Guide Portal Guide 15

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 1. jun. 2020, 14:47 af Pernall (diskussion | bidrag) Pernall (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigationIntroduktion af forfatteren:
Jeg har ikke været i stand til at finde en ordentlig guide til at organisere beskeder i mapper, så tænkte jeg ville lave en.

God fornøjelse!

Guiden

Første ting jeg vil notere er at dette er en premium funktion og en del af de fordele man får ved at hyre forvalteren. Det vil sige du skal bruge noget guld for at købe forvalteren, før du kan udføre denne guide.

Nu hvor du har købt forvalteren så kan vi komme i gang. Første du skal notere dig er nyt, er en ny fane i din besked indbakke markeret Administrer mappe". Det er her vi starter, så klik venligst på denne fane.
Hvis du ikke har leget med dette før, så vil du højst tænkeligt have en blank skærm med undtagelse af Opret mappe muligheden til højre i vinduet. Det er her du skriver navnet på den mappe du gerne vil lave. Skriv navnet på din mappe og klik på opret. Nu har du en ny mappe tilgængelig.

Det hyppigste spørgsmål jeg får omkring dette er hvordan får du adgang til dine mapper, når du først har lavet dem.

Det er egentlig ret simpelt. Du går tilbage til dine beskeder og klikker på Indbakke i toppen af besked vinduet. Dette vil åbne en liste over dine mapper. Du kan klikke på en hvilken af disse mapper og se beskederne du har lagt i dem.
Nu fortæller jeg lige hvordan du flytter beskeder ind i disse mapper.

For at gøre det så skal du gå tibage til Indbakke. markér hver besked du ønsker at flytte i boksen ude ti højre, klik på Indbakke igen og nu kan du "drag 'n drop" de valgte beskeder ind i den mappe du ønsker
Det var vist det.... !


Denne guide er taget fra engelsk forum, skrevet af IcedDragon og oversat af Grepolis team DK