Fredstid

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Fredstid

Nogen gange kan der være en særlig begivenhed/helligdag/ferie hvor du vil være væk i et par dage. Fredstid er en periode hvor en spiller ikke kan angribes. Tjek venligst forum for udmeldinger om fredstid. Følgende regler gør sig gældende under fredstid:

  • 24 timer før fredstid er det ikke muligt at sende koloniskib (både erobring og oprør systemet); Det er ikke muligt at lande eller sende et koloniskib 24 timer før fredstidens start. Dette gælder også spøgelsesbyer.
  • Under fredstid vil indkommende angreb kun besøge deres målbyer og afsendelse af nye angreb er ikke muligt; Et hvert angreb der lander i fredstid, vi vende om igen når det når frem til målet, uden at påføre by eller enheder nogen skade.
  • Det er muligt at afsende angreb i fredstiden, så længe det ankommer ti sin destination udenfor fredstiden.
  • Grundlæggelser er ikke blokeret, da der ikke er angreb i denne process.
  • Alle muligheder for at bygge Verdens Vidundere er blokeret:

Ressourcer: En spiller kan sende ressourcer, men hvis de ankommer i fredstid, så vil de blive sendt retur til den by de kom fra i stedet for at blive tilføjet til det vidunder.
Udviddelse: Bygning af Verdens vidunder under fredstid er ikke tilladt. Det er ikke muligt at starte en udviddelse af et vidunder, hvis fredstid er aktiv når det vil være færdigt.
Bygge: Det er ikke muligt at starte et nyt vidunder så længe fredstid er aktiv.

  • Under fredstid kan man heller ikke kaste offensiv magi på fjendtlige byer. Offensiv magi er, som følger:

Lyn, Jordskælv, Pest, Illusion.