Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning

Event Periode

Eventet kører i 3 dage, hvor du kan forsøge at destruere portalen.

Tilgængelig på app?

Eventet burde blive tilgængelig på app, så alle kan nyde den.

Beskrivelse

Imens eventet kører, spawner der en portal i alle dine byer. Dit mål er at destruere portalen, før tiden udløber. For at ødelægge portalen, skal du samle 6 "Hades Sten". Hades sten kan findes hver gang du starter et ekspedition ind i portalen. Ekspeditionen tager tid og kræver nogle enheder. Færdiggørelsen af ekspeditionen giver dig nogle råstoffer og gunst. På samme tid har du chancen for at finde Hades sten. Men der er altid en risiko for at miste alle dine enheder du sendte ind i portalen. Når du har samlet alle 6 sten, kan du destruere portalen og modtage den sidste belønning. Hvis du er rigtig aktiv med eventet, kan du også være heldig at modtage en eksklusiv medalje.


Hades Portal main screen.png

Hvordan du åbner portalen

Du kan åbne portalen ved at trykke på portal billedet i en af dine byer. Der er kun 1 portal, som du kan tilgå fra alle dine byer.

Hades Portal in city.png

Målet

Send enheder ind i portlen for at finde 6 Hades sten. Når du har samlet alle stenene, kn du ødelægge portalen og modtage din endelige belønning. I samme øjeblik du har ødelagt portalen, har du ikke længere adgang og kan du ikke længere starte ekspeditioner.

Sådan samler du Hades sten

I portalen kan du starte forskellige ekspeditioner. Hver ekspedition varer en tid. For at kunne starte ekspeditionen, skal du bruge et påkrævet antal enheder. I slutningen for hver ekspedition, bliver du belønnet med lidt råstoffer og gunst. På samme tid har du en change for at finde Hades sten, men husk på at der altid er en risiko for at miste alle dine enheder du sender ind i portalen.


Hades Portal adventure.png
Hades Portal adventure reward.png

Event belønning

Når du har samlet alle 6 sten, kan du ødelægge portalen.


Hades 6stones.png

Ved at ødelægge portalen, vil portalen forsvind fra alle dine byer, og du vil modtage 6 x Landudvidelse i dit udvidet inventar. Hver Landudvidelse giver plads til 100 ekstra befolkning i den valgte by.


Hades prize1.png

Medalje

Du modtager følgende medalje når du ødelægger portalen.


Portal destruction

Portal destruction award.png

Hint

Ødelæg ikke portalen, før du har fået mest mulig ud af den.

Men på den anden side!

Glem ikke at ødelægge portalen, før tiden løber ud