Tribal Wars 2

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation
Tribal Wars 2 logo.png

Hvad er Tribal Wars 2?

Velkommen til slagmarken: Tribal Wars 2

Det gratis, online strategi spil, Tribal wars 2 - eller forkortet TW2 - sætter sine rødder i et middelalder univers, fyldt med riddere, generaler og politiske beslutninger. Du er hersker over et slår i et krigs splittet landskab og du må forsvare og udvidde dit kongerige for at sikre dets overlevelse. I dette middelalder krigs spil, vil dine følgere ligge deres lid til din styrke og stratetiske visdom. Saml din hær, forstærk dine slotsmure og led dine soldater til sejr!

sofistikeret PvP (player vs. player) kampe i TW2

Tribal wars 2 er et middelalder Massiv Multiplayer Online (MMO) krigs spil, med fokus på kampstrategi og slotsledelse. Du kan spille dette gratis online strategi spil direkte i din browser i et real-time (virkelig tid) PvP miljø. Som tilføjelse er der en app der udvidder spille oplevelsen af TW2 til smartphones og tablets.

Fortsættelse af arven fra MMO strategi

Som følge af den store succes med Tribal Wars, InnoGames besluttede sig for at producere en efterfølger til deres middelalder, online krigs spil hit: Tribal wars 2. Som dens forgænger, er TW2 et gratis strategi MMO spil, men har modtaget en større grafik og interface forbedringer. Mange nye ting er tilføjet, såsom dynamisk kort information, mulighed for at tilpasse stamme opgaver og mange andre tilføjelser, gør at Tribal wars 2 er en helt frisk og unik oplevelse for både veteraner (fra tribal wars) og nye spillere.

Byg, hersk og planlæg din strategi med stor visdom

Målet med dette strategi, by bygge spil, er at udvikle dit slot og udvidde dit kongerige i et PvP miljø. Administrer dine landsbyer ved at opgrader bygninger og samle dig en hær for offensive og defensive militær manøvre. Angreb på andre spillere og plyndre deres ressourcer vil forbedre din fremgang og dit slots vækst, som dette gratis by bygge spil udfolder sig. Selvom militær styrke er en vital del, så er smedning af politiske alliancer og kæmpe side ved side med andre spiller mindst lige så vigtigt i TW2

Slut dig til kampen

For at slutte dig til kampen i Tribal Wars 2 MMO PvP kampe, skal du simpelt registere dig på vores hjemmeside. Så snart du er i spillet, så vil en tutorial forklare alt basis du har brug for at vide. Først vil du skulle bygge dit slots ressource produktion og sende angreb til de omkringliggende landsbyer. Valgfrie opgaver vil hjælpe din fremgang, selvom du selvfølgelig gerne må bruge din egen strategi for at nå frem i spillet.


Tribal Wars 2 Play Now.png