Guide Portal Guide 20

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 1. jun. 2020, 09:34 af Pernall (diskussion | bidrag) Pernall (diskussion | bidrag) (→‎Akademi:)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigationAkademi:

Jeg har prøvet at lave et billede af akademiet hvordan jeg mener man skal fortolke det. Der er delte meninger om hvordan man skal gøre, så denne guide er ikke et facit liste, men bare en guide på hvordan du vælger/forkusere.


SORT - Forsk i alle byer (Loyalitet bør dog kun forskes på øer med landsbyer)

RØD - Offensive tropper

BLÅ - Defensive tropper

GUL - Hybrid tropper (både off og deff)

LILLA - kan vælges hvis du feks bygger din by op for 0.


Guide Portal 18 20 21 05 A.png

Sammensætning af tropper:

Der findes 3 typer tropper i spillet. Offensive defensive og hybrid tropper/skibe. Som det ligger i ordet er det derfor vigtigt hvilke tropper du bruger til hvad. F Eks skal du ikke angribe med sværd og forsvare dig med slyngler.

Sammensætningen af dine tropper er vigtig, og du vil hurtig finde ud af mange vælger at dele deres byer op i rene deff eller off byer. Men betyder det så du bare kan sætte alle offensive tropper i by? Svaret er Ja og nej.

Ja fordi du vil helt sikkert kunne yde god skade, men hvis du skal maximere dine angreb, skal du dele dine offensive tropper op i specifikke nukes. Her er et eksempel med en blandet nuke:


Guide Portal 18 20 21 06.png


TAB: 385 tropper.


Der findes 3 typer forsvars/angrebs værdier. Slag, stik og distance. Jeg vil ikke gå meget i dybden om netop det, men du kan finde mere om det her. Kampsystem


Så hvis du finder en by du skal angribe som har rigtig mange sværd, så ved vi at sværd er svage overfor stik og det betyder vi derfor får mest muligt skade ud af stik angribere. Det kunne f.eks. være de to hybrid enheder, hoplit og stridsvogne. Ved at du sammensætter et angreb med netop disse enheder får du maximalt ud af dit angreb. Se eksempel her:


Guide Portal 18 20 21 07.png


TAB 218 tropper.


Hvorimod hvis du vælger at angribe med distance tropper, som sværd er stærkest mod vil dine resultater se en del anderledes ud. Se eksempel her:


Guide Portal 18 20 21 08.png


TAB 500 tropper.


Så ved at du forbereder dig til at angribe, f eks i form af spioner, kan du spare rigtig mange tropper. Så om du spioner og beslutter dig for at bygge byen op efter din modstander er helt op til dig. Når vi kommer længere i spillet vil du bedre havde flere typer angrebs byer, og derfor har du mulighed for at vælge den som bedst passer til byen.

Som forsvarer er det lidt det samme, her gælder det dog om at få den bedst mulige forsvar som kan forsvare sig nogenlunde lige godt mod alle 3 typer. Det nytter ikke noget at forsvare dig med 1500 sværd hvis du kun har 100 buer og 100 hoplit. Det handler om at finde en balance. Jeg siger ikke du skal bygge 500-500-500 af dem, men blot find ud af hvor meget de giver i diverse forsvars tal, og herudfra regn en nogenlunde fordeling min anbefaling på fordeling vil være. 9 sværd 5 buer 10 hoplit. Hvilket giver en fordeling på 341/317/405 point.


For flere guides skrevet af Storekrog så se også:

Begynder guide til opstart af byer på nye servere (fokus på Oprør)

Rutineret guide til opstart af byer på nye servere (fokus på Oprør)