Medalje Forside

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 31. dec. 2019, 22:31 af Pernall (diskussion | bidrag) Pernall (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigation

På denne side kan du læse grundlæggende information omkring medaljer og deres funktion. For at se de forskellige medaljer så kan du navigere til dem i menuen herunder.

Daglige Medaljer Slutspil Kamp
Militær forberedelse Imperiets fremskridt Rangliste
Helte Kan ikke opnås Events

Medaljer Generelt

Kort beskrivelse

Vores medalje system kaldes "Medalje Point". I Medalje Point, kan du tjekke hvilke medaljer du allerede har modtaget og hvilke du stadig mangler. Da Grepolis kun bliver ældre og ældre, og vi har tilføjet en del medaljer igennem de seneste par år, har vi valgt at sætte dem ind i forskellige kategorier, for at give bedre overskuelighed over dine medaljer. Vi har derfor valgt at indføre nogle medalje katgorier, som "Daglige medaljer" og "Kamp Medaljer" Imperiets fremskridt" og mange flere.

Adgang til Medalje Point

For at få adgang til Medalje Point, skal du trykke på knappen i menuen i øverste venstre hjørne, lige over uret og rådgiverne.

Gscore access.png

Hovedsiden

På følgende billede, kan du se hovedsiden af "Medalje Point", sammen med dine globale points i midten af toppen. Til venstre for dine point, vises der altid den sidste modtagne medalje. Under kan du se de forskellige medalje kategorier, med deres navne og point du har tjent i denne kategori. Hvis du trykker på kategorien, vil du kunne se alle medaljer i denne kategori.

Gscore main.png

Seneste medalje

I øverste venstre hjørne vil du altid se den sidst tjente medalje:

Gscore top left.png

Ved at trykke på billedet, vil du åbne den kategori, som medaljen tilhører. Når du modtager ny medalje, vil du altid modtage en notifikation i højre nederste hjørne. Ved at trykke på notifikationen, vil du åbne "Medalje Point" vinduet og denne vil vise dig dine medalje fremskridt og hvor mange point du har tjent på den nye medalje.


Medalje notifikation:Medalje fået.PNG

Global Medalje point

I midten i toppen finder du din totale og globale Medalje Point. Alle medalje point fra alle verdener bliver lagt sammen og vist her, under Medalje Point ikonet. Ved at trykke på det lille "I" knap, kan du se hvor mange point du har tjent, på de forskellige verdener.

Gscore top middle.png

Ved siden af antal point er der en knap. Hvis du trykker på den, vil du se en BB-kode til at vise dine Medalje Point til andre spillere, via forum eller besked systemet.

Til højre i toppen, ser du en Drop menu, der vil lade dig navigere igennem de forskellige medalje kategorier. Som standart, er du altid i "Oversigten" i Medalje Points funktionen.


Gscore top right.png

Navigering og kategorier

Du kan navigere igennem medalje kategorierne på 2 forskellige måder. Fra oversigten kan du trykke på kategori billedet (Billede, navn point) i den nederste del af hovedsiden. Eller du kan vælge den ønskede kategori i drop menuen i højre øverste hjørne. Begge vil vise den ønskede kategori. Hvis du vælger "Daglige Medaljer" kategorien, vil det nederste del af vinduet skifte til denne.

Gscore daily awards.png

Her kan du se, hvilke medaljer i denne kategori du allerede har modtaget og hvilke du stadig mangler. Til højre for hver medalje, kan du se hvor mange Medalje point du har tjent på denne medalje og hvor mange du kan tjene som maksimum.


  • Du kan altid komme tilbage til oversigten ved at trykke på "Oversigt" knappen i vindues titlen.

Men der yderligere 2 måder at komme tilbage til oversigten på. Du kan altid trykke på Medalje Point billedet i midten i toppen eller vælge den i drop menuen.


Alle medaljer er sorteret efter følgende kategorier:

Hver kategori har sit eget ikon, som viser temaet af kategorien, en titel og medalje point. Tallet viser dig hvor mange point du har tjent i denne kategori.

