Den thrakiske erobring

Fra Wiki Grepolis DK
Hop til navigation

Eventet "Thrakiske Erobring" er en helt ny type event i Grepolis. Nogle oprørere startede med at skabe kaos i det Thrakiske rige. Det er en god mulighed for dig til at bringe fred til landet, ved at lede en hær af lejesoldater imod oprørerne og finde godt bytte oven i det hele.


Landkortet

Thrakiske landkort.jpg

Fra tid til anden, vil du få muligheden for at vælge mellem 2 kamppladser. Det er op til dig at vælge hvilket bytte du sigter efter!

Razziaen imod de Thrakiske oprørere er vist som et kort, hvor du kan se de forskellige kamppladser. Hver kampplads er markeret med et symbol, alt efter status på den:

Symbol Forklaring
Symbol attack.png Denne kampplads kan angribes af dine lejesoldater.
Symbol cooldown.png Kamppladsen har været angrebet for nyligt og der skal gå noget tid før der kommer nye oprørere til kamppladsen.
Symbol locked.png Du har ikke udviklet dig nok endnu til at kunne angribe denne kampplads.

Du skal besejre kamppladsen før denne, mindst 1 gang.

Symbol lootable.png Der er stadig bytte at hente på denne kampplads.

Du kan ikke angribe denne kampplads før du har hentet dit bytte.

Kampen imod oprørerne

Hvis du vælger en kampplads der kan angribes, vil et angrebs vindue åbne op. Oprørerne der er tilstede og deres styrke vil blive vist i bunden og du kan vælge dine egne lejesoldater i den øverste den af vinduet.

Thrace attack.jpg

Husk på at hver kampplads har sin egen grænse på hvor mange lejesoldater du kan bruge. Hvis du har flere lejesoldater under din kommando end kamppladsen tillader, skal du lave en taktisk beslutning om hvilke type enheder og hvor mange du vil sende ind i kampen. Hver thrakiske enheder har sine egne styrker og svagheder imod visse enheder. Et eksempel :

Øksemand giver 50% ekstra skade imod Spydmand. Hvis der er 50 fjendtlige spydmænd på kamppladsen og du har 70 øksemænd til din disposition, er det en god ide at vælge 50 øksemænd. Skade bonussen tæller ikke på de overskydende Øksemænd. Lad os sige at kamppladsen tillader 80 lejesoldater. Du kan så bruge de resterende 30 pladser efter din egen smag. Men det vil ikke være klogt at sende Spydkastere da fjendens spydmænd vil give ekstra skade imod spydkastere!""

Som du kan se, efterspørges der lidt taktisk tænkning.

Thrace unit.jpg

Skulle du blive sejrherren vil du modtage byttet fra kamppladsen. Alternativt kan du efterlade byttet indtil slutningen af event, for at hente det på et senere tidspunkt. Hvis du henter byttet, vil kamppladsen blive befolket af oprørere igen efter 4 timer, men hver gang vil deres styrke være stærkere end sidste gang. På den måde kan du gentagne gange få den samme belønning, mens fjendens styrke fortsætter med at vokse for hver gang.

En anden bemærkelsesværdig funktion er at selv om du blev besejret efter angreb på oprørene, vil tabet på fjendens side være permanent. Dette betyder at du kan angribe flere gange med få soldater, indtil du til slut bliver sejrherren.

Herkules

Herkules. Den berømte og imponerende helt, følger dine styrker, for at genoprette orden i det Thrakiske rige. Når du angriber oprørene, vil Herkules hjælpe dig i det angreb, hvilket vil hæve moralen på dine lejesoldater og hæve deres kampstyrke med 20 %. Efter hans fantastiske indsats skal han slappe af i 12 timer for at genvinde sin styrke. Men du kan også motivere ham til at gå direkte i kamp igen med noget guld.

Thrace hercules.jpg

De Thrakiske lejesoldater

Selv om du starter din deltagelse i kampen med få lejesoldater (som du for af deres leder, Tenia) skal du ikke holde dig til så lille en styrke. De følgende aktiviteter i spillet vil hjælpe dig til at finde flere grupper af lejesoldater tilfældigt og med dem bygge en større hær:

  • Angrib og forsvar
  • Rekruter enheder
  • Forske
  • Bygge bygnnger
  • Lave magi
Thrace mercenaries.jpg

Hvis du finder en gruppe af lejesoldater, vil 8 - 12 tilfældige krigere følge dine styrker (Spydmand, Øksemand, Spydkastere, Elefant ryttere, veteran krigere) Husk på at du kan max finde 10 grupper af lejesoldater hver dag. Selvfølgelig kan du også købe 10 lejesoldater for guld, som bliver ved dig, indtil eventet slutter.

Hvis dine lejesoldater bliver alvorlig sårede, er det ingen grund til at smide disse ædle krigere væk. Hvorfor? Fordi at hver 7. time vil en healer komme til din lejr for at se til dine sårede lejesoldater. Hvis du ønsker at gøre dine lejesoldater klar til kamp igen så hurtigst som muligt, kan du betale en Healer noget guld og ham vil komme med det samme.

Thrace healer.jpg

Du kan finde mere omkring medaljer til denne event her: Event Medaljer