Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning
MzZW0JE.png

Oversigt

Den første offentlige version af Grepolis blev udgivet i 2009. Over denne periode, på mere end 3 år, er Grepolis blevet en af de mest succesfulde browserspil, med mere end 18 millioner registrerede spillere verden over, og dette er alt sammen jeres fortjeneste - vores fantastiske og støttende spillere!

Vi ved alle at vi har haft vores op- og nedture, og det er der er altid plads til forbedringer. Det er derfor vi ønsker at være tæt på jer - som essensen af vores spil - for at forbedre Grepolis endnu mere. Det er på tide, at tage jeres deltagelse til det næste niveau!

Hvad er "Grepolis United"?

"Grepolis United" er et koncept til at forbinde Grepolis, som et projekt, tættere på spillerne og omvendt. I er vores mest værdifulde informationskilde vi har, til forbedringer af Grepolis. Vi vil være sikre på, at vi har styr på ethvert aspekt af spillet, så i kan lide det. For at opnå dette ønsker vi at være mere åbne, dele informationer forud, fokusere meget på jeres feedback omkring ændringer og nye funktioner og involvere jer i udviklingsprocessen, så meget som vi kan.

Hvordan vil dette koncept virke i praksis?

Vi har planlagt flere måder at komme tættere på dig og også at få jer tættere på os og vores udviklingsproces. Vi organisere lige nu en masse små projekter der komplementere "Grepolis United" på deres egen måde. Nogle af disse kan du finde her under.

Roadmap

Et offentlig roadmap vil nemt vise jer de store ændringer og nye funktioner som vi har planlagt de løbende måneder. Selvom denne liste ikke er definitiv og kan ændres, giver den stadig værdifuld informationer til dig, så du ved, hvad vi er ved at arbejde på.

Udvikler Blog

Vi ønsker virkelig at lade jer vide, hvad vi arbejder på og hvordan vi udvikler Grepolis. I udviklingsbloggen vil spildesignerne og udviklerne give jer besked på deres arbejde på dette projekt. Der vil hyppigt komme information til jer.

Mere åbenhed

Tovejskommunikationen mellem fællesskabet og udviklingsholdet skal forbedres. Vi ønsker at være så åbne som muligt, ved at give jer informationer på forhånd, lade jer deltage i åbne feedbacksnakke og udgive vores egne interne politik omkring udviklingen af Grepolis. Din feedback er altid velkommen og vi ønsker at være sikker på, at i kan se processen af dette.

Offentlige beta test

Det er jeres chance for at gøre en forskel, ved at teste opdateringerne før de kommer til serverne. De sæt øjne, ser altid mere end et og et par tusinder af øjne ser meget mere end det! Med vores kommende store opdatering vil vi genstarte beta serveren igen og forhåbentligt vil mange af jer tilmelde jer, for at teste de nye funktioner og kommende ændringer der.

Videoer

Billeder siger mere end tusinde ord. Hvad med at kombinere billeder og ord? Vi planlægger at holde jer opdateret ved interviews med vores udviklere og spildesignere direkte her hos InnoGames, for at give jer detaljeret forståelse af de nye funktioner og vores nuværende udviklingsprocess. Vi ved ikke hvor ofte disse vil komme endnu, men de vil komme fra tid til anden.

Offentlig event kalender

At have events i Grepolis har altid været et mål, vi har forfulgt. Vi ønsker at opgradere dette system ved at implementere en event kalender med et struktureret skema over hvornår de næste events starter og slutter, så du nemt kan se hvad der sker i Grepolis.

Vi har store mål med jeres ynglings spil og med jeres hjælp vil vi opnå disse. Lad os holde sammen og bygge en endnu bedre fremtid for Grepolis!

Roadmap

Roadmap for 2013 kan du finde her.

Videoer

Videoer kan findes her.

Devblog

Grepolis DevBlog kan findes her.