28.25 / 1.3 = 21.7 21.7 + 3.75 = 25.45 32 - 25.45 =6.55 Det du har sparet er 6:55 minutter, hvilket giver 30% hastighed.

Usynlighedshjelm Dine tropper er usynlige 10% af vejen. Det gælder hele rejsetiden, og kun den første del.

Kamppoint Kamppoint (På engelsk) Base BP = 1 Step 1: modify base BP = base BP + base BP * power bonuses (acumen 0.4) -> rounded = 1 + (1 * 0.4) -> rounded = 1.4 -> rounded = 1 Step 2: Step 2a: get extra research BP = base BP * research pecentage (0.1) = 1 * 0.1 = 0.1 = 0.1 Step 2b: modify extra research BP = research BP + research BP * power bonus (0.4) -> rounded = 0.1 + 0.1 * 0.4 -> rounded = 0.14 -> rounded = 0 Step 3: add modified base and modified extra BP final result

= step 1 + step 2

= 1 + 0 = 1 BP

App problemer

Jeg får ikke notifikationer om indkommende angreb på min app.

Hvad skal jeg gøre for at løse det?

Problem løsning for App Her er en problem løsning for dem der ikke får Notifikationer på app.

1. Sikr dig at have en fungerende data forbindelse på din mobile enhed.

2. Sikr dig at mobil enhed har en internet forbindelse. Du kan tjekke dette ved at åbne browseren, og gå til en www.grepolis.dk. Hvis du har forbindelses problemer, så prøv disse skridt :

- Hvis websiden virker, men Grepolis appen ikke virker, skal du kontakte din mobil udbyder og en system administrator, for at sikre dig at APN og Router er opsat korrekt, for at tillade ikke- web og socket -forbindelser.

Begrænset baggrunds data.

- Sikre dig at begrænset baggrunds data ikke er aktiveret for Grepolis app og google service.

Åben enhedens indstillinger! Gå til Data forbrug Scroll ned til du finder Grepolis app, og tryk på den. Fjern flueben ved "Begræns baggrundsdata" Hvis ikke du finder Grepolis all på listen, så gå tilbage til "Databrug" og fjern fluebenet ved "Begræns mobildataforbrug" Gør det samme for Google service.

Du skal måske kun ændre notofikations indstillingerne i grepolis appen.

Åben Grepolis app. Gå til indstillinger Vælg "Push-meddelser Sæt flueben ved "Aktiver Push-beskeder. Vælg hvad du vil have Push-meddelser om.

Hvis det stadig tager for lang tid, eller slet ikke kommer.

Foreslår vi at du :

1. Genstart din mobile enhed. 2. Prøv en anden forbindelse. Hvis du er på Wifi, så prøv mobil data, og omvendt, eller prøv en vens wifi. 3. Nulstil appen ved at : - Gå til mobilens indstillinger. - Gå til apps - Find Grepolis app. - Slet Data og slet Catche.

Sikr dig at efterlade din mobile enhed i en strømkilde (For at forhindre "Strømspare" bliver aktiveret) når den er forbundet til Wifi, når mobil data er utilgængeligt.

Prøv at installere "Push Notifications Fixer" og/eller "DNSet" på din enhed, og se om det hjælper. Hvis du ofte er forbundet med Wifi, tjek din "Wifi sleep" politik. Indstillinger Vælg Wifi. Vælg Avanceret Vælg "Hold Wifi slået til under dvale" (Sæt flueben)

Slet og geninstallere Grepolis app ( Så du er sikker på at ændring er trådt i kraft) Samt at du har nyeste version. Husk at hvis du sletter Grepolis appen, for at installer igen, at du igen gennemgår listen herover, for at sikre dig forbindelse, mens din mobile enhed er i dvale.


Hvis intet af overstående virker, er det muligt at du ikke modtager opdateringer fra Googles push notifikation servicen eller at indstillingerne for Wifi eller mobil data er fejl opsat.

Ønsker dig held og lykke med fejlfindingen.Er der relevante spørgsmål du gerne vil have med, så opret nyt indlæg i Spørgsmål til FAQ!. Ligegyldige tråde vil blive slettet.

Hvis du ønsker at komme med en kommentar til FAQ, som ikke er et spørgsmål, så tryk på linket for at komme med din kommentar.


Denne side er altid under udvikling, og besvarelser kan blive ændret, plus der kommer nye spørgsmål hen ad vejen.