Guide Portal Guide 07

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigationGuide til at tjene guld / handle med guld.

Markedspladsen kan bruges til at handle med guld. Når jeg skriver handle, da menes der både køb og salg. Man kan som spiller nyde godt af fordelene ved at købe råstoffer for guld, men kan altså også sælge råstoffer for guld og på den måde tjene guld gennem markedspladsen - helt uden at skulle bruge sine egne penge til at købe guld. For at dette kan lade sig gøre, skal markedspladsen først bygges til niveau 3.


Hvordan starter jeg med at få bygget min markedsplads op?

Gå til Senatet, (de 2 røde huse) se nedenstående skærmklip:

Guide Portal Guide 07 01.png


Ved at holde over 'Ikke muligt' kan du se, hvad der skal til for at bygge markedspladsen op. På nedenstående skærmklip, kan ses, at det kræver, at Senatet er på niveau 3 og lageret er på niveau 5.

Guide Portal Guide 07 02.png

Når senatet er på niveau 3 og lageret er på niveau 5, da kan du bygge markedspladsen til niveau 3.


Nu har jeg bygget markedspladsen til niveau 3, hva så nu?

Når markedspladsen er på niveau 3, da skal du trykke ind på markedspladsen. Der er nu kommet en ny fane oppe i toppen af din markedsplads, der hedder 'Guld udveksling' (se nedenstående skærmklip). Her kan du også som markeret læse mere om børs reglerne.

Guide Portal Guide 07 03.png

Hvordan begynder jeg så med at handle?

Køb råstoffer - brug guld:

I 'Køb Råstoffer' fanen vil du kunne købe råstoffer. Her skriver du ind, hvor meget du vil købe og derefter kan du se købsprisen i guld. Fx kan du på nedenstående skærmklip se, at det koster 22 guld at købe 1000 træ.

Guide Portal Guide 07 04.png


Derefter trykker du på 'Find bedste rate' og en bekræftelsesmenu vil poppe op, hvor du kan se, hvad du er igang med at købe til hvilken pris. For at bekræfte ordren tryk 'Bekræft ordren'.


Guide Portal Guide 07 05.png


Du vil nu kunne se, at dine råstoffer er på vej til dig ved at holde musen over råstof-ikonet til venstre for din bys navn - også markeret med en rød ring på nedenstående skærmklip. Hvor lang tid der går før råstofferne er fremme, er afhængig af handelshastigheden på serveren.


Guide Portal Guide 07 09.png


Sælg råstoffer - tjen guld:

I 'Sælg Råstoffer' fanen vil du kunne sælge råstoffer. Her skriver du ind, hvor meget du vil sælge og derefter kan du se salgsprisen i guld. Fx kan du på nedenstående skærmklip se, at det koster 844 sten for at tjene 16 guld.

Guide Portal Guide 07 07.png


Derefter trykker du på 'Find bedste rate' og en bekræftelsesmenu vil poppe op, hvor du kan se, hvad du er igang med at købe til hvilken pris. For at bekræfte ordren tryk 'Bekræft ordren'.


Guide Portal Guide 07 08.png

Du vil nu kunne se, at dine råstoffer er på vej til dig ved at holde musen over råstof-ikonet til venstre for din bys navn - også markeret med en rød ring på nedenstående skærmklip. Hvor lang tid der går før guldet er fremme, er afhængig af handelshastigheden på serveren.

Guide Portal Guide 07 09.png