Guide Portal Guide 16

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 1. jun. 2020, 14:48 af Pernall (diskussion | bidrag) Pernall (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigation


Introdukton

Så jeg er tilbage fra "pension" med endnu en guide, som ingen har spurgt efter!

Eller nogen har spurgt men de er sidenhen stoppet med at spille. Jeg faldt over det her .txt dokument, mens jeg ryddede op i mine filer, så tænkte jeg ville slå det op på forum.

Som altid, hvis der er spørgsmål, så spørg endelig!

Med rekutteringsværktøjet, kan du nemt sætte tropper i byggekøen i alle dine byer. Dette er specielt brugbart senere, når du ikke rigtig føler for at zappe igennem 100+ byer. Kombineret med kultur oversigten og hule oversigten, gør dette værktøj dit liv så meget lettere.


Rekutterings Værktøj.png


1. Bygrupper

Det er her du vælger den bygruppe du vil rekuttere tropper i . Værdierne er gemt for hver bygruppe, hvilket betyder at hvis du laver en bygruppe, kun med fyskibs byer, så kan du sætte dette værktøj op til at rekuttere fyrskibe


2. Værdierne

Her noterer du det totalt antal tropper du vil have i byerne i din nuværende valgte bygruppe (ikke hvad du vil bygge lige nu men dit endelige mål). Du kan udfylde med tal eller bruge MAX, der vil fylde dine byggekøer indtil du løber tør for befolkning. Dette er specielt nyttigt når fu fx. bygger Birem eller Fyrskibs "nuke".


3. Ressource værdier

Her beslutter du hvor mange ressourcer og befolkning du ønsker at have tilbage efter du har brugt rekutteringsværktøjet (vær venlig at tilføje gunst til dette INNO!). Dette er brugbart hvis du vil gemme befolkning til fx. at bygge et koloniskib eller bygninger.

Alle værdier vil blive gemt i bygruppen, så det er et engangs setup (med mindre du sletter cookies). Efter du har gjort det så kan du sætte tropper i byggekø i alle dine byer, med bare 2 klik på musen efter du har åbnet toolet.


4. Tilføj tropper

Når du klikker på denne knap, tiføjer toolet det højst mulige antal tropper i felterne i den nederste del af vinduet. Interessant nok vil den prøve at bruge alle ressourcer jævnt, dvs. det er mere effektivt end at bygge manuelt, eftersom jeg ofte selv sætter 200+ bueskytter i kø og har et ton sten tilbage, i stedet for at sprede dem jævnt ud med hoplit/stridsvogne.


5. Rekuttér

Denne knap gør hvad den siger, den starter rekuttering af alle de tropper der er sat ind i felterne.


Nogle noter:

i rekuttering kan du bruge fødselstilvækst og havets kald, disse kan du bruge til at øge produktions hastigheden i de byer hvor du vil bygge hurtigere. Selvom når du kommer op i et højere antal byer, så vil jeg foreslå du tager disse manuelt og fylder dine bygge kø ved at handle ressourcer til de byer du vil genbygge. meget mere effektivt (og du får mest muligt ud af den magi du har kastet på byen).

Hvis du gør dette for mytiske enheds byer, så vil den bygge tropperne i den første ledige by i dine bygrupper. For eksempel: hvis du har 3 harpy byer; A, B og C og du har 425 gunst, så vil den først forsøge at sætte 5 i by A, hvis den kun har ressourcer til 3 så vil den bygge de sidste to i by B.

En side note til dette er hvis du bruger dropdown menuen ved siden af bygruppen så kan du sortere dem efter andre ting også. og knappen ved siden af den tilbagekalder den ordre du har givet. Brugbart hvis du vil fylde op i din største nuke, så sorter efter ledig befolkning.

Dette setup virker bedst ved at bruge samme troppe opsætning for alle byer af samme type. Som du kan se på det screenshot så har jeg 165 birem ned i stedet for MAX, hvilket jeg plejede at gøre. på grund af den måde jeg bygger mine byer, så er det det maximale antal birem jeg kan have, samtidig med at have det antal Defensive Landtropper, som jeg gerne vil. Hvis du sætter birem til MAX, så kunne den bruge befolkning du evt. ville bruge på Defensive Landtropper, transportbåde eller bygninger.

Nogle Bugs:

Rekutteringsværktøjet plejede ikke at tage højde for magi, som fx. nereiderne eller helte som, jeg tror de har fikset delen med helte, men er ikke sikker på det med magi. Den ville ikke bruge flere ressourcer, men du ville have omkring 30% tilbage af dine ressourcer.

Hvis du har enheder i køen, vil den nogen gange prøve at smide for mange enheder i køen, siden spillet til tider ikke registere færdige enheder før der åbnes et angreb/troppe antal vindue. For eksempel: hvis du har de sidste 20 hurtige transportskibe i køen og du skal sende dem om en time. toolet vil måske sætte hurtige transportskibe i kø og alligevel give en fejlmelding.. åbne og lukke vinduet plejer at hjælpe¯\_(ツ)_/¯


Denne guide er taget fra engelsk forum, skrevet af fluvisol og oversat af Grepolis team DK