Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning


Spartan Assassins.png


Romerske Legioner ankommer til kysten, og marchere mod de græske byer. Men der er håb endnu! Spartanske assasins har sagt at de står til rådighed for dig. Du vil arbejde sammen med alle andre spillere for at eliminere de romerske soldater!

Du skal selv bestemme de enheder du vil eliminere, med Assasins pile. Der vil blive givet Kamp mønter som du kan købe mægtige belønninger for. Du vil modtage æres point som bliver lagt til din daglige rangering og du kan bruge dem på fællesskabs målet. De højst placerede spillere på den daglige rangering vil modtage en eksklusiv belønning efter hver dag. For at udføre fællesskabs målet skal dig og de andre spillere på din verden indsamle æres point sammen, igennem hele eventet.

Slagmarken

Spartan Assassins main18.jpg


Den Romerske kohorte der marcherer imod dine byer vises på slagmarken. Her kan du se 3 forskellige enheder og deres hær. Hver enhed har deres eget symbol.


Symbol Betydning
Cavalryman.jpg Kavaleri
Legionnaire.jpg Legionær
Sapper.jpg Sapper


Du kan vælge hvilken enhed dine assasins skal eliminere med deres buer, for at få forskellige point og belønninger. Klik på symbolet på en enhed for at eliminere den. Du vil modtage mellem 2 til 20 æres point og Kamp mønter tilfældigt. Udover dette kan du sommetider finde specielle belønninger. Hver fjende du skyder vil koste en pil fra dit pilekogger.

Speciel gevinst

Hver gang du eliminere en Romersk kriger vil du have chancen for at finde specielle belønninger. Dette kan variere mellem en ekstra pil til en belønning som kan bruges til en af samlingerne. Pilen kan bruges til at skyde en fjende. Belønningen du får vil afhænge af den type enhed du dræbte.

Trofæ samling

Spartan Assassins Trophies.jpg

Færdigøre du en samling (rustning) vil du modtage to gudommelige skarpsind (4x Kamp point) og en speciel medalje for hver respektive samling.

Enhed type Belønning
Cavalry trophy.jpg Kavaleri belønning
Legionnaire trophy.jpg Legionær belønning
Sapper trophy.jpg Sapper belønning

Nye mål & Point tavle

Du vil få 15 nye mål hver dag ved midnat helt gratis. Du kan dog vælge at supplere med flere fjender ved at klikke på "nye mål" som vil koste dig nogle kamp mønter. Det at bruge knappen til at skaffe dig nye mål, kan være en fordel i flere situationer. som fx:

  • Brug knappen hvis du forsøger at fuldføre en bestemt samling, fx hvis du forsøger at færdigører legionære samlingen, og har elimineret alle legionære på slagmarken.
  • Du har dræbt alle hovedmålene på slagmarken, og ønsker en bedre chance for at skaffe nogen æres point eller kamp mønter.
Spartan Assassins Community Goals.jpg


Målskærmen viser dig antallet af kamp mønter og æres point du fik da du dræbte et mål. De hvide kranier viser dig hvilke værdier du allerede har samlet fra den nuværende slagmark. Guld kraniet vil markere værdien på den sidste soldat du dræbte.

Kamp mønter & Butik

BT.jpg
Kampmønter får du ved at eliminere romerske soldater. For hver eliminering modtager du tilfældigt mellem 2 til 20 kampmønter
Spartan Assassins Shop.jpg


Butikken gør det muligt for dig at bytte dine hårdt tjente mønter mod flere forskellige belønninger. Disse belønninger kan du enten vælge at gemme i din inventar eller bruge med det samme. Prisen for belønningerne variere efter værdien af effekten.

Pile & Pilekogger

Dine assasins bruger pile for at eliminere de Romerske soldater. Du kan have maks 10 pile i dit pilekogger.

Der er 3 måder du kan skaffe dig flere pile på:

  • Ved midnat vil alle pilene blive erstattet af 10 nye.
  • Du kan af og til finde en pil efter at have elimineret en fjende
  • Du kan vælge at købe 5 pile ved at bruge guldmønter

Fælleskabs Score (æres point)

Spartan Assassins Community Goals.jpg


Fællesskabs mål viser antal æres point som er blevet indsamlet af alle spillere på en verden. Der findes 5 fællesskabs mål som er værd at kæmpe for! Hvert fællesskabs mål kommer med en unik belønning som har en lang varighed. Hvert mål har sit eget symbol

Belønningerne kan ikke gives til kontoer, hvor der er aktiveret Feriemode, eller som er spærret.

De kan ikke gives bagefter! Hvis ikke man deltager i eventet, får man ikke del i bonussen. Deltager man ikke før første bonus er givet, men efter, får man ikke den første, og så det samme er gældende for de andre.

Symbol Betydning
Sym 1.jpg Råstof produktionen vil stige 60% i 5 uger, alle byer der er grundlagt eller erobret efter effekten er startet vil også få en fordel af dette.
Sym 2.jpg Byggetiden er reduceret med 60% i alle dine byer i 5 uger, alle byer der er grundlagt eller erobret efter effekten er startet vil også få en fordel af dette.
Sym 3.jpg Rekrutterings-tiden for enheder er reduceret med 60% i alle dine byer i 5 uger, alle byer der er grundlagt eller erobret efter effekten er startet vil også få en fordel af dette.
Sym 4.jpg Øger gunst-produktionen i alle dine byer med 60% i 5 uger, alle byer der er grundlagt eller erobret efter effekten er startet vil også få en fordel af dette.
Sym 5.jpg Du modtager 50% flere kamppoint i 2 uger. Dette gælder alle dine byer, alle byer der er grundlagt eller erobret efter effekten er startet vil også få en fordel af dette.

Daglig rangering (æres point)

Alle spillere kan konkurrere mod hinanden for at få flest æres point hver dag. Hver gang du eliminerer en romersk soldat, vil du få mellem 2 til 20 æres point - ranglisten vil være baseret på disse point.

Så snart du modtager dagens æres point vil dit navn komme på listen. Den spiller som er øverst på denne liste når dagen er omme, vil modtage en medalje samt en effekt. Hver dag kl 20:00 vil listen blive evalueret og nulstillet! Belønningerne bliver givet så snart denne proces er færdig.

Medalje: Mester Assassin

Master assision.jpg

Liste over medaljer

Medalje Betydning
Award 1.jpg Denne medalje bliver givet til den første spiller der får en komplet samling på en verden.
Award 2.jpg Denne medalje gives når en spiller har skudt 10/25/55/90 kavaleri enheder
Award 3.jpg Denne medalje gives når en spiller har skudt 10/25/55/90 legionær enheder
Award 4.jpg Denne medalje gives når en spiller har skudt 10/25/55/90 sapper enheder
Award 5.jpg Denne medalje gives når en spiller har en komplet kavaleri samling
Award 6.jpg Denne medalje gives når en spiller har en komplet legionær samling
Award 7.jpg Denne medalje gives når en spiller har en komplet sapper samling