Guide Portal Guide 03

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation


Advanceret Kolonoskib snipe med "anker" (Erobrings version)

Okay, som vi alle ved er den letteste måde at forsvare mod et indkommende Koloniskib, at fylde byen op med både Birem og DLT (Defensive Land Tropper). Men det er ikke den bedste og mest produktive metode, eftersom det koster en hel masse ressourcer at gennemføre.

Så i stedet vil jeg fortælle dig, hvordan du kan snipe ekstremt godt og synke koloniskibet med minimalt tab.


Trin 1

Først skal du identificere koloniskib angrebet, så du kan forsvare imod det. Koloniskib angrebet vil være det langsommeste og ofte det sidste angreb og det angreb forsvar lander kort efter. En god spiller/alliance vil sende flere koloniskibe. Den bedste ting at gøre er at bruge en notesblok og liste alle angreb og tider i forhold til de angribende spillere. Dette vil give dig en 100% chance for at finde koloniskibets ankomstid. Når du er sikker på du har fundet koloniskibets ankomsttid så ligger du det op i alliance forums forsvars tråd (eller hvad i nu har til formålet). Hvis du ikke er online når angrebet bliver sendt, så lad vær med at panikke eftersom notifikations ikonerne vil dukke op i kronologisk rækkefølge, altså rækkefølgen de blev sendt, så vær opmærksom på dem.


Trin 2

Spørg efter hjælp. Når du har ankomsttid for indkommende koloniskib angreb så brug det format i forsvars fanen for at maximere chancen for at få timing af snipe korrekt.


Trin 3

Sniping. Ok så det her er den vigtigste del af forsvaret. Det er bedst at lande så mange Birem så tæt på koloniskibs angrebet, som muligt eller lande fyrskibe så tæt efter koloniskibs angrebet, som muligt.


I det ideale senarie ville vi gerne have land support 1 sekund før Koloniskibs angrebet og fyrskibe 1 sekund efter koloniskibs angrebet. eg

  • Rydde angreb: 00:01:00
  • Rydde angreb: 00 01:01 <---Dette er tiden hvor land søtte burde lande
  • Koloniskibs angreb: 00:01:02 <---Fyrskibs angreb bør lande her.
  • Fjendens først forsvar: 00:01:03

Dette eksempel ville garantere et snipe, i den perfekte verden.

Som vi ved så har spillet en "anti-timer"/lack på +/- 19 sekunder, så det er svært at time, ikke...eller er det? Nej det er det ikke. Næste trin vil forklare tips til hvordan du kan få den altafgørende timing korrekt.


Trin 4

Kunsten at time - rigtigt. Dette er den vigtigste del. Først få en ide om hvad tider du får ved at sende og afbryde forsvar for at få lidt føling med "anti-timeren" (det nytter ikke at opdatere siden).For at give dig selv en ekstra chance for at successfuldt snipe, så brug hvad vi kalder "et anker". Anker er en langsommere rejsene enhed, som fyrskib, lagsomme transportskibe og trirems. (følgende hastigheder er hastigheder på en hastighed 1 verden)

  • -En Birems hastighed er : >> 15
  • -En Transportbåds hastighed er: >> 8
  • -Et Fyrskibs hastighed er : >> 13
  • -En Trirems hastighed er: >> 15

Så den smarte ting at gøre er at forsinke sine Birem/Fyrskibes hastighed, så meget du kan for at give dig så mange chancer, som muligt for at få en ankomsttid du er tilfreds med. Ved at tilføje og fjerne langsommere enheder, er dette nemt at opnå.


Du vil kun have brug for 1 af hver af de langsommere rejsende enheder som "anker", ingen grund til at bruge mere befolkning end højst nødvendigt på det.


Så alt i alt den bedste information er hvad jeg har skrevet her, resten er op til dig og dine birem/fyrskibe.... Bedste råd jeg kan give er: forhold dig roligt og gør dit bedste. Det er kun et spil!


Denne guide er skrevet af: swarren102 til .EN forums og oversat frit til Dansk af Team DK