Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgningHvad er det?

Husk, at denne funktion er i de tidlige udviklingstadie, og vi planlægger at forbedre det!

Guld Handel er en funktion, der giver spillerne mulighed for at give deres råstoffer i bytte for guld til andre spillere. På denne måde kan spillere, der har for mange råstoffer, nu hjælpe andre spillere i nød og stadig få en nyttig belønning.


Hvordan virker det?

Gold trade.png

Guld handelen er ganske nem at bruge, det virker ligesom alle andre markedsplads tilbud. Man behøver blot at komme ind på markedspladsen og skabe et tilbud.


Du kan lave tilbud, hvor du beder om guld og tilbyde ressourcer eller få ressourcer ved at give lidt guld.


Du kan finde, eller oprette tilbud, fra 1 guld og op til 200 guld, for råstoffer der veksles. Det virker præcis som før, hvor du er begrænset af din markedsplads.

For at give spillere muligheden for at tjene guld, vil guld handler blive sat først på listen. Vi håber at du på denne måde ikke går glip af store handler som tilbydes fra andre spillere.

Hvornår får jeg guldet?

Det virker alt sammen som tidligere. Når handlen begynder, skal du vente indtil de handlende ankommer til deres destination, hvor handlen afsluttes.

Er der begrænsninger?

Der er 2 vigtige restriktioner, af sikkerheds årsager kan du kun handle, for hver handel, for maksimum 200 guld.

Kun guld der er købt, kan bruges i en guld handel.. Dette betyder at alt guld der er tjent i spillet kan ikke bruges. Undtaget guldet dr er tjent i en guld handel.

Er guld handlen tilgængelig på min verden?

I øjeblikket bliver guldhandel kun tilgængelig og aktiveret på nye verdener.