Påske 2014

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Helten Jason har været nede og udforsket underverdenen. Han formåede at tage et mystisk væsen tilbage, den magiske høne. Han vil give dig lov til at bruge dens kræfter under påskeeventet. Hvis du passer godt på den og fodre hende med hendes ynglingsfoder vil hun lægge mystiske æg, der indeholder belønninger.

Fodring

Hen.jpg

For at skaffe et æg, skal du vælge tre typer fodder til hønen. Rækkefølgen af maden spiller ingen rolle og det er også muligt at vælge den samme ingrediens flere gange.

Når du har valgt tre typer mad trykke du blot på "fodr" knappen, for at give din høne mad. Afhængig af kombinationen af maden, der er givet til hende, vil hun lægge et æg, der kan være hvidt, bronze-, sølv-, guldfarvet eller et farvet æg. Hvis dette var første gang, med en specifik kombination vil denne automatisk blive gemt i din opskriftsbog.

Ægget vil åbne sig og vise dig en tilfældig belønning. Du skal vide, at hver type æg, har for forskellige mulige belønninger.

Det er ikke muligt at fodre hønen, før du har hentet belønningen.

Opskriftsbog

Recipe book hen.jpg

Opskriftsbogen gemmer automatisk alle kombinationer, som du har fundet og dig hvilken type mad, som giver de forskellige æg. Du kan også se hvilket ingredienser, du mangler for at få visse type opskrifter. Hvis du har alle de påkrævede typer mad kan du lægge disse i madskålen, ved at trykke på en knap.

I tillæg til dette vil opskriftsbogen vise dig hvilke type æg, som indeholder de forskellige belønninger. De første tre belønninger har en mulighed på 25% for at komme fra et æg. Muligheden for at vinde en fjerde er 15%, og den sidste har en mulighed på kun 10%.

Sådan skaffer du mad til hønen

Receive chickenfeed.jpg

Hver gang du fuldfører en øopgave vil du modtage noget med til din høne. Antallet er afhængigt af hvor ofte du får nye opgaver (og er derfor afhængig af dit samlede antal point). Jo færre opgaver du får, jo mere mad vil du kunne modtage. I teorien kan hver spiller få op til 12 stykker fodder, hver dag. Det er også værd at lægge mærke til, at muligheden for at finde en specifikt type mad ikke er jævnligt fordelt. Du vil f.eks. finde mere kort og græs, end honning.

Du kan selvfølgelig også købe mere mad, ved at bruge guld. Vær venligst opmærksom på, at prisen for hver type mad vil øges for hvert køb. Prisen for maden vil blive nulstillet ved midnat.

Fremskrift og belønninger

Ved siden af hønen kan du se en fremskridtsbar, som fyldes efter hvert æg, som hønen lægger. Uafhængig af hvilken farve ægget har. Så snart du har fået produceret 20 æg vil du modtaget tjenesten for den handlende i to uger. På verdener hvor heltene er aktiveret vil du få 30 visdomsmønter eller krigsmønter i stedet.

40 æg giver dig et helt nyt kulturniveau! Kulturpoint, du allerede har samlet via normalt spil vil selvfølgelig forblive uberørt og fortsat tælle frem til næste niveau. Du behøver derfor ikke at vente med at bruge denne belønning.

Du kan finde de medaljer det var muligt at få i dette event her: Event Medaljer