Artefakt

Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 4. okt. 2021, 00:02 af Aladin (diskussion | bidrag) Aladin (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Hop til navigation

|

Artifacts Forum logo3.png

Artefakter Hvad er artefakter? Ved at vinde en verden, modtager du et artefakt, som kan give visse spil fordele på senere servere. Med denne Artefakt opdatering, kan du nu opgradere en artefakt, ved at vinde flere servere, og dermed give dig selv en større fordel.

Artefakt niveau systemet

Tidligere har artefakter kun haft 1 niveau, hvilket har betydet at du ikke har kunne forbedre effektiviteten på artefakten.

Vi ønsker at gøre det værdifuldt for spillere at vinde flere verdener med hvert artefakt, ved at tilføje niveau systemet. Hvert artefakt vil have et maksimum niveau på 30, og for hvert niveau vil effektiviteten stige. For eksempel, hvert niveau af Zeus Gnist vil garantere 3 gunst, hvilket betyder at efter niveau 30, har du plads til 90 ekstra gunst, ud over de 500 gunst som er normal idag. Detaljer omkring værdierne kan findes længere nede i dette indlæg.

Med tilføjelsen af det nye Niveau System, justerer vi alle artefakterne der gives i belønning for at vinde en verden. Intentionen med denne ændring er at forbedre konkurrence evnen i en verden, og belønne, ikke kun den vindende alliance, men også alliancer der slutter som nummer 2 og 3. Ud over det, vil de bedste bidrags ydere i top 8 alliancer også modtage et niveau til deres artefakt.

Tjek tabellen herunder:

Rang Artefakt Niveau
Første Plads + 4 artefakt niveauer
Anden Plads + 2 artefakt niveauer
Tredje Plads + 1 artefakt niveauer
Alliance Rang * Top Spillere Niveau
1 Rang 1-10 i alliancen +1 niveau
2 Rang 1-8 i alliancen +1 niveau
3 Rang 1-5 i alliancen +1 niveau
4 Rang 1-3 i alliancen +1 niveau
5 Rang 1-3 i alliancen +1 niveau
6 Rang 1 i alliancen +1 niveau
7 Rang 1 i alliancen +1 niveau
8 Rang 1 i alliancen +1 niveau

**Rang er baseret på placering i slutspillet. Hvis der er færre end 8 alliancer involveret i slutspillet. gåes der efter alliance point.

  • Rang 3 spiller i den alliance der vinder verdenen, vil vinde 5 niveauer (4 + 1)
  • Rang 2 spiller i den alliance der er på 3. plads vil vinde 2 niveauer (1 + 1)
  • Rang 3 spiller i den alliance der er på 4. plads vil vinde 1 niveau


Med tilføjelsen af det nye system, spillere der allerede har en af de 3 eksisterende artefakter, vil få disse konverteret til deres tilsvarende niveau. Yderligere, alle åbne verdener der bruger det gamle system, vil have deres artefakter baseret på det gamle system. Kun verdener der åbner efter at denne overhaling rulles ud, vil have det nye system. Vi forstår at med dette nye system, belønner vi ikke kun alliancen der vinder, men også spillere der prøver at vinde også!


Nye artefakter

Med denne overhaling, introducerer vi 3 helt nye artefakter til spillet, Silver Kantharos, Ambrosia, og Palladion. Vi har også justeret de eksisterende artefakter til det nye niveau system.

Artefakter

Silver kantharos.png
Golden fleece.png
Palladion.png
Silver Kantharos skænkes kun til sejrherrerne på en verden.

Engang ejet af Minos, den første konge af Kreta, Zeus søn, og også af gudinden Athene og Afrodite.

Effekt: Reducerer Landsby opgraderings omkostninger og tiden med 1% per niveau.

Det Gyldne Skind, guderne belønning der beviser dit værd.

Denne magiske artefakt blev fundet af Jason på hans rejse og har en kraftig helende evne.

Effekt: Reducer heltenes træningsomkostninger med 1.2% per niveau.

