Fra Wiki Grepolis DK
Skift til: navigering, søgning

Øopgaver skildrer tilfældige begivenheder i livets som hersker. Du får lov til at træffe dine egne valg, og får muligheden for at vælge forskellige måder at reagere på de forskellige opgaver.

Hvad er øopgaver?

Øopgaver er en ny tilføjelse til spillet, der tager din Grepolis oplevelse til det næste skridt, ved at give dig muligheder for at træffe vigtige beslutninger, præcis som rigtige herskere ville have gjort!

Frekvensen af hvornår opgaverne vises, afhænger af hvor mange point du har.

Point Frekvens
Op til 10,000 Hver 2. time.
10,001 - 50,000 Hver 4. time.
Over 50,000 Hver 8. time.
  • Note: Frekvensen for hvornår øopgaverne kommer, bliver ikke påvirket af verdenshastigheden.

Så snart en øopgave er tilgængelig vil den blive placeret på en tilfældig ø, hvor en af dine byer er placeret. Du kan kun have 2 øopgaver aktive på hver ø. Hvis du har 5 byer på en ø, kan du stadig kun have 2 aktive øopgaver på den ø.

  • Øer uden plyndringsbyer vil ikke indeholde øopgaver.

Hvordan finder jeg øopgaverne?

Frygt ej, du skal ikke søge alle dine øer igennem for tilgængelige opgaver. Du kan blot tjekke din byliste i stedet (ved at trykke på dit bynavn i toppen af venstre hjørne). Hver by med en tilgængelig opgave på dets ø vil have et tilsvarende ikon ved siden af det.


Hvordan ser øopgaverne ud?

Tilgængelige øopgaver ser således ud på dit kort.

Quest marker.jpg


Hvordan udfører jeg disse øopgaver?

Ved at trykke på opgaveikonet, vil du åbne for den relevante opgave. Vinduet vil se således ud (opgaven vil variere).

Island quest.jpg

Du vil først blive introduceret til opgaven med en kort beskrevet historie, der skal fortælle dig hvilken situation du står i. Under beskrivelse ser du to bokse, hver af disse repræsentere en mulighed for at reagere på den valgte situation. Du skal vælge hvilken vej du vil vælge.

Hver mulighed har også en belønning tilknyttet, som du vil modtage hvis du fuldfører opgaven. Udfordringens type kan ses på ikonet, ved dine muligheder. En mere detaljeret information kan ses ved at holde musen over selve knapperne. Før du træffer en beslutning har du også mulighed for at udskifte opgaven med en anden opgave (dette koster 50 guld, der trækkes fra din konto).

De forskellige veje

Du skal vælge en af de to veje, som er til rådighed. Den ene vil typisk være et aggressiv valg og den anden vil typisk være et fredelig valg. Hvilken af disse valg du vil træffe er helt op til dig. Disse valg viser hvilken hersker du ønsker at være!

Hvert valg vil give dig forskellige opgaver og forskellige belønninger.

Aktive opgaver

Hvis du træffer et valg, vil muligheden for at udskifte opgaven eller muligheden for at træffe det andet valg være utilgængelig. Du kan kun træffe et valg pr. opgave.

Island quest challenge.jpg
  • En accepteret opgave vil altid være vist i toppen af højre side, af din skærm, så du altid kan følge med i aktive opgaver.
  • Du kan have 4 øopgaver aktive ad gangen.
  • Når en opgave er blevet accepteret, kan du enten prøve at fuldføre denne eller vente til den automatisk forsvinder.
  • Øopgaver fjernes efter 24 timer, hvis du ikke fortsætter arbejdet på disse.

Færdiggørelse af opgaver

For at se hvad udfordringen indebærer, kan du trykke på knappen forneden. Udfordringen vil blive vist i et pop op vindue som her:

Island quest attack.jpg

Denne menu vil variere afhængigt af opgavens udfordring. Når alle krav er blevet mødt vil fremskridtbaren nå 100%, opgaven vil være færdig og du kan hente din belønning! Opgaven vil ikke forsvinde, hvis den er færdiggjort, så du skal ikke skynde dig, for at hente din belønning. Du kan vælge at bruge din belønning omgående på din nuværende by, eller gemme den i dit inventar.

Niveauer på belønninger

Mange belønninger har også et romertal vist ved dets ikon, hvilket indikere niveauet på belønningen. Niveauet har sædvanligvis en effekt på varigheden eller kvaliteten af din belønning. Belønningsniveauer afhænger af øopgavernes sværhedsgrad.

Gennemsnitlig point Opgave niveau
Under 301 1
301-600 2
601-1000 3
1001-2000 4
2001-3500 5
3501-6000 6
6001-9000 7
9001-13000 8
Mere end 13000 9

Mere Info

For at læse hvad Marcel, en af Grepolis Udviklere og udvikler af Øopgaver, har at sige om øopgaverne kan du læse mere her.