Handel

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation


Dit marked giver dig mulighed for at handle med 3 råstoffer, sten, træ og sølvmønter. Da hver ø naturligvis betyder på mange råstoffer, er der et råstof, der gives mere af og et råstof, der gives mindre af. Derfor bliver handel en vigtig del af spillet, hvis du har brug for specifikke råstoffer.

Handel med plyndringsbyerne

Markedspladsen

For at skabe balance i den ujævne råstofproduktion er det vigtigt at handle med plyndringsbyerne.

Forudsætninger

For at være i stand til at handle skal din by have en markedsplads. For at være i stand til at konstruere denne skal du have et Senat i niveau 9 og et Lager i niveau 5 for at være i stand til at konstruere Hulen, der skal udvides til niveau 5. Plyndringsbyerne, du ønsker at handle med, skal have et humør på minimum 80%. Det er derfor anbefalet at handle med en plyndringsby før du plyndre råstoffer fra denne.

Forholdet

Når du har fundet en plyndringsby, der er klar til at handle med dig, tryk da på denne og vælg da TradeButton.png for at åbne handelsvinduet. Når du har åbnet vinduet, vil du se en menuen som vist forneden. Du kan se at denne landsby er villig til at handle Træ (Wood.png) for sølv (Silver.png)

Handelsoversigt

Handelsforholdet

I midten kan du se forholdet, som de ønsker at handle med, i dette tilfælde er det 1.25.

I vores eksempel foroven er handelsforholdet 1:1.25, så:

  • For hver Wood.png 100 træ du sender, får du Silver.png 125 Sten tilbage.

Plyndringsbyer kan kun holde 2000 råstoffer, der kan handles med, på ethvert tidspunkt, uanset niveauet af din markedsplads.

Handlinger

For at begynde handlen med byen brug da sliderne for at vælge mængden af råstoffer du vil handle med, derefter trykker du på 'Handel'. Du kan se hvor mange råstoffer du vil modtage fra byen såvel som transporttiden. (Bemærk at råstofferne forlader din by omgående).

  • Når plyndringsbyens handelsmænd ankommer til in by vil du modtage en rapport om handlen. Du har dog muligheden for at stoppe disse rapporter, ved at gå til Rapport -> Filter og slå dem fra.
  • Handel med plyndringsbyen ændre hverken på humøret eller styrken på byen.
  • Efter en handel vil handelsforholdet falde med 0.03 point per 100 leveret råstoffer.
  • Handelsforholdet vil forøges med 0.02 point per time indtil den kommer tilbage til 1.25 igen.