Palladion, skjult af Athena selv i den store citadel i Troja før det Ægæiske hav faldt under en ny hersker. Den udstråler kræfter, og er stærkt søgt af dem der ønsker at besidde den.

Effekt: Reducerer grundlæggelser af byer med 1.4% per niveau.

Ambrosia1.png
Cornucopia.png
Spark.png
Ambrosia, mad egnet til guddommeligt forbrug og nektar af deres udødelighed.

Kun de mest magtfulde krigere fortjener chancen for at styre en verden, og smag denne gudfrygtige næring.

Effekt: Øger små øersbonus råstof produktion med 6% per niveau.

Et velsignet Overflødighedshorn forelagt af Athene. Overflødighedshornet

blav skabt da Herakles kæmpede med flodguden Achelous og hev en af hornene af.

Effekt: Øger lagerets kapacitet i alle byer med 1.2% per niveau.

En gnist fra Zeus lyn, opsamlet af præsterne. Gnisten er det

der gør guderne til frie væsener med ægte frihed.

Effekt: Tilføjer plads til ekstra 3 gunst per niveau.

Der er sikkert nogle spørgsmål til denne Artefakt opdatering, så her er nogle der er besvarede på forhånd: FAQ:

Q: Jeg har pt en Zeus Gnist/ Athenes Overflødighedshorn/Gyldne Skind fra en vundet verden med det gamle system. Hvad betyder denne ændring for mig? A:Hvis du har en af disse 3 artefakter, vil dine eksisterende artefakter blive konverteret til følgende niveau:

  • Zeus Gnist niveau 17 (Svarende til 51 ekstra gunst)
  • Athenes Overflødighedshorn niveau 9 (svarende til 10.8%)
  • Gyldne Skind niveau 8 (svarende til 10%)

Q: Med dette nye system, belønning for at vinde en verden er mindre end den plejer at være! Hvorfor vil du gøre det? A: Hovedårsagen er balancering. Det er meget svært at gøre artefakter værdifulde, uden at gøre dem for stærke. Vi havde valgmulighederne mellem at lave de nuværende til maks niveau, eller at lave dem til at nå halvdelen af vejen, hvilket betyder at du stadig kan få noget ud af at vinde kommende servere. Den bedste måde at opnå dette er at indføre en maks niveau 30, og reducere hvor meget man får ud af at vinde en verden. For Zeus Gnist, tager det omkring 4 vundne servere, for at opnå samme fordel som man fik ved at vinde en verden med det gamle system. Med ved at frigøre artefakterne fra slutspillere, kan dette gøres over forskellige servere, og ikke kun 1 bestemt slutspil.

Q: Jeg spiller pt på en verden med et gamle system, vil jeg få den gamle belønning eller den nye belønning? A: Enhver åben verden før det nye system er aktiveret, vil få den gamle belønning. Dette betyder at hvis du startedepå en verden med Zeus Gnist, f.eks, så vil du få niveau 17 artefakt i slutningen af denne verden ( Hvis du vinder serveren, selvfølgelig). Eneste årsag til at dette ikke er tilfældet er, hvis du allerede har en niveau 17 af Zeus Gnist. I dette tilfælde vil du ikke tjene nogle niveauer for en vundet verden. Dette er fair da det allerede var tilfældet, da du startede denne verden.

Q:Jeg er pt på en verden der begyndte med det gamle system. Hvis jeg vinder en artefakt på en ny verden, (Palladion, Kantharos, Ambrosia), vil fordelen til mig også være at finde på servere med det gamle system? A: Nej, gamle verdener har kun adgang til gamle artefakter. Så de nye artefakter vil ikke virke.

Q: Okay, hvad hvis jeg vinder nogle niveauer af Zeus Gnist ( eller en anden "gammel" artefakt) vil disse nye niveauer også blive tilgængelige på gamle servere? A: Ja, hvis du forbedrer dine gamle artefakter, vil de blive tilgængelige på alle verdener, nye som gamle.