Halloween2014

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation


Halloween logo.png

Hvad handler begivenheden om??

Demokrit er en alkymist og filosof ved handel, der venligt tilbyder dig sin tjeneste. Du kan overgive skræmmende ingredienser til ham og han vil blande den til hjælpsomme belønninger.
Begivenheden vil vare i 2 uger fra 27. oktober indtil 10. november.

Samle ingredienser

For at fremme din karriere som alkymist, er du nødt til at samle ingredienser. Du kan få dem ved at gøre dagligdags ting i Grepolis:

 • Rekruttering af enheder
 • Opgradering af bygninger
 • Kaste guddommelige kræfter
 • Angribe og forsvare
 • Forske nye teknologier

Du kan finde op til 12 ingredienser per dag, men typen af samlede ingredienser er forskellige, og nogle er sjældnere end andre. Ved fund af en ingrediens for du en besked straks:

Halloween2014 collecting.jpg

En anden måde at modtage almindelige ingredienser på er at købe dem for guld. Husk på at prisen for en ingrediens vil stige ved hvert køb. Prisen bliver nulstillet en gang hver dag. (Midnat)

The Ingredienserne

Image Name Image Name
HarpyClaws.png Harpy kløer UnderworldGrass.png Underverdens Græs
Quicksilver.png Kviksølv CerberusTeeth.png Kerberus Tænder
HydraScales.png Hydra Skæl PegasusFeathers.png Pegasus Fjer
CentaurHoofs.png Kentaur hove Ambrosia.png Ambrosia

Brygning

Halloween2014 mainscreen.jpg
 • For at brygge din belønning skal du lægge 3 ingredienser af dit eget valg oven på alkymist bordet. Rækkefølgen af ingredienser er ligegyldig.
 • Straks de 3 ingredienser er valgte, vil en "Bryg" knap dukke op. Ved at klikke på den vil ingredienserne forsvinde og belønningen vil blive lavet. Hvis du bruger denne specielle opskrift første gang, vil den blive tilføjet opskrift bogen.
 • Du kan enten lægge den nye belønning i dit Inventar, eller bruge den med det samme, på den valgte by, eller smide den ud.
 • Hvis du bruger en belønning der giver dig enheder over tid, så vær sikker på at din by har nok fri befolkning, ellers går din belønning til spilde.

Opskrift bog

Halloween2014 recipebook.jpg

Opskrift bogen viser alle opskrift kombinationer du har opdaget indtil nu. Den leverer også 2 filtrerings muligheder:

 • "Vis alle opskrifter" viser alle opskrifter, også dem du ikke kan, da da du mangler ingredienser.
 • "Vis kun tilgængelige opskrifter" Viser alle recepter du har de nødvendige ingredienser til.

I opskrift bogen er der en kasse på venstre side, som lader dig vælge bestemte ingredienser for at filtrere opskrifter, der omfatter udvalgte ingredienser.
Hvis der er en belønning for hvilken du behøver at vide opskriften øjeblikkelig ( Istedet for at eksperimentere ) så kan du ogs vælge at købe en tilfældig opskrift for denne belønning ved at betale 5 guld. ( Prisen stiger for hvert køb og nulstilles ved midnat).

Medaljer

Der er to Medaljer til rådighed for dig at vinde ved at fuldføre visse opgaver inden for denne begivenhed.

Awards
Title Description Level I Level II Level III Level IV
Master af Elementer Du har allerede gennemført X alkymistiske processer! Masterofelements1.png Masterofelements2.png Masterofelements3.png Masterofelements4.png
1 Blanding mixet 5 Blandinger mixet 20 Blandinger mixet 45 Blandinger mixet
Master af eksperimenter Du har allerede opdaget X alkymistiske opskrifter! Masterofexperiments1.png Masterofexperiments2.png Masterofexperiments3.png Masterofexperiments4.png
1 Opskrift fundet 5 Opskrifter fundet 10 Opskrifter fundet 20 Opskrifter fundet

Fremskridts belønninger

Ved at brygge opskrifter, vil du opdage at Statuslinjen ved siden af gryden vil bevæge sig. Ved at gøre dette, kan du låse op for specielle belønninger.

På verdener hvor Helten er aktiveret, vil du få 30 visdomsmønter og 30 krigsmønter efter at have lavet 25 belønninger, og du vil låse op for Demokrit som helt efter 50 opskrifter, som straks vil træde ind i dine sold.

På verdener uden aktive helte, vil du få Forvalteren for 2 uger gratis efter 25 opskrifter, og et helt gratis kultur niveau efter 50 opskrifter.