Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning
Pandoras Box logo.png

Betegnelse

Det er kendt af alle grækere, at i oldtiden blev Pandoras æske åbnet og løsladte alle onde ånder i verden ...
En dag, som solen stod, lå en uhyggelig boks foran templet. Ved siden af knæler ypperstepræstenen i tårer: "Mægtige guder, hør mig! Hjælp os med at slippe af med denne ulykkelige genstand, og lad ikke det onde, der ligger inden i, plage vores borgere." Når hun sluttede sin bøn, åbnede æsken og de mørke ånder undslipper æsken.

Pandoras Box Story.jpg

Kun en af der er i besiddelse af en mægtig kraft kan åbne Pandora's æske.. Hvem var det= Det er lige meget nu, du bliver nød til at fange hvad end der er sluppet ud af pandoras æske og lukke den igen!

Pandora's æske

Begivenheden starter med en mystisk boksåbning og sætter alle onde ånder fri i verden. For at lukke boksen skal syv onde ånder fanges, der undslap ud af den. Åndene kan fanges af tropper sendt på forskellige missioner.

Pandoras Box 2018.png

Ved at deltage aktivt i arrangementet kan mange gode fordele opnås. Hver lukket æske giver en stærk belønnings effekt. Ved missioner kan man opnå åndpulver, som kan handles i event forretningen. De tre bedste spillere i den daglige rangering modtager desuden meget specielle belønninger.

Missioner

600px-Missions 2018.png

Missioner kan startes i mission oversigten. Der er tre forskellige typer missioner: angreb, eskorte og spiongering missioner. Disse missioner tager forskellige tidsmængder og har forskellige basis chancer for succes. Hver mission kræver forskellige enheder for optimal succes. Mission beskrivelser giver tip om, hvilke enheder der skal sendes. Enheds valg og -ratio er meget vigtige, fordi de bestemmer enheds bonussen, hvilket øger den samlede succesrate. Hver mission har et fast sæt enheder krævet, så når en god kombination er fundet, er det værd at holde sig til det. En af de to tilgængelige missioner kan blive udvekslet til en anden, tilfældig mission ved hjælp af præmie.
Kun én mission kan være aktiv ad gangen. Det er ikke muligt at annullere løbende missioner, men missionens varighed kan halveres for guld, hvor omkostningerne stiger, hver gang denne funktion bruges. Ritualet til at halvere missionstiden kan udføres gratis hver 8. time.

Pandora Halve.png

Enheder sendt til at fange ånder vil alle blive besejret af de onde kræfter, men hvis missionen er vellykket, vil præsterne gøre sig umagen værd ved at fange ånderne og returnere dem til æsken.

Af sending af enheder

Hver mission har en sæt enhedskapacitet, som ikke kan overskrides. Denne enheds kapacitet er påvirket af spillet fremskridt og æske fremskridt. Jo sværere missioner bliver, jo højere er kapaciteten til sidst.

Sending units 2018.png

  I dette scenario kan enheder med i alt 26 indbyggere sendes. Påmindelse: Nogle enheder, som ryttere eller mytiske enheder, har højere befolkningsværdier end andre og vil nedbryde den tilgængelige kapacitet hurtigere.

  Hvert mission har en base chance. Denne værdi kan ikke øges eller formindskes, men varierer fra mission til mission. Mens man regner med den bedste enhedskombination, kan den betale sig for at vælge en mission med en højere base chance for bedre succes.
Enheden chance er øget ved at vælge de bedste montering enheder til denne mission. Tip i missionbeskrivelsen hjælper med at bestemme dem.

Missions window 2018.png

  I eksemplet ovenfor kunne den maksimale enhedsfare stige 40%, men kun 8% blev nået på grund af de valgte enheder. Således er den samlede chance for at opfange en ånd i dette scenario 52% ud af 84% muligt. I dette tilfælde kan sandsynligheden for en mission succes blive øget meget ved at vælge forskellige enheder.

Formel: Base chance + Enhed chance = Total chance

Når en mission er afsluttet, oprettes en missionrapport, der viser succes eller nederlag for bestræbelserne på at opfange en ånd. Yderligere mængden af ​​fortjent åndpulver og ærepunkter vises. Ærepunkter er vigtige for at bestemme vinderne af den daglige ranking.

Lukning af æsken

Når alle syv ånder er fanget, er missions fanen blokeret. Nu er det tid til at lukke æsken og blive belønnet!

Pandora top 2018.png

Efter en nedkølings tid på fem timer genåbnes æsken og de onde ånder skal fanges igen.

Pandora Cooldown.png

Hver gang æsken er forseglet igen, vokser de mørke ånder sig stærkere. Stærkere og flere enheder vil blive påkrævet for at besejre fjenderne og lukke flere æsker.

Event belløninger

Afsendelse af enheder på missioner for at fange Ånder og lukning af Pandoras æske er givende på flere måder. Hver lukket kasse giver værdifulde gevinster. Derudover kan lederne af den daglige rangordning se frem til alternerende belønninger. Endelig er der flere priser at opnå i denne begivenhed.

Æske belløninger

Hver gang en af Pandoras æsker er lukket, er en ny værdifuld belønning ulåst, med æsker 10, 20, 30 og 40 med særlige effekter, der kun er tilgængelige via denne begivenhed:

Æske Belløninger
10 Effects pandora 2017 res.png Pandora's Wisdom
20 Effects pandora 2017 recruit.png Pandora's Guidance
30 Effects pandora 2017 favor.png Pandora's Blessing
40 Effects pandora 2017 bps.png Pandora's Revenge

Den fulde liste over belønninger til lukning indtil den 40. boks kan gennemgås ved at klikke på "flere belønninger" nederst på begivenheds skærmen. Eventuelle tidligere optjente æske belønninger, der endnu ikke er indsamlet, kan også hentes fra denne liste. Udråbstegn angiver nye belønninger, markeringer viser, at belønninger allerede er indsamlet, og timeglasset markerer den aktuelle åbne æske.

Upcoming rewards 2018.png

Udråbstegn: ny belønning
Flue ben: belønning blev indsamlet
Timeglas: Æske påbegyndt

   For hver efterfølgende æske efter den 40'ende lukkede, kan flere belønninger indsamles. De vælges tilfældigt fra en pulje af yderligere belønninger.

Daglig rangering

Når man gennemfører missioner, opnås æres points. Disse æres point varierer afhængigt af, hvor heldig en mission blev gennemført - jo bedre chancerne, jo flere æres point kan opnås.
De 3 bedste spillere, der formår at opnå de højeste point på den respektive dag, stiger op til Hall of Heroes. For denne dag belønnes de med en af de vekslende daglige belønninger for deres position i rangeringen.  

Hall of heroes 2018.png

Derudover kan præmierne Pandora's Champion, Pandora's Hero og Pandora's Servant kun oplåses ved at score i top 3 af den daglige rang.

Udmærkelser

De, der sender deres tropper på eventyrlystne missioner, belønnes for deres mod med flere priser, der kan opnås i løbet af arrangementet.       Lukning af æsken
   Følgende medaljer bliver tilgængelige, når du lukker en vis mængde kasser.   

'Lukning af boksen'
Lukket Pandoras boks.
10 gange 20 gange 30 gange 40 gange
Closing the box lvl1.png Closing the box lvl2.png Closing the box lvl3.png Closing the box lvl4.png

'Missioner'
   Følgende priser kan opnås ved at fange ånder, mens de er på forskellige missioner.   

Spirit Hunter
Indfanget ånder fra Pandoras æske med angrebsmissioner.

5 ånder 25 ånder 50 ånder 100 ånder
Attack lvl1.png
Attack lvl2.png
Attack lvl3.png
Attack lvl4.png
Ånde fanger
Indfanget ånder fra Pandoras æske med eskorte missioner.
5 ånder 25 ånder 50 ånder 100 ånder
Escort lvl1.png
Escort lvl2.png
Escort lvl3.png
Escort lvl4.png
'Ånde fanger'
Indfanget ånder fra Pandoras æske fra missioner.
5 ånder 25 ånder 50 ånder 100 ånder
Scout lvl1.png
Scout lvl2.png
Scout lvl3.png
Scout lvl4.png

      Daglig rang bellønninger
   Ved at ende i top 3 på den daglige rang liste, kan følgende priser opnås. |-  

'Pandora's mester'
Endte på første pladsen i Pandoras æske eventet.
Pandora 2018 lvl1.png
'Pandora's Helt'
Endte på anden pladsen i Pandoras æske eventet.
Pandora 2018 lvl2.png
'Pandoras tjener'
Endte på tredje pladsen i Pandoras æske eventet.
Pandora 2018 lvl3.png