Fønikiske Handler

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation


Fønikiske Handler

Hver 24. time vil, Velerios, den Fønikiske Handler komme på besøg i din havn. Havnen vælges tilfældigt. Når Velerios er på besøg vil du modtage en notifikation, der fortæller at hans skib er i havnen.


Phe1.png


Ved at trykke på skibet får du adgang til goderne. Hver gang vil han tilbyde tre forskellige slags enheder og to forskellige slags råstoftilbud. Råstofferne vil altid kunne forhandles til en ratio på 1:1.5. De tre enheder er tilfældige, men der er en sjælden chance for at få tilbud om mytiske enheder.


Trader.png


Når du har færdiggjort et tilbud hos den handlende, vil du ikke kunne benytte det samme tilbud igen. Du kan dog stadig benytte dig af de andre tilbud. Den Fønikiske Handler vil forblive i din havn i 8 timer. Efter disse 8 timer vil han forlade din by og komme tilbage til en ny af dine havne efter 24 timer. Du kan også sende den handlende væk før tid, hvis dette ønskes.


Premium

For 50 guld, kan en spiller hidkalde den Fønikiske handlende med det samme til den aktive by. Dette kan være brugbart, hvis der ønskes at handle med denne.