Fra Wiki Grepolis DK
Hop til: navigering, søgning
Rome 2015 Logo.png


Ved dette event "Hærfører for Rom" er du en erfaren leder, der vil tage kommando over den romerske hær og styre den i den kommende krig. I disse mørke timer har den mægtige Marcus Vitellus bedt dig hjælpe ham i sin militære kampagne for at kræve tronen af Rom. Han behøver dine færdigheder som en kamp-hærdet hærfører for sin hær. Du er bedt om at besejre hans rival Vespasian som også ønsker at gøre krav på tronen. Du vil lede de fineste romerske soldater ind i krigen, med et magtfuld artelleri til din hjælp. Du vil knuse fjendens legioner og tjene fantastiske belønninger og gå ind i historien.


Kampagne kortet

Rome map.jpg


Angrebs planen imod dette fort er vist på kortet, hvor du kan se alle de forskellige kamppladser. Hver kampplads er markeret med et symbol, afhængig af sin status:


Symbol Betydning
Symbol attack.png Denne kampplads kan angribes af dine romerske soldater.
Symbol cooldown.png Kamppladsen har været angrebet for nyelig og der skal gå noget tid, før der kommer nye fjender til kamppladsen.
Symbol locked.png Du har ikke lavet nok angreb til at kunne angribe denne kampplads. Du er nødt til at besejre den foregående kampplads, for at kunne låse denne op.
Symbol lootable.png Der er stadig en belønning på denne kampplads som du skal samle op. Du kan ikke angribe denne kampplads igen, før din belønning er hentet.

Fra tid til anden, vil du blive spurgt om at vælge mellem 2 kamppladser. Det er op til dig at beslutte hvilken belønning du sigter efter! Men det står dig frit for at rydde alle kamppladser!


Kampen mod de romerske enheder

Hvis du vælger en kampplads der kan angribes, vil et angrebsvindue åbne. De udstationerede fjender, samt deres styrke, vil blive vist i bunden, med deres røde uniformer. Du kan vælge dine egne romerske soldater i toppen af vinduet. De er klædt på i blåt.


Rome yourarmy.jpg

Husk på at hver kampplads har sin egen max grænse for hvor mange enheder du kan bruge. Hvis du har flere soldater under din kommando, end kamppladsen tillader, skal du lave en taktisk beslutning om hvilken type enheder og hvor mange du vil sende ind i kampen. Hver enhed har sin egen styrke og svagheder imod fjendens enheder.


Et eksempel:

Hastatii har 50% ekstras skade imod Alarii. Hvis der er 50 fjender med Alarii på kamppladsen og du har 70 Hastatii der er klar til at angribe, er det en god ide at vælge 50 Hastatii. Skades bonussen tæller ikke for de ekstra Hastatii. Lad os antage at kamppladsen tillader dig at have 80 soldater. Så kan du bruge de resterende 30 frie slots, (Du har allerede valgt de 50 Hasttii) efter din personlige smag. Men du bør ikke sende Legionarii, da fjendens Alarii giver ekstra skade imod dem!


Som du kan se, kræver der en taktisk tankegang.


Hastatii unit.png
Legionarii unit.png
Saggitarii unit.png
Allarii unit.png
Vexillarii unit.png

Skulle du blive sejrherren, vil du modtage en belønning tilhørende kamppladsen. Alternativt kan du efterlade belønningen på kamppladsen helt indtil slutningen af eventet, og hente den på et senere tidspunkt, mens eventet er igang. Hvis du henter din belønning, vil fjenden genindtage kamppladsen igen efter 4 timer, men hver gang de genindtager en kampplads, bliver deres styrke højere end nogensinde før. Tænk på det sådan at Vespasian har indset svagheden i hans forsvar og ønsker at øge styrken der. På den måde kan du gentagne gange modtage samme beløning, mens udfordringen bliver ved med at vokse.

En anden nævneværdig funktion er at selv om du er besejret, efter angreb på fjenden, er tabene på fjendens side permanente. Dette betyder at du kan besejre fjenden med mange små angreb, indtil du er sejrherren.

Artilleri

Når du angriber en kampplads, kan du bruge artelleri som støtte til dit angreb. Det vil løfte moralen på dine soldater og gøre dem mere effektive og øge deres kampkraft med 20%. Efter støtte med artelleri, skal der genlades. At få det nødvendige ammunition vil tage tid. Men hvis nødvendigt kan du også købe ny ammunition hurtigere ved at bruge noget guld.