Gscore award category.png

Medaljer du ikke længere kan opnå, men som engang var mulige at tjene, er at finde i kategorien "Kan ikke opnås". I denne kategori viser vi alle event relaterede medaljer for eksempel

Når et event er aktivt vil tilhørende medaljer også blive aktive og en ekstra kategori, dedikeret til det ene event, vil vises på medalje oversigts forsiden.

Beregning af Medalje point

Dine totale Medalje point tælles sammen af alle medaljer du har tjent på andre verdener.

Gscore world score.png

Daglige medaljer vil du kun modtage point for, første gang du modtager medaljen. Anden gang du får samme medalje, vil den kun blive tilføjet profilen, men du vil ikke igen tjene disse point.


Tilgængelighed

Medalje Point er desværre ikke tilgængelig på appen.

Gamle og nye medaljer

  • Alle de gamle medaljer du har opnået vil blive talt med i Medaljepointene.
  • Vi tilføjer løbende nye medaljer til spillet.
    • De nye medaljer vil være en ny udfordring for dig at klare. Dette betyder at de ikke automatisk bliver tilføjet til dig selvom du allerede har klaret de specifikke mål tidligere hen.
    • Kun nye medaljer der har forbindelse til dine helte vil automatisk blive tilføjet, da du ikke vil ha mulighed for at opnå disse igen.
  • At få de daglige medaljer kræver en masse arbejde og skal selvfølgeligt belønnes. Derfor vil du få de point som medaljen giver hver gang du for en ny daglig medalje. Det vil sige at det maximale antal point der står du kan optjene (til højre for medaljen) kan vise du har flere point end maximum. Dette gælder dog KUN de daglig medaljer.

Mere end en dagligt.PNG

Generelt om medaljer

Følgende medaljer får du efterhånden som du når bestemte milepæle i spillet. Disse medaljer kan opnås i forskellige niveauer, hvor hvert niveau betyder at man har opfyldt medaljernes krav bedre. De forskellige niveauer bliver repræsenteret af medaljernes rammer.

Ramme Titel
Niveau1.png Niveau I
Niveau2.png Niveau II
Niveau3.png Niveau III
Niveau4.png Niveau IV

Disse medaljer vises kun i form af det højeste niveau man har af hver medalje, det vil sige at man ikke har den samme medalje med både niveau 1 og niveau 2 ramme.

Hvis du genstarter på en verden, så vil du beholde alle dine medaljer, men de vil alle sammen blive degraderet til niveau 1 medaljer.

Administration

Synlighed

Du kan vælge hvem der kan se bestemte af dine medaljer, ønsker du kun at vise dine krigsmedaljer, så er dette en mulighed. For at administrere dine medaljer, skal du vælge Profil i den venstre menu, og derfra skal du ind under fanen Medaljer.

Profil medaljer.png


  • Verden: Her kan du vælge hvilken verden du gerne vil administrere medaljer fra.
  • Nye medaljer er synlige: Her kan du vælge hvem der skal kunne se nye medaljer du får.

Du kan trække medaljerne over i de forskellige kategorier, så du har frit valg til at bestemme hvem der skal se dine medaljer. Bare tag fat i en medalje med musen, og træk den over i en anden kategori.


Visning

Det er muligt at vise sine medaljer frem i beskeder, allianceforums, osv.

Visning medalje.png


Man kan vælge flere forskellige indstillinger for visning af medaljer i bbkode menuen. Blandt andet kan man vise alle sine medaljer, kun globale medaljer, osv.


Andres medaljer

Man kan se andres medaljer ved at gå ind på deres profil (man kan ikke se medaljer skjult af spilleren).

Andres medaljer.png


Hvis en spiller har flere medaljer end der kan vises, så kan man med musen trække sig længere hen i rækken af medaljer.
Pilen i slutningen af medaljerne, kan man trykke på hvis man vil se spillerens medaljer fra andre verdener (dette kræver selvfølgelig at spilleren har spillet på andre verdener).