Strakskøb

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Guld Handel

I stedet for at halvere den tilbageværende byggetid, (bygninger, forskninger, eller rekrutteringer af enheder), vil det nu være muligt at afslutte straks med 1 klik. Guld prisen vil afhænge af den tilbageværende byggetid og verdens hastighed. Men generelt vil en længere byggetid betyde at det bliver dyrere. Hvis den resterende byggetid eller forskning er under 5 minutter, kan du afslutte den gratis straks. Dette gælder ikke for enheder.


List med Premium funktioner, der vil ændres fra "halvering af byggetid" til "Straks køb"

Funktioner Ny Straks købs funktion
Bygninger: Byggetids reducering Straks færdiggørelse af bygning
Teknologier: Forsknings tids reducering Straks færdiggørelse af forsknings ordrer
Enheder: Rekrutteringstid reduceret Straks færdiggørelse af rekrutterings ordre(Deaktiveret de sidste 5 minutter ved et indkommende angreb)
Helte: Healing tids reducering Straks færdiggørelse af healings processen (Deaktiveret de sidste 5 minutter ved indkommende angreb)

Bygninger

Alle bygnings ordre i bygge køen kan færdiggøres straks, hvis alle byggekrav er opfyldt.


Undtagelser:

  • Straks køb er ikke muligt, hvis en bygning er afhængig af en bygning der er i byggekøen i samme øjeblik, eller hvis en bygge ordre for samme bygning er i samme byggekø.

Yderligere layout ændringer i byggekøen: Niveau ændringer vil nu blive vist i grøn eller rød over bygnings ikonet.

Graphic Description
IB level up.png En grøn pilder peger opad indikerer at bygningen opgraderes.
IB level down.png Hvis pilen er rød og peger nedad, indikerer det at bygningen rives 1 niveau ned.

Alt i byggekøen kan færdiggøres straks. du behøver kun at føre musen over ordren og klikke på knappen. Straks køb virker også på nedrivning af bygninger.


IB build.png

Enheder

Alle enheds ordre kan færdiggøres straks. Hele pakken af enheder i den bygge slot vil gøres færdig med det samme.

Undtagelser:

  • Funktionen vil blive deaktiveret de sidste 5 minutter, ved et indkommende angreb. Denne funktion er kun deaktiveret i den by der angribes.


IB units.png

Researches

Enhver forskning i køen, kan gøre færdig straks. De sidste 5 minutter af en forskning kan afsluttes gratis.


IB research.png

Helte

Hvis en helt er skadet, kan du heale helten med det samme. Dette vil virke på samme måde som med enheder. Funktionen vil blive deaktiveret hvis et angreb ankommer til pågældende by inden for 5 minutter.

Fri brug af straks køb

Enhver "Straks køb" funktion bliver gratis når byggetiden kommer under 5 minutter. Dette vil virke for opgradering/nedrivning af bygninger og forskning i akademiet, men ikke for rekruttering af enheder og healing af helte.

Pris beregning

Med den nye pris beregning, vil prisen ændres efter visse "tids trin" (Prisfald afhængig af tid). Før den endelige beslutning om prisen, ganges tiden med verdens hastigheden.