Domination

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 11. jun. 2020, 11:57 af Pernall (diskussion | bidrag) Pernall (diskussion | bidrag) (→‎Den Sidste Kamp)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigation
Domination.png

Domination er et slutspil hvor alliancerne kæmper for Verdensherredømmet. For at vinde Domination verdener skal du tænke strategisk og slå din modstander indtil du endelige kan kalde verdenen for din.

Mål

Erobre og hold en høj procentdel af byer i verdenen.

Dominans Æra

Domination Æra starter efter en tidsperiode alt efter serverhastighed og indstillinger i verdenen. Før-Domination-Æra-tiden burde være nok for dig og din alliance til at samle jer, men du vil ikke føle dig i sikkerhed særlig længe.

Verdens hastighed Domination æra start tid (dage fra start)
Langsomt Normalt Hurtigt
1 300 240 180
2 225 180 135
3 187,5 150 112,5
4 150 120 90

Så snart Domination Æraen starter, vil nogle øer i verdenen blive valgt som gyldige øer. Du kan finde mere information om dette længere nede. Dominationen Æraen varer indtil en alliance er i stand til at erobre og beherske 40% af gyldige byer som er vist i Domination fanen.

Dominans mål

Dominations målet starter ud med 40%. Denne værdi vil starte med at falde som verdenen udvikler sig (denne tid er given af serverhastigheden og indstillinger i verdenen) Dominations målet vil falde baseret på det nuværende fremskridt af de bedste alliancer indtil det når en vis mængde. Når værdien starter med at falde, vil det falde hver 14. dag.

Gyldige øer

Valid island.png

Når Domination tiden starter, vil systemet tjekke hele verdenen fra centrum og ud til de yderste kroge, tjekke for betydelige spilleres tilstedeværelse og vælge de gyldige øer. Systemet stopper engang når det når en given procentdel af spillernes tilstedeværelse. Kun byer på disse øser vil blive anses for den samlede dominations værdi. Kun store øer (øer med landsbyer) kan blive valgt som gyldige.

Den Sidste Kamp

Når en alliance når dominations værdien, vil alliancen kvalificere sig til Den Sidste Kamp. Alliancen har 14 dage til at aktivere Den Sidste Kamp, ellers vil det automatisk starte. Når Den Sidste Kamp er aktiveret, vil alliancen være nød til at holde deres dominations værdi over målet for en forudbestemt periode, der er afgjort af verdenens hastighed. Hvis en alliance klarer det, så er alliancen vinderen af serveren.

Verdens hastighed Tid for Den Sidste Kamp
1 28 dage
2 21 dage
3 17,5 dage
4 14 dage

Husk:

  • Samtidig med at Den Sidste Kamp er aktiveret, vil alle byer på gyldige øer være modtagelig overfor angreb, selvom man har feriemode aktiveret, dette gælder kun for den alliance der har aktiveret Sidste kamp.
  • Hvis domination værdien falder til under domination målet på noget tidspunkt, vil Den Sidste Kamp med det samme blive deaktiveret og alliancen mister deres evne til at starte Den Sidste Kamp, indtil alliancen igen når domination målet.
  • Man starter forfra med dagene, når man aktiverer Den Sidste Kamp igen

Verdens ende

Når en alliance er erklæret som vinder, vil verdenen træde ind i fredstid. Fredstid varer de sidste 14 dage indtil verdenen lukker.