Fra Wiki Grepolis DK
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Skift til: navigering, søgning

Spøgelsesbyer

På denne side kan du lære alt grundlæggende omkring spøgelsesbyer.

Hvad er en spøgelsesby?

Når en spiller forlader sin by bliver den til en spøgelsesby.

Der er flere måder en spiller kan forlade sin by på :

 • Hvis spilleren sletter sin konto (dette er kun sletning på pågældende verden.)

-spilleren går ind under instillinger og sætter sin konto til sletning. Efter de 7 dages fortrydelsestid vil kontoen blive fjernet fra serveren og byerne vil blive til spøgelsesbyer.

 • Hvis spilleren genstarter sit spil (dette er kun genstart på den pågældende verden)

-Spilleren går ind under instillinger og vælger at genstarte sit spil. Så snart spilleren trykker på linket i bekræftielses mailen så vil de tidligere byer tilknyttet kontoen blive til spøgelsesbyer og spilleren vil starte forfra.

 • Hvis spilleren ikke logger ind på den pågældende verden i 30 dage.

-30 dage uden login på den pågældende server vil resultere i at kontoen bliver slettet fra den verden og alle byerne tilknyttet den konto vil blive til spøgelsesbyer. Hvis der er præmiums (forvalter, kaptajn ol.) aktiveret på kontoen så vil det være 30 dage efter disse udløber.

Hvordan overtager man en spøgelsesby?

Der er to forskellige måder at erobre byer på og derved også to forskellige måder at overtage spøgelsesbyer.

Oprør : Spiller man på en verden hvor overtagelsessystemet er oprør så vil man hurtigt kunne overtage en spøgelsesby ved at lave et angreb med et koloniskib .

Kræver:

 • forskning: Erobring
 • 1 koloniskib
 • Minimum 1 krigsskib (Fyrskib, Trirem, Birem eller Hydra)
 • Minimum 1 land eller luft enhed (dette kan være alle enheder der produceres i kasernen)
 • Minimum 1 ledigt kulturniveau

Når koloniskibet rammer en tom spøgelsesby og alle betingelser for overtagelse er overholdt så vil man overtage byen med det samme.

Erobring': Spiller man på en verden hvor overtagelsessystemet er Erobring så vil det tage lidt længere tid at overtage en spøgelsesby.

Kræver:

 • forskning: Erobring
 • 1 koloniskib
 • Minimum 1 krigsskib (Fyrskib, Trirem, Birem eller Hydra)
 • Minimum 1 land eller luft enhed (dette kan være alle enheder der produceres i kasernen)
 • Minimum 1 ledig byplads

Når koloniskibet lander i en tom spøgelsesby så skal man sørge for at forsvare sit koloniskib på lignende vilkår, som man gør med en almindelig erobring af en by i X antal timer (antallet af timer varrier fra verden til verden - se instillinger for den enkelte verden her. Når tiden er udløbet så vil du overtage spøgelsesbyen.

Kamppoint i spøgelsesbyer

Hvis du har tropper stående til at forsvare en spøgelsesby (betinget den ikke er under erobring), så vil du ikke modtage kamppoint for tabte tropper. Så har du fyldt en spøgelsesby op for at forsvare den og nogen angriber så vil angriberen få kamppoint for at tage dine tropper ud, men du får ingen for de tropper angriberen mister.

Spøgelsesbyers levetid

I modsætning til andre byer, så vil en spøgelsesby falde sammen over tiden. De falder en lille smule i point hver dag indtil de er helt væk. Hvis du har tropper stående i byen, vil du opleve at du mister en smule af dem hver gang byen falder sammen - Du modtager ikke Kamppoint for dette (se afsnittet om Kamppoint i spøgelsesbyer).

Tiden det tager for en spøgelsesby at falde helt sammen og forsvinde er afhængig af byens størrelse da den blev til en spøgelsesby.

Hvordan ved jeg at det er en spøgelsesby?

Spøgelsesbyer vil være markeret på kortet som en by med et gråt slidt flag (se billede herunder)
Spøgelsesby.PNG

Når du åbner infovinduet for en spøgelsesby vil der stå de normale oplysninger du finder om en by men flaget til venstre vil være gråt og under ejer vil der være skrevet "spøgelsesby"