Tyches advent kalender

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Hvordan det ser ud

Xmas 2014.jpg

Event Periode

1. December - 31. December 2014

Beskrivelse:

Som i enhver god julekalender, er der 24 Lykkehjul Igennem Eventet. Hver dag kan du åben et nyt Lykkehjul. Efter du har klikket på en dag, vil Lykkehjulet dukke op i venstre side af vinduet.Hvert hjul indeholder 6 forskellige belønninger og 1 potteskår. Saml 5 Potteskår for at få alle 5 rådgivere i uge Gratis.
Du drejer hjulet ved at trykke på knappen i midten. Du kan trykke den igen for at stoppe hjulet ller lade den stoppe af sig selv. En belønning vil dukke op i midten, efter en kort annimation. Det første spin på den pågældende dag er altid gratis, Men du kan dreje hjulet oftere ved at bruge guld. Hvilken belønning du for er fuldstændig tilfældigt. Du skal hente din belønning, før du kan dreje hjulet igen.
Et hjul kan genopfyldes med alle dets tidliger belønninger ved at bruge guld.
Efter det første spin af hjulet, vil en dekoration på juletræet blive låst op. Åbning af dekorationer vil garantere dig medaljen "Heldige hersker".

Sådan åbner du kalenderen

Tryk på det lille event ikon i bunden af højre side, for at åbne kalenderen.

Christmas2014 icon.jpg

Sådan åbner du en låge

Lige så snart du bevæger musen over den illustrerende scene vil lågerne poppe op i event vinduet, hver låge indholder et nummer (1 til 24). Når du trykker på en låge vil lykkehjulet for den dag åbne op til højre for træet. For at åbne en dag, er det nødvendigt, at den passende dag er nået.

Nuværende dag

Markøren til den aktuelle dag er fremhævet i guld.

Pin premium.png

Forrige dag

Markører fra tidligere dage, der stadig indeholder en belønning, vil blive vist i blåt..

Pin current-day.png

Gemte belønninger

Du behøver ikke at acceptere belønning med det samme. Du kan "gemme" den i lykkehjulet indtil eventet slutter.

Pin collect.png

Dekorationer

Så snart du udfører dit første spil vil en ny (specifikt for dagen) dekoration blive vist på træet.

Sådan får du din belønning

I starten er der kun "spil"-knappen i midten af lykkehjulet, hvis du har et gratis spil.
Ved at trykke på denne knap vil en animation starte, der drejer over alle tilgængelige belønninger (med undtagelse af dem, der allerede er taget). "Spil"-knappen vil blive til en "stop" knap. Ved at trykke på denne stop knap vil du få animationen (rotationen) til at stoppe tidligere.
Når animationen slutter vil knappen i midten svinde ud og den valgte belønning vil blive vist i midten.
Du kan trykke på genstanden for at lagre den i dit inventar, bruge den direkte på den nuværende by eller smide den væk. Du kan også lade den være i hjulet, mens eventet er i gang.

Hvis du har afhentet din belønning vil "Spil"-knappen igen være brugbar, denne gang koster det blot guld for at starte. Når du har hentet alle seks belønninger på en dag, vil det ikke længere være muligt at starte et nyt spil. Du kan finde de medaljer det var muligt at få i dette event her: Event Medaljer

Genopfyldning

Hvis du har fået alle 6 fordele ved et hjul, kan du genopfylde det den ved at bruge guld. du kan også geopfylde hjulet tidligere (dvs. efter du har samlet de mest ønskede belønning, og du ønsker at få det igen). Husk dog, at prisen for denne funktion vil stige med hver brug, selv om det vil nulstille ved midnat.

Potteskår

I kalendervinduet kan der også findes en "potteskår"-visning. Denne viser dit fremskridt med disse.

Shard1 small.png

Potteskår samling

En belønning hver dag vil også komme med et "potteskår". Hvis du modtager denne belønning, vil du også modtage potteskår i kalenderens skærm, som i sidste ende vil låse alle 5 premium rådgivere op i 7 dage.
Så snart du har modtaget rådgivere, vil potteskårene ikke blive vist i et hjul længere. Desuden vil rådgiverne flytte fra grå til farvet når de en gang er oplåste.
Brug af genopfyld-funktionen vil ikke genopbygge allerede indsamlede potteskår!

Pris på yderligere spil

Det første spil pr. dag er altid gratis. Yderligere spil koster guld. Hvis du glemmer et spil den forrige dag, vil dette også kunne købes for guld, det første spil koster 50 guld.

Spin Featureicons02 2.08.png
1 eller 2 50
3 100
4 150
5 200
6 250

Nedtælling

Jule eventet er kun tilgængeligt i et begrænset tidsrum, mellem d. 1. december og 31. december 2014. Den tilbageværende tid kan altid ses i en nedtælling i toppen af venstre hjørne. Denne nedtælling viser dage, timer, minutter og sekunder. Efter tiden er udløbet vil det ikke længere være muligt at åbne vinduet mere. Vær opmærksom på, at du skal indsamle de resterende belønninger, inden tiden udløber. Det er ikke muligt at afhente disse senere.

Mobil App

Det er første gang, at et event vil være tilgængelig på vores mobile apps. Prøv det, for du vil være i stand til at dreje hjulet med din finger.!

Christmas2014 2.jpg