Units artillery.png
Units artillery info.jpg

De romerske soldater

Selv om du allerede begynder kampen med en håndfuld loyale soldater, skal du ikke være tilfreds med så lille en styrke. Ved at være aktiv ingame, og demonstrere din magt og storhed, og opbygge dinbe byer, vil en tilfældig gruppe af soldater joine din hær :


  • Angribe og forsvare
  • Forske
  • Bygge eller opgradere en bygning
  • Bruge gunst


Rome soldiers overview 01.jpg


Hvis en gruppe soldater joner din hær, vil du modtage 8-12 tilfældige krigere. .(Hastatii, Legionarii, Sagittarii, Alarii, Vexillarii) Husk på at du højest kan finde 10 grupper af soldater hver dag. Selvfølgelig kan du også købe 10 soldater for guld, som vil blive hos dig, indtil eventet er slut. Guldprisen for hver type enhed vil stige hver gang du køber en enhed. Prisen bliver nulstillet ved midnat hver dag.

Du vil aldrig miste de soldater du har fået. Takke været dygtige helere vil dine skadede soldater blive raske efter noget tid. Hver 7. time vil en heler besøge din lejr for at tage sig af dine skadede soldater, Hvis du ønsker din hær skal være klar til kamp med det samme, kan du betale en heler noget guld, for at en heler komme med det samme.


Troy healer.png

Du vil modtage en speciel belønning første gang du vinder over kampplads 33.


Rangliste

Ranking2.png

Alle spillere kan konkurrere imod hinanden ved at angribe de forskellige kamppladser. Hver gang du har klaret en kampplads, vil du få et tilfældigt antal Æres Point ( op til 10 point). Ranglisten er baseret på disse Æres Point. Uanset hvilken belønning du får eller hvor mange af fjendens tropper du besejrer, har du altid den samme chance for at få Æres Point.


Daglig rang

Straks efter du har klaret den første kampplads på 1 dag, vil du blive sat på den daglige rangliste. Dagens vinder (Rang 1) vil tjene en ekstra medalje og en effekt. Hver dag klokken 20:00 bliver ranglisten evalueret og nulstillet. Belønningen bliver givet i samme øjeblik at Evalueringen er slut.


Award: Warmaster

Award daily war master.png

Overordnet rangliste

Den overordnede rangliste virker på samme måde som den daglige rangliste, men denne vil ikke blive nulstillet. Den vil fortsætte indtil eventet slutter. Top 10 spillere på den overordnede rangliste vil modtage flere bonus belønninger i samme øjeblik som eventet slutter. Belønningerne er afhængige af positionen på ranglisten, hvilket betyder at top 4 spillere vil vinde, for eksempel, Ekstra Forbedret angreb af forskellige styrker og en unik medalje.


Belønninger for top 4 spillere i den overordnede rangliste:


Heroic Commander 2015

Rang 1 Rang 2 Rang 3 Rang 4
Award heroic commander 1.png Award heroic commander 2.png Award heroic commander 3.png Award heroic commander 4.png


Belønning for top 10 spillere for den overordnede rangliste:


Rang Belønning
1 Overall lightshipattack30.png 20x 30% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)

Overall culture level.png 1 ekstra kultur niveau

2 Overall lightshipattack30.png 12x 30% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
3 Overall lightshipattack20.png 15x 20% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
4 Overall lightshipattack20.png 12x 20% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
5 Overall lightshipattack20.png 10x 20% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
6 Overall lightshipattack10.png 14x 10% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
7 Overall lightshipattack10.png 12x 10% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 2 dage)
8 Overall lightshipattack10.png 10x 10% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 1 dag)
9 Overall lightshipattack10.png 8x 10% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 1 dag)
10 Overall lightshipattack10.png 6x 10% Forbedret fyrskibs angreb(Hver effekt virker i 1 dag)


Andre medajler

Destroyer of Legions

Dræbe 250 enheder Dræbe 1500 enheder Dræbe 5000 enheder Dræbe 10000 enheder
Award crusher of legions1.png Award crusher of legions2.png Award crusher of legions3.png Award crusher of legions4.png

Captured Standards

Tømt 3 kamppladser Tømt 8 kamppladser Tømt 20 kamppladser Tømt 50 kamppladser
Award captured banners 1.png Award captured banners 2.png Award captured banners 3.png Award captured banners 4.png

Commander of Legions

Led 50 soldater Led 200 soldater Led 500 soldater Led 1200 soldater
Award commander of legions1.png Award commander of legions2.png Award commander of legions3.png Award commander of legions4.png

Du kan finde mere omkring medaljer til denne event her: Event Medaljer

Den endelige belønning

Rome victory noneheroworld.jpg

På verdener uden Helte, vil alle spillere for et ekstra kultur niveau gratis.


Rome victory heroworld.jpg

På verdener med Helte, vil du få, sammen med dit frie kultur niveau, en helt ny eksklusiv Helt : "Apheledes".