Medaljer Slutspil

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation
Tilbage til medalje forsiden Daglige Medaljer Kamp
Militær forberedelse Imperiets fremskridt Rangliste
Helte Kan ikke opnås Events

Verdensvidundere

Medalje Titel Beskrivelse
Verdenssejrherre.png Verdenssejrherre Du har færdiggjort 4 ud af 7 verdensvidundere!
Verdenshersker verdens vidunder.png Verdenshersker Du har færdiggjort 7 ud af 7 verdensvidunere!
Bygherre af kolossen på rhodos.png Bygherre af Kolossen på Rhodos Du har færdiggjort Kolossen på Rhodos!
Bygherre af de hængende haver.png Bygherre af de hængende haver Du har færdiggjort de hængende haver!
Bygherre af fyrtårnet ved alexandria.png Bygherre af fyrtårnet ved Alexandria Du har færdiggjort fyrtårnet ved Alexandria!
Bygherre af mausoleet af halikarnassos.png Bygherre af mausoleet af Halikarnassos Du har færdiggjort mausoleet af Halikarnassos!
Bygherre af pyramiderne i giza.png Bygherre af pyramiderne i Giza Du har færdiggjort pyramiderne i Giza!
Bygherre af fidias zeusstatue.png Bygherre af Fidias' Zeusstatue Du har færdiggjort Fidias' Zeusstatue!
Bygherre af artemistemplet.png Bygherre af Artemistemplet Du har færdiggjort Artemistemplet!

Dominans

Medalje Titel Beskrivelse
Domination victors.png Dominans vinderne Du har domineret verdenen.
Domination conquerors.png Dominans erobringer Du har besejret verdenen med 50% dominans.
Lesser dominators 1.png Færre dominatorer Du sluttede på 2. pladsen på dominans ranglisten.
Lesser dominators 2.png Mindre dominatorer Du sluttede på 3. pladsen på dominans ranglisten.
Titel Niveau I Niveau II Niveau III Niveau IV
Dominer verdenen Dominate the world lvl1.png Dominate the world lvl2.png Dominate the world lvl3.png Dominate the world lvl4.png
Du har opnået 5% dominans. Du har opnået 10% dominans. u har opnået 15% dominans. Du har opnået 20% dominans.
Verdens hersker Slutspil Verdens Hersker 1.png Slutspil Verdens Hersker 2.png Slutspil Verdens Hersker 3.png Slutspil Verdens Hersker 4.png
Du er kommet op i top 50 dominerende alliance for en verden. Du er kommet op i top 25 dominerende alliance for en verden. Du er kommet op i top 10 dominerende alliance for en verden. Du er kommet op i top 1 dominerende alliance for en verden.
Havets hersker Slutspil Havets Hersker 1.png Slutspil Havets Hersker 2.png Slutspil Havets Hersker 3.png Slutspil Havets Hersker 4.png
Du er kommet op i top 10 dominerende alliance for et hav. Du er kommet op i top 5 dominerende alliance for et hav. Du er kommet op i top 3 dominerende alliance for et hav. Du er kommet op i top 1 dominerende alliance for et hav.


Olympus

Medalje Titel Beskrivelse
Awards temple hunt win world before relocation.png Olympus mester Du har holdt Olympus længe nok og med sådan en dominans ser guderne dig som en del af Pantheon.
Awards temple hunt win world.png Olympus velsignelse Du har holdt Olympus længe nok, så guderne har besluttet at give dig deres velsignelser.
Awards temple hunt conquer olympus.png Tæt på guderne Du har erobret Olympus, som er det tætteste du har været på guderne nogensinde.

Store templer

Medalje Titel Beskrivelse
Awards temple hunt conquer large temple artemis.png Følgere af Artemis Du har erobret det store tempel af Artemis og ses nu som en sand følger af Artemis.
Awards temple hunt conquer large temple athena.png Følgere af Athene Du har erobret det store tempel af Athene og ses nu som en sand følger af Athene.
Awards temple hunt conquer large temple hades.png Følgere af Hades Du har erobret det store tempel af Hades og ses nu som en sand følger af Hades.
Awards temple hunt conquer large temple hera.png Følgere af Hera Du har erobret det store tempel af Hera og ses nu som en sand følger af Hera.
Awards temple hunt conquer large temple poseidon.png Følgere af Poseidon Du har erobret det store tempel af Poseidon og ses nu som en sand følger af Poseidon.
Awards temple hunt conquer large temple zeus.png Følgere af Zeus Du har erobret det store tempel af Zeus og ses nu som en sand følger af Zeus.
Awards temple hunt conquer all large temples.png At vække guderne Alliancer var i stand til at erobre alle store templer før Olympus dukkede op

Små templer

Titel Niveau I Niveau II Niveau III Niveau IV
Hengivne tjener Awards temple hunt conquer small temples 1.png Awards temple hunt conquer small temples 2.png Awards temple hunt conquer small temples 3.png Awards temple hunt conquer small temples 4.png
Du har besejret 1 lille tempel og bevist dig selv som en hengiven tjener af guderne. Du har besejret 2 lille tempel og bevist dig selv som en hengiven tjener af guderne. Du har besejret 3 lille tempel og bevist dig selv som en hengiven tjener af guderne. Du har besejret 4 lille tempel og bevist dig selv som en hengiven tjener af guderne.