Fra Wiki Grepolis DK
Hop til: navigering, søgning
Hydra wiki logo.png

Beskrivelse

Under events perioden vil der blive hidkaldt en hydra i alle dine byer. Dit mål er at forvise hydraen inden tiden udløber. For at kunne forvise væsenet, vil det være nødvendigt at samle alle 6 hydra hoveder og brænde dem. Hydra hoveder kan blive fundet hver gang du kæmper imod væsenet. Kampene imod hydraen tager tid og kræver enheder. Fuldføre du kampen vil du blive bellønnet med ressourcer og gunst. Ud over dette vil du ha en chance for at finde en af hydraens hoveder, men der vil også altid være en chance for at du taber alle de enheder du har sendt ud for at bekæmpe hydraen. Efter du har samlet alle 6 hoveder vil du kunne bortvise hydraen og modtage den sidste og endelige belløning.

Hydra main screen.png

Hvor finder jeg hydraen

Du kan finde hydraen i den sydlige del af kysten i din by. Der er kun en hydra som du kan finde igennem alle dine byer.

Hydra bay.png


Mål

Send enheder ud for at kæmpe for at finde alle 6 hydra hoveder. Efter du har samlet alle 6 hoveder, vil du få muligheden for at brænde dem og bortvise væsenet fra din by.

Hvordan for du hovederne

I portalen vil du kunne sende forskellige angreb imod Hydraen for at bekæmpe den. Hver kamp tager en specifik tid. For at kunne starte kampen imod hydraen kræves der et vidst antal enheder. Efter hver fuldendt kamp vil du blive bellønnet med nogle ressourcer og gunst. Udover dette, så vil du ha muligheden for at finde et hydra hovede. Men husk at der er altid en mulighed for at du vil miste alle enheder du har sendt ud i kamp.

Hydra units send.png

Event belønning

Efter at du har samlet alle 6 hoveder kan du ødelægge portalen. Ødelægger du portalen vil den blive fjernet fra din by og en bellønning vil blive tilføjet til dit udvidet inventar.