Sikkerhed

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation


Denne side indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du holder din Grepolis konto trygt og sikkert fra potentielle indtrængere. Det er meget tilrådeligt, at du følger disse anbefalinger, som Innogames er ikke ansvarlig for tab af en konto på grund af brugerfejl.


'Dit password er gemt i Grepolis kun i krypteret form, er det ikke muligt at dekryptere denne adgangskode, er det eneste måder, så hvordan kan nogen få dit password er:'

  • Du har valgt en usikker adgangskode, der er let at gætte.
  • Har du har logget ind på en offentlig computer og gemme adgangskoden / en person har holdt øje med dig, når du indtaster adgangskoden.
  • Du er faldet for et svindelnummer.


'Her er et par tips om, hvordan du kan beskytte jer imod de ting, der er nævnt ovenfor. Spidserne kan lyde dum eller måske en overdrivelse, men vi kender fra de talrige støtte billetter, som vi modtager, at mange brugere har deres konto stjålet ved ikke at følge enkle og fornuftige sikkerhedsforanstaltninger. '

  • Din adgangskode skal ikke svarer til dit fornavn, efternavn eller brugernavn. Også, er det ikke tilrådeligt at bruge en adgangskode som "1234" eller "password", da disse let kan gættes. Det er bedst at kombinere et ord med et nummer og specialtegn. Det tal eller specialtegn bør vælges så tilfældigt som muligt. Det lyder kompliceret, men blot at tilføje en særlig karakter for antallet øger et password sikkerhed.
  • Hvis du på et offentligt sted, for eksempel at logge ind på skolen eller i en internet-cafe, så sørg for at du ikke logge ind permanent. Hvis du bliver bedt om i browseren, om du vil gemme adgangskoden er det vigtigt, du vælger noget. Også sikre, at ingen står bag dig og lure du indtaste din adgangskode,
  • Den Grepolis Support Team vil aldrig bede dig om dit kodeord. Hvis nogen ønsker at få din adgangskode, være mistænksom i alle tilfælde. På nogle sider er det muligt, at du vil blive bedt om at indtaste dit Grepolis brugernavn og adgangskode. Hvis der er "External Authentication" og adresselinjen indeholder "www.grepolis.net/ .....", så er det en sikker validering. Disse sider bruger et interface fra Grepolis, de derfor ikke har nogen måde at komme til din adgangskode.
  • Du bør normalt ikke bruge din Grepolis password på en anden hjemmeside. Det er især vigtigt, at adgangskoden er din e-mail-adresse til kontoen, er forskellige. Hvis din adgangskode er revnet i spillet eller anden måde, kan du ændre det ved at bruge e-mail-adresse. Hvis din e-mail-konto blev også at være stjålet, vil der være næsten ingen chance for at inddrive din konto.


'Hvis du ønsker at ændre din adgangskode, så du kan gøre det her:' Skift adgangskode.