Sparta VS Hades

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation
Spartavshades Logo.png


Under begivenheden "Sparta VS Hades" har de døde ophobet sig i Hades' underjordiske rige. De blev begravet udenfor byen for mange år siden, men de har rejst sig fra de døde. Kolde og døde prøvede de at skære sig igennem vores liniere på ordre fra Hades. Nu har Hades sendt dem igennem en af hans portaler, for at sprede kaos og ødelæggelse. Du har bestemt dig for at tilkalde Lysander fra det Spartanske rige og hans mægtige spartanske soldater som vil følge din ordre. Nu er det op til dig at befri vores smukke ø for disse frygtindgydende monstre og få lukket portalen som Hades har åbnet.

Kampagne kortet

Spartavshades map new.png


Angrebsplanen imod de døde er vist på kortet hvor du kan se alle de forskellige krigsmarker. Hver krigsmark er markeret med et symbol, afhængigt af dens status:

Symbol Mening
Spartavshades symbol attack.png Denne krigsmark kan angribes af dine Spartanske soldater.
Spartavshades symbol cooldown.png Denne krigsmark har været angrebet for nyligt, du er nød til at vente noget tid før nye fjender ankommer til krigs marken.
Spartavshades symbol locked.png Du er ikke kommet langt nok til at angribe denne krigsmark. Du er nød til at besejre fjenderne på tidligere krigsmarker mindst en gang for at låse op for denne.
Spartavshades symbol lootable.png Der er stadig en belønning på denne krigsmark som du kan samle op. Du vil ikke kunne angribe denne krigs mark igen før end du gør krav på belønningen.

Ind imellem vil du få muligheden for at vælge i mellem to forskellige retninger. Det er op til dig at vælge hvilke belønninger du sigter efter! Du har også mulighed for at klare alle krigsmarker!


Under begivenheds timeren i toppen til venstre, kan du finde to knapper:

Spartavshades maximize window.png

Den første knap forstørre begivenheds vinduets størrelse til den størst mulige størrelsen, alt afhængigt af din skærm opløsning. Dette burde give dig et bedre overblik over kortet, de forskelige krigs marker og deres forbindelser. Vi har også implementeret en zoom funktion til kortet. Du skal bare scrolle med dit muse hjul så vil kortet blive skaleret op og ned.

Den anden knap under begivenheds timeren er et lille "i" som står for information. Trykker du på den åbner der sig et pop up vindue hvor efter du så kan klikke dig igennem alle de forskellige tutorials igen.

Kampen imod Hades' hær

Hvis du vælger en krigs mark som kan blive angrebet, så vil angrebs vinduet åbne op. Den fjendtlige hær som er udstationeret der og deres kamp styrke vil blive vist i bunden, med deres lilla uniformer. Du kan vælge dine egne Spartanske krigere i den øverste del af vinduet. De er ler farvet med rødt udstyr.

Spartavshades yourarmy new.png

Hver opmærksom på at hver krigs mark har sine begrænsinger for hvor mange enheder du kan bruge. Hvis du har flere soldater under din kommando end krigs marken tillader, så skal du lave en taktisk overvejelse med hvilken type enheder og hvor mange du vil sende ind i kamp. Hver enhed har sine egne styrker og svagheder imod specifikke enheder.


Eksempel:

Spartanske sværdmænd laver 50% mere skade imod Hades' ryttere. Hvis der er 50 ryttere fra Hades på krigsmarken og du har 70 Spartanske sværdmænd parat til at gå i kamp, er det en god ide at at kun vælge 50 af de Spartanske sværdmænd. Angrebs bonussen tæller ikke overskud af Spartanske sværdmænd. Lad os regne med at krigs markens enheds begrænsning er 80 enheder, så kan du bruge de resterende 30 pladser (50 er allerede brugt af dine sværdmænd) efter din egen smag. Men, det vil ikke være smart at sende Spartanske bueskyttere, fordi Hades' ryttere vil gøre bonus skade på dem! Som du kan se så er der en del strategisk tænkning krævet,


Spartavshades unit1.png
Spartavshades unit2.png
Spartavshades unit3.png
Spartavshades unit4.png
Spartavshades unit5.png

Hvis du trækker dig sejrrigt ud af kampen, vil du modtage den respektive belønning for den givende krigs mark. Alternativ, kan du efterlade belønningen på krigs marken indtil begivenheden slutter og så gøre krav på den. Hvis du indløser belønningen vil den fjendtlige hær genopstå på krigs marken efter fire timer, men for hver gang vil de blive stærkere end de var tidligere. Tænk på det som om at Hades har opdagedet svagheden i hans forsvar og vil forstærke det. På den måde kan du gentagene gange få den samme belønning men sværhedsgraden vil vokse hver gang.

En anden vigtig tilføjelse er at, selvom du skulle tabe kampen når du angriber fjenderne, så vil deres tab være permanent. Dette betyder at du kan slide fjendens hær ned med små angreb indtil du til sidst vil være sejserrig.

Spartansk kaptajn

Når du angriber en krigs mark, kan du vælge den Spartanske kaptajn til at kæmpe med i dit angreb. Kaptajnen vil forstærke dine troppers morale, og gøre dem mere effektive samt hæve deres kampkræft med 20%. Efter kaptajnen har været i brug vil han ikke kunne anvendes i noget tid, men ved brug af guld kan du bringe ham tilbage i kamp med det samme.

Spartavshades captain.png
Spartavshades captain info.png

De Spartanske krigere

Selvom du allerede starter din vej i mod erobring med en håndfuld loyale krigere, så skal du ikke nøjes med så lille en hær. De følgende aktiviteter inde i spillet vil demonstrere dine magt og give dig en tilfældig gruppe krigere som vil blive tilføjet til din hær:

  • Angreb og forsvar
  • Rekrutering af enheder
  • Forskning
  • Bygge eller opgradere dine bygninger
  • Kaste magier


Spartavshades units overview.png

Hvis en gruppe af krigere kommer ind i din hær vil du modtage 80-120 tilfældige krigere. (Spartanske sværdmænd,Spartanske bueskytter,Spartanske slyngekastere,Spartanske ryttere,Spartanske hoplitter). Men hver opmærksom på at du kun kan modtage 10 grupper af soldater pr.dag. Du kan også købe 100 soldater for guld som vil forblive hos dig indtil slutningen af begivenheden. Guld prisen for en enhed vil stige for hver gang du laver et køb. Prisen vil nulstilles ved midnat hver dag.

Du vil aldrig tabe krigerne som bliver skadet krigsmarken på grund af en meget dygtig læge, soldaterne som er blevet skadet i kamp vil vende tilbage fra deres skader efter noget tid. Hver 7 time vil lægen besøge din lejr og sørge for at heale alle dine sårede krigere. Hvis du vil have din hær klar til kamp med det samme igen kan du betale lægen nogle guld for at han kommer på besøg med det samme.

Spartavshades healer new.png

Rangliste

Spartavshades ranking.png

Alle spillere kan konkurrere imod hinanden om færdiggjordte krigsmarker. Hver gang du færdiggør en krigsmark, vil du modtage en tilfældigt mængde Æres point (Op til 10 points). Den daglige rangliste er baseret på disse Ære's points. Ligegyldigt hvilken belønning eller hvor mange fjendtlige tropper du besejre, vil du altid havde den samme chance for at få Ære's points.

Daglig rangering

Straks efter du har færdiggjort din første krigs mark for dagen vil du blive placeret på den Daglige rangliste. Vinderen af dagen (Rang 1) vil blive belønnet med en medalje og en effekt. Hver dag klokken 20:00 vil ranglisten blive evalueret og genstartet. Belønningerne bliver uddelt så snart evalueringen er overstået.

Medalje: Levende legende

Spartavshades award daily.png

Endelige rangliste

Den endelige rangliste virker på samme måde som den daglige rangliste, men den genstarter ikke. Den vil fortsætte indtil begivenheden slutter. Top 10 spillerne på den endelige rangliste vil modtage flere bonus belønninger så snart at begivenheden slutter. Disse belønninger er udregnet efter position på ranglisten, det betyder at de fire første spillere vil ekskl. vinde nogle ekstraordinære angrebs forøgere i forskellige styrker og nogle meget specielle og unikke medaljer.

Præmier for at ende i top 4 på den endelige rangliste:

Heltemodig spartaner

Level 1 Level 2 Level 3 Level 4
Spartavshades award overall 1.png Spartavshades award overall 2.png Spartavshades award overall 3.png Spartavshades award overall 4.png

Præmier for at ende i top 10 på den endelige rangliste:

Rang Belønning
1 Overall lightshipattack30.png 20x 30% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)

Overall culture level.png Et helt kultur niveau.

2 Overall lightshipattack30.png 12x 30% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
3 Overall lightshipattack20.png 15x 20% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
4 Overall lightshipattack20.png 12x 20% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
5 Overall lightshipattack20.png 10x 20% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
6 Overall lightshipattack10.png 14x 10% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
7 Overall lightshipattack10.png 12x 10% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
8 Overall lightshipattack10.png 10x 10% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
9 Overall lightshipattack10.png 8x 10% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)
10 Overall lightshipattack10.png 6x 10% Forøget angrebstyrke til fyrskibe (Hver effekt varer i 2 dage)

Ekstra medaljer

De dødes frelser

Dræb 2500 enheder Dræb 10.000 enheder Dræb 50.000 enheder Dræb 100.000 enheder
Spartavshades award crusher 1.png Spartavshades award crusher 2.png Spartavshades award crusher 3.png Spartavshades award crusher 4.png

Slagmarksstrateg

Vind 3 krigsmarker Vind 8 krigsmarker Vindt 20 krigsmarker Vind 50 krigsmarker
Spartavshades award captured 1.png Spartavshades award captured 2.png Spartavshades award captured 3.png Spartavshades award captured 4.png

Spartanernes øverstbefalende

Kommander 500 krigere Kommander 2000 krigere Kommander 5000 krigere Kommander 12.000 krigere
Spartavshades award commander 1.png Spartavshades award commander 2.png Spartavshades award commander 3.png Spartavshades award commander 4.png

Du kan finde mere omkring medaljer til denne event her: Event Medaljer

Sidste krigsmark medalje

Du vil modtage en speciel medalje første gang du klarer den sidste krigs mark (nummer 33).

Spartavshades victory noneheroworld.png

På verdener uden helte, vil alle spillere modtage et helt kultur niveau gratis.

Spartavshades victory heroworld new.png

Ekstra Info

Du får ikke altid en eksklusiv helt i dette event.

Nogle gange er der et helt kultur niveau, andre gange kan der være en helt oven i hatten.

Servere uden helte, vil fortsat få et helt Kultur niveau.