Fra Wiki Grepolis DK
Hop til: navigering, søgning

Innogames

Tribal Wars

InnoGames er udvikler og distributør af online spil. I vores firma arbejder community management, udvikling og system administration sammen. Dette, kombineret med den tætte kontakt til spillerne, skaber et stærkt fundament, der fremmer den fortsatte forbedring af vores spil ved at indføre udviklende koncepter.


Vores mål er at ofre vores spillere et spil, der både giver langtidsvarende underholdning og den fortsatte tilfredshed. Vi opnår dette gennem vores dedikation til udvikling, permanent system overvågning og fantastisk support, der gives af et større og aktivt hold af administratorer.


Alle vores online spil er gratis, uden restriktioner og tidsbegrænsninger. Spillere har muligheden for at købe premiumkonti, der tillader yderligere fordele i spillet. Vi bestræber os på at sikre, at alle spillere, uanset gratis- eller premiumkonto, har mulighed for at opleve den optimale spil tilfredsstillelse.


Denne strategi betaler sig: InnoGames's top spil Tribal Wars blev belønnet med prisen for 'Årets browserspil' i kategorien 'spil nydelse' i januar 2007 af webportalen 'GalaxyNews'. Tribal Wars er et hurtigt voksende spil, der nu er det ledende onlinespil i mange europæiske lande.

Innogames-jobangebote.jpg

Vores andet browserspil - The West - linkede til denne succes. Efter sin udgivelse i 2008, var det allerede nomineret til 'Årets browserspil' i 2009 af et større flertal, det følgende år. Nu er der næsten to millioner spillere, der følger i Jesse James og Billy The Kid's fodspor og erobre den virtuelle verden af det vilde vesten! - og dens popularitet vokser stadig.


InnoGames var det første europæiske firma, der fik licens til at udgive browserspil på det koreanske marked. Omkring 30.000 koreanere har allerede registeret sig på deres lokale udgave af Tribal Wars. Vi ser et voksende marked der.


Innogames Hjemmeside