Premium

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Premium er en funktion af spillet, der tillader en spiller er modtage visse in-game fordele gennem brug af forskellige rådgivere, halvering af bygningstider, rekruttering af enheder og forskning ved akademiet. Det tillader dig også at modtage kulturpoint og at tilkalde den Fønikiske handlende til en by af eget valg. Hver af disse funktioner koster guld. Følgende tekst vil forklare hvordan du kan få guld og også hvilke fordel premium kan give.

Guld

Der er flere måder hvorpå du kan modtage guld. Hver af dem er forskellige og giver forskelligt antal. Disse er:

 • Købe dem
 • Optjene dem
 • Inviter en ven

Bemærk: Guld er ikke bundet til en specifik verden. Ethvert køb af guld vil være tilgængelige i alle de verdener du spiller på (givet af disse spilles under samme navn).


Køb af guld

Når du åbner premium vinduet vil du se tre faner - Anvend, Køb, og Fordele. Under Køb fanen vil du være i stand til at vælge hvor mange stykker guld, du ønsker at købe. Sørg for at du har sat møntfoden til den, der bruges hvor du befinder dig. Du vil være i stand til at vælge hvilken metode du ønsker at købe ved. Efter du har valgt betalingsmetode skal du blot følge instruktionerne, der gives i de følgende vinduer. Ved gennemførsel bør du modtage en rapport, der fortæller dig, at du har modtaget dit guld.

Optjening af guld

Ligesom ved køb af guld, skal du starte ved at gå til Køb fanen i premiumvinduet. I stedet for at vælge antallet af guld, du ønsker at købe, skal du derimod trykke på Tjen din guldmønter knappen. Dette vil give dig en liste over alle nuværende tilbud, der er tilgængelige. Dette gøres i samarbejde med SponserPay, et eksternt firma, der giver kreditere din konto med guld. Dette kan dog tage en del længere tid end blot at købe guldmønterne. Du vil modtage en rapport, der fortæller dig, at du har modtaget guldet, når de er blevet krediteret til dig.

Invitation af ven

Dette er en ny funktion og tillader spillere at invitere nye spillere til spillet. Nye spillere er defineret som spillere, der ikke har spillet Grepolis før og ikke har en konto på en anden verden. Skulle en inviteret spiller nå 1.000 point, så er rekrutøren i stand til at hente en bonus på 200 guldmønter for deres anstrengelser. (spillere der deler en internet forbindelse vil ikke være i stand til at hente denne belønning). Der er tre måder at invitere spillere til spillet på: ved email, med et direkte link, eller gennem bannere på hjemmesider.

Email & Direkte Link

Med disse muligheder kan du vælge om du vil starte dine venner med at placere dem på en bestemt ø, eller at tillade dem at starte på et bestemt sted, eller ved at placere deres by tilfældigt. Disse metoder er ret lige til og tillader en spiller at begynde deres rejse i Grepolis meget hurtigt.

Web Banner

Web Banner virker på en anden måde, da de ikke er direkte rettet med en specifik person. Da enhver spiller kan placere et banner på en hjemme, er disse bannere oprettet specifik til den inviterende person. Denne metode tillader dig ikke at invitere spillere til at vælge en position til nye spillere, men tillader en spiller at optjene mere gold, da flere personer vil se linket.

Rådgivere

Rådgivere
Forvalter.jpg

Forvalter

Råd Handlende.jpg

Handlende

Præstinde.jpg

Ypperste - præstinde

Øverstbefalende.jpg

Øverstbefalende

Kaptajn.jpg

Kaptajn

Under premium på sidebaren, vil du finde muligheden for at få hjælp af de 5 rådgivere i spillet. Hver af disse rådgivere giver dig og din by forskellige fordele. For at bruge disse rådgivere, skal du aktivere disse ved at bruge guld for at aktivere dem.

Forvalter

Forvalter.jpg

Forvalter

Forvalteren støtter dig gennem din udbygning og organisation af et større Imperium. Med denne hjælp kan du tilføje 5 yderligere konstruktionsordre til bygningskøen og modtage detaljerede råstof-, enhed-, handel-, kultur-, gude-, hule- og byoversigter. Han vil også give dig adgang til kvikbaren'.
 • Spillere bliver givet en gratis prøve på denne rådgiver i 24 timer, efter de får deres anden landsby.

Kvikbaren

Quick Bar.png

Denne bar er meget brugbar og måske den bedste grund til at aktivere forvalteren. Denne bar kan brugerdefineres og kan redigere til at indeholde en god del java scripts, for at give omgående adgang til forskellige dele af din by.

Rådgiver oversigter

Handel

 • Handelsoversigten hjælper dig med at sende råstoffer mellem dine byer, hurtigt. Du kan se nuværende handelsaktiviteter i dine byer og kan også sortere dine byer afhængig af forskellige råstofshandler. Den brugbare drag&Drop funktion gør det meget nemt for dig.

Kommando

 • Kommandooversigten viser dig alle nuværende aktiviteter i dit imperium. Dette kan give dig et hurtigt overblik af dine kommadoer. Du kan også afbryde alle fejlagtige kommandoer her, hvis ikke dine tropper har rejst for længe.

Rekruttering

 • Denne oversigt dig dig et overblik over hvor mange enheder, der er udstationeret i hvilket by, hvilke råstoffer, der er tilgængelig og hvor meget yderlig befolkning, der kan bruges. Du kan også bruge enheder og bygge både, med få tryk. Jo flere byer du har, jo mere tid vil denne oversigt spare dig af tid.

Enhed

 • Her kan du se en oversigt over dine enheder og tjekke i hvilke byer din kaserne eller havn ikke laver noget. Du kan også se hvor mange råstoffer og tilgængelig befolkning du har til rådighed i dine byer.

Enheder udenfor

 • Her kan se alle de tropper, du har sendt af sted til at støtte andre byer. Du kan hjemkalde individuelle enheder eller alle enheder til deres respektive byer, ved at trykke på dem.

Bygning

 • Bygningsoversigten hjælper dig med at få et hurtigt overblik over udviklingen i dine byer. Du kan se dine råstoffer i de individuelle byer, sammen med prisen af de individuelle bygninger. Med kun et tryk kan du konstruere nye bygninger eller rive gamle bygninger ned.

Kultur

 • Kulturoversigten giver dig et overblik over kulturel udvikling i dine byer. Du kan se dit imperiums kulturniveau og antal aktive festivaler i dine byer. I kulturoversigten kan du også starte nye festivaler med et enkelt tryk.

Gud

 • I gudeoversigten kan se information om hvilke guder der tilbedes, gunst på guderne og tempel og statuer i dine byer. Du kan også kaste kræfter på dine byer, nemt og hurtigt. På denne måde har du altid et øje på guderne i dine byer.

Hulen

 • Denne oversigt viser alle dine huler. Denne tillader dig et distribuere dine sølvmønter i dine byer meget nemt.

Bygrupper

 • I bygruppeoversigten kan du oprette grupper og tildele dine byer til disse. På denne måde har du altid styr på de vigtigste byer, uanset hvor stort dit imperium er. Du kan også få detaljer om individuelle byer, såsom tilgængelige råstoffer eller enheder der er udstationeret der. Når du har valgt en gruppe, vil de andre oversigter kun vise byerne i denne gruppe.

Bylisten

 • Bylisten viser alle vigtige informationer om dine byer. Du kan hurtigt se hvis der er angreb på en af dine byer eller se igangværende konstruktioner. Du kan også tjekke dine råstofbeholdninger og kontrollere din enhedsstørrelse.

Handlende

Råd Handlende.jpg

Handlende

Den Handlende optimere din økonomiske velstand. Han forøger dine råstofproduktioner med 30%.

Ypperstepræstinde

Præstinde.jpg

Ypperstepræstinde

Ypperstepræstinde har en speciel relation med guderne. Hun forøger din gunstproduktion med 50% og støtter dine mytiske enheder. Dine mytiske enheder kæmper 20% stærkere.

Øverstbefalende

Øverstbefalende.jpg

Øverstbefalende

Den Øverstbefalende nyder sine dage blandt dine enheder. Han er i stand til at forøge dine enheders motivation endnu mere. Dine landenheder kæmper 20% stærkere.

Kaptajn

Kaptajn.jpg

Kaptajn

Kaptajnen er en erfaren søulk, der allerede har ødelagt mange flåder. Hans erfaring tillader dine søenheder at kæmpe 20% stærkere og dine handelsproduktion rejser dobbelt så hurtigt. Han gør det også muligt for dig at bruge din angrebsplanlægger. Ydermere simplificere han råstofproduktionen ved at give dig adgang til en nem og hurtigt plyndringsbyoversigt.

Angrebsplanlægger

Angrebsplanlæggeren hjælper dig med at planlægge og koordinere angreb/støtte mod andre spillere. Du kan strategisk samle dine angrebsbølger med kun få tryk, hvilket giver dig mere kontrol over din enheder. Du kan oprette støre kampplaner - enten alene, med allierede spillere eller hele alliancer.

Plyndringsoversigt

Plyndringsoversigten gør det nemmere for dig at kontrollere leverancen af råstoffer til dine lager beholdninger. Oversigten gør det også nemmere at styre hvilke byer, der skal modtage råstofferne. Med et tryk kan du samle alle råstofpakker, der er klar til dig, fra plyndringsbyerne.

Yderligere premiumfunktioner

Udover de 5 rådgivere er der et ar andre premiumfunktioner, der kan give dig en fordel i spillet. Disse funktioner kan kategories således: Reducering, Tilkaldelse og kultur.

Reduceringsfunktionen

Halveringsfunktionen kan bruges enten til bygninger, enheder eller forskning. Hver halvering koster 20 guld per brug, og vil reducere den resterende tid med 50%. The reduction feature can be used for either buildings, troops, or research. Each reduction feature costs only 20 gold per use, and will reduce the remaining time in half.

Konstruktionstid

Denne funktion har været med siden starten af spillet og mange spillere synes den er brugbar, når de starter på en ny verden eller opbygger en nylig overtaget by. Der er ingen restriktioner på hvor mange gange en spillere kan reducere den resterende tid, bortset fra, når der kun er 1 sekund tilbage.

Rekrutteringstid

Startende fra version 2.07 har du nu mulighed for at reducere rekrutteringstiden med 50%, ligeldes med reducering af konstruktionstiden. Dog er der visse restriktioner:

 • Du må kun bruge "Reducer rekrutteringstid" funktion et begrænset antal gange for hver gruppe enheder. En kompleks formular er brugt til at udregne den ikke-reducerbare mængde.

Forskningstid

Med introduktionen af Grepolis 2.0 er du nu i stand til at halvere forskningstiden. Ligesom funktion til reducering af konstruktionstiden, er der ingen restriktioner på denne på funktion.

Tilkalde den Fønikiske Handlende

Gennem havnen vil du være i stand til at tilkalde den Fønikiske Handlende omgående til enhver havn, efter eget valg. Dette vil koste 50 guld per tilkaldelse. Det kan derfor blive en dyr omgang, hvis denne bruges ofte.

Olympiske Lege

De Olympiske Lege er en begivenhed, der kan hjælpe dig med at få yderligere kulturpoint. For at afholde de Olympiske Lege skal du bruge et Akademi i niveau 30 og mindst 50 guld. Hver Olympisk Leg varer 24 timer og giver dig et ekstra Kulturpoint.

Feriedage

For prisen af 50 guld kan en spillere købe yderligere feriedage. En begrænsning på maks 14 dage kan købes. For mere information, gå til ferietilstands siden.