Inventar

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Hvad er inventaret?

Inventaret er en ny funktion, der tillader dig at lagre genstande og belønninger.
Det gode ved inventaret er, at du kan tilgå dine genstande på ethvert tidspunkt for at kunne bruge dem, når du har brug for det. Væk er dagene hvor du skulle bruge "dobbelt kamppoint" bonus, når du ikke havde tropper nok til at gå i krig!

Værd at notere at Inventaret kan ikke overføres til andre verdener og tilkøber du plads så gælder det kun på den pågældende verden hvor du har købt pladsen.

Hvor får jeg adgang til inventaret:

Åbningen af inventaret er meget nemt, tryk blot på det lille ikon i topmenuen, ved siden af handelsbevægelser. Det er et ikon, der ligner et lille sæk, som vist forneden.

2013-12-04 2351.png

Brug af inventaret:

Forneden ser du et billede af inventaret.

Invetar.png


Ved at holde musen hen over genstandene i inventaret vil du kunne se informationer om den valgte genstand. Når du trykker på en genstand kan du enten trykke Inventory3.png for at bruge genstanden eller Inventory2.png for at slette genstanden.

  • De fleste genstande giver en bonus til den valgte by, så sørg for at have valgt den rette by, før du bruger genstanden.

Tilføje genstande til inventaret:

At tilføje genstande til inventaret er nemt. Når du har købt en genstand, vil du kunne trykke på Inventory3.png for at købe og bruge med det samme eller på Inventory.png for at købe og gemme den til inventaret.

Pladser

Hver spiller har 10 gratis pladser. Du kan også købe dig til flere pladser, de første 5 ekstra pladser koster 50 guld pr. stk. og de sidste 5 pladser koster 100 guld pr. stk.. Dette er en engangsbetaling. Når pladsen er købt, vil du ikke kunne miste den igen. Det højeste antal pladser man kan have er 20.

  • Hvis du prøver at gemme noget, når der ikke er plads, vil genstanden ikke blive købt og en fejlmeddelelse vil blive vist, for at fortælle dig, at du skal enten bruge en genstand eller slette en genstand fra inventaret.
  • Hvis du modtager belønninger som du ikke skal købe/vælge selv (for eksempelt hvis du vinder et kultur niveau eller anden særlig præmie) så vil den ofte havne i udvidet inventar så du ikke mister din belønning selvom dit normale inventar skulle være fyldt op. Dog har du ikke selv adgang til at ligge ting i det udviddede inventar.