Fra Wiki Grepolis DK
Version fra 23. feb 2016, 22:58 af Aladin (diskussion | bidrag) Aladin (diskussion | bidrag) (Roadmap 2015)

(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: navigering, søgning


MzZW0JE.pngRoadmap, første kvartal 2016

Kære spillere!

Når vi kigger tilbage på vores tidligere erfaringer, har vi besluttet at dette år, bliver vores roadmap opdelt i 4 dele, og offentliggjort hvert kvartal. Med denne ændring, tror vi på at vores mål vil være lettere gennemskueligt og at det vil blive lettere for dig at se dem. Husk på at nogle koncepter er klar, mens andre er på udviklings stadiet, og nogle kun på tegnebrættet, hvor vi stadig arbejder med ideerne. Lige som det foregående år, kan du forvente flere eventer, men ikke kun på forum, men også på facebook, og flere venter på dig i år 2016. Og derfor, som lovet, præsentere vi dig for vores 1. Kvartals roadmap 2016, for at lade dig vide vores planer for de næste par måneder!


Vores mål!

Der er forskellige områder af Grepolis, der fortjener vores fokus i 2016.

1. Tilgang til Grepolis. En af de mest vigtige emner for nye spiller, som vi konstant arbejder på. Inviterede venner er guided af dig, men vi har altid spillere der starter med Grepolis, der ikke har forbindelser til andre spiller, eller nogen ide om hvad spillet handler om. Derfor ønsker vi at lave tidligere funktioner lettere at forstå, og forbedre deres brugervenlighed.

2. Nye spillere i tidlig spilfase. Vi ved alle at startfasen, med kun få byer, er den mest vigtige tid at være aktiv og mest effektiv på. De fleste af vores nye spillere der investerer tid, penge og lidenskab for