Fra Wiki Grepolis DK
Hop til: navigering, søgning

Hvordan det ser ud

Winter2015 desktop.jpg

Event periode

01/12-2015 - 31/12-2015

Beskrivelse:

Ligesom i enhver god kalender, er der De 24 Lykkehjul i eventet. Hver dag kan du åbne et nyt lykkehjul. Når du har klikket på en dag, vil Lykkehjulet i højre side af vinduet. Hvert hjul indeholder 6 forskellige belønninger og 1 vinterkrystal. Saml 5 vinterkrystaller for at få alle 5 rådgivere gratis i 1 uge.

Du kan dreje hjulet ved at trykke på knappen i midten og bare lade den dreje færdig, så den stopper af sig selv. En belønning vil dukke op i midten efter en kort animation. Dagens første spin er altid gratis, men du kan dreje den flere gange, ved at bruge guld. Hvilken belønning du får er tilfældig hver gang. Du skal samle din belønning, før du kan dreje det samme hjul igen.
Et lykkehjul kan genopfyldes med alle de foregående belønninger, ved at bruge guld.
Efter det første spin med lykkehjulet, vil der dukke en dekoration til juletræet. Åbning af dekorationer vil garantere dig en medalje. "Lykkelig vinter sjov".

Hvordan man åbner kalenderen

Klik på det lille event ikon i bunden til højre, for at åbne kalenderen.

Winter2015 icon.png

Hvordan man åbner en dag

I samme øjeblik du holder musen over den illustrerede scene, vil markeringer dukke op over event vinduet, hver markering indeholder et nummer ( 1-24). Hvis du klikker på en markering, vil Lykkehjulet for den dag, åbne op i højre side, ved siden af juletræet. For at åbne en dag, kræves det at den pågældenda dato er opnået.


Nuværende dag

Markeringen for den nuværende dag at fremhævet i guld.

Winter2015 current.png

Foregående dage

Markeringen af foregående dage der stadig indeholder mindst 1 belønning er vist i blå.

Winter2015 past.png

Oplagrede belønninger

Du behøver ikke acceptere belønningerne øjeblikkeligt. Du kan "oplagre" dem i hjulet, indtil eventet slutter.


Winter2015 collect.png

Dekorationer

Når du har lavet dagens første spin, vil en ny dekoration (Specifik) blive tilføjet til scenen.

Hvordan du samler en belønning

Først og fremmest er der kun 1 "SPIN" knap i bunden af hjult, hvis du har et frit spin.
Ved at trykke på den knap, vil et lys oplyse alle de tilgængelige belønninger (Undtaget dem som er taget).
Når animationen stopper, vil knappen i midten forsvinde og belønningen du har vundet, bliver rykket ind på midten.
Du kan klikke på belønningen, for enten at opbevare den i dit inventar, eller bruge den straks, eller smide den væk. Du kan også efterlade den igennem eventet, for at samle den op senere.

Genopfyldning

Hvis du har fået alle 6 belønninger på Lykkehjulet, kan du genopfylde den, første gang, ved at bruge 50 guld. Efter dette vil prisen stige. Du kan også genopfylde hjulet tidligere (Hvis du allerede har samlet den ønskede belønning, og du ønsker chancen for at vinde den igen). Husk at selv om prisen vil stige, for hver gang du bruger den funktion, så bliver prisen nulstillet ved midnat.

Vinterkrystaller

I kalender vinduet er der også "Vinterkrystaller visning", som viser dine fremskridt til du kan modtage de gratis rådgivere. Når du har samlet alle vinterkrystallerne, vil disse udløse medaljen : "Alle Krystallerne".


Winter2015 shard.png

Vinterkrystal samling

En belønning for hver dag, vil også komme sammen med en Vinterkrystal. Hvis du modtager den belønning, vil du også modtage vinterkrystallen i kalender vinduet, som til sidst vil åbne alle 5 premium rådgivere gratis 7 dage.
Når du har modtager rådgiverne, vil Vinterkrystallerne ikke længere blive vist i Lykkehjulet. Ligeledes vil rådgiverne blive ændret fra grå til farvet tilstand, når de er åbnet op for.
Brug af genopfyldnings funktionen vil ikke genopfylde vinterkrystaller, der er samlet!

Omkostninger ved flere spin

Det første spin på dagen er altid gratis. Flere spin, koster guld. Hvis du er gået glip af den foregående dags spin, vil det første spin også koste 100 guld.


Spin Featureicons02 2.08.png
1 GRATIS
2 100
3 200
4 300
5 400
6 500


Nedtælling

Vinter eventet er kun tilgængeligt for en begrænset periode, mellem 01/12 til 31/12 2015. Den tilbageværende tid er altid synlig, vist som en nedtælling i øverste venstre hjørne af event vinduet, hvor den tæller dage, timer, minutter og sekunder. Når nedtællingen er afsluttet, er det ikke længere muligt at åbne event vinduet. Husk at samle dine belønninger inden dette. Du kan ikke hente dem, efter nedtællingen.

Mobil App

Eventet bliver også tilgængelig på vores app. Tjek det ud, for det kan du dreje hjulet med dine fingre.

Winter2015 mobile.jpg

Medaljer

Igennem vinter eventet, kan du også modtage forskellige medajler. Den første er "Heldigt vinter sjov" som tjenes efter at have drejer hjulet et bestemt antal gange. Den næste vil være "Alle Krystallerne", når du har samlet alle krystallerne.


Sjove vinteroplevelser

1 Spin 5 Spins 10 Spins 24 Spins
Winter2015 lvl1.png Winter2015 lvl2.png Winter2015 lvl3.png Winter2015 lvl4.png

Alle krystallerne

Winter2015 collector.png

Du kan finde mere omkring medaljer til denne event her: Event Medaljer