Kampen om Troja

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation
Battle of troy logo.png


"Kampen om Troja" er en adoption af det foregående event "Thrakiens Erobring". Troja er styret af en falsk konge og skal befries. Achilles anmoder dig om at deltage i kampen om byen. Dette er en god mulighed for dig til at lede en hær af lejesoldater i krig og tjene eksklusive belønninger i kampen om at gøre dit Grepolis Imperium stærkere. Du kan finde de medaljer det var muligt at få i dette event her: Event Medaljer

Kortet

Troy map.jpg

Krigen imod Troja er vist på et kort, hvor du kan se de forskellige slagmarker. Hver slagmark er markeret med et symbol der viser dens status:

Symbol Meaning
Symbol attack.png Denne slagmark kan angribes af dine lejesoldater.
Symbol cooldown.png Denne slagmark er blevet angrebet for nylig og der skal gå noget tid før nye fjender kan ankomme til slagmarken.
Symbol locked.png Du har endnu ikke gennemført nok angreb til at angribe denne slagmark. Du skal besejre de foregående slagmarker mindst 1 gang.
Symbol lootable.png Der er stadig samlebare belønninger på denne slagmark. Du kan ikke angribe denne slagmark før du har hentet din belønning.

Fra tid til anden for du muligheden for at vælge mellem 2 valg muligheder. Det er op til dig at beslutte hvilken belønning du ønsker. Du kan også føle dig fri til at rydde alle slagmarker!

Kampen imod de Trojandske fjender

Hvis du vælger en slagmark der kan angribes, vil et angrebs vinduet komme frem. Fjenden der er vist her og deres styrke vil blive vist i bunden og du kan vælge dine lejesoldater i øverste del af vinduet.

Troy attack.jpg

Husk at hver slagmark har sin egen grænse for hvor mange enheder du kan bruge. Hvis du har flere lejesoldater end slagmarken tillader, skal du lave en taktisk beslutning om hvilke typer enheder og hvor mange du vil sende i kamp. Hver enhed har sine svagheder og styrke imod specielle enheder.


Et eksempel:

Spydmænd giver 50% ekstra skade imod krigsheste. Hvis der er 50 fjendtlige krigs heste på slagmarken og du har 70 spydmænd til din rådighed, er det en god ide at vælge 50 spydmænd. Skaden bonussen tæller ikke for de ekstra spydmænd. Lad os sig at slagmarken tillader dig at bruge 80 lejesoldater, du kan da bruge de resterende 30 pladser (50 er allerede taget af de spydmænd du valgte) til tropper af eget valg. Dog vil det ikke være klogt at sende øksekrigere, da fjendens krigs heste har ekstra skade imod øksekrigere!

Som du kan se, kræves der en stratgisk tænkning.

Troy2014 Units Ferocious Warriors.png
Troy2014 Units Gastraphetes Archers.png
Troy2014 Units Myrmidons.png
Troy2014 Units Skirmishers.png
Troy2014 Units War Horses.png

Skulle du blive sejrherre, vil du modtage den belønning der er til slagmarken. Alternativt kan du efterlade belønningen på slagmarken indtil slutningen af eventet og hente den på et senere tidspunkt. Når du tager belønningen, vil fjenden genindtage slagmarken efter 4 timer, men hver gang vil deres styrke være større end før. På den måde kan du få den samme belønning, mens modstanden fortsætter med at vokse.


En anden nævneværdig funktion er at selv om du bliver besejret, når du angriber, vil tabene på fjendens side være permanente. Dette betyder du kan pille fjendens styrke ned ved at angribe mange gange med få tropper. Indtil du til sidst er sejrherre.

Achilles

Når du angriber en fjendtlig slagmark, kan Achilleus hjælpe dig i det angreb, som vil løfte moralen på dine lejesoldater og øge deres kamp kraft med 20%. Efter denne heroiske indsats, er Achilleus nødt til at hvile i 12 timer for at genvinde sin styrke. Men du kan også motivere ham til at kæmpe igen, med noget guld.

Troy2014 Achilles.png
Troy achilles.jpg

Lejesoldaterne

Selv om du starter din færd med kun få lejesoldater, skal du ikke holde dig til sådan en lille styrke. Følgende aktiviteter i spillet hjælper dig med at finde nye grupper af tilfældig lejesoldater og dermed til at bygge en stærkere hær:

  • Angreb og forsvar
  • Rekruttere enheder
  • Forskning
  • Konstruktion af bygninger
  • Kaste magi
Troy mercenaries.jpg

Hvis du finder en gruppe lejesoldater, vil 8-12 tilfældige krigere følge din hær. Husk på at du max kan finde 10 grupper af lejesoldater hver dag. Selvfølgelig kan du altid købe 10 lejesoldater for guld, som vil blive ved dig indtil slutningen af eventet. Guldprisen stiger per enhed, efter hvert køb. Prisen bliver nulstillet ved midnat.


Hvis dine lejesoldater bliver alvorlig skadet, er der ingen grund til at opgive disse ædle krigere. Hvorfor? Fordi at hver 7. time kommer en helbreder til din lejr for at helbrede dine skadede krigere. Hvis du ønsker at have din hær klar igen så hurtig som mulig, kan du betale helbrederen noget guld og han kommer med det samme.

Troy healer.png


Du vil modtage en speciel belønning for at klare den sidste slagmark (Grund 34) den første gang:


Culturepoint.jpg

På verdener uden helte, for alle spillerne et gratis kulturpoint.


Hector.jpg

På verdener med helte for du også et gratis kultur niveau plus den nye helt "Hektor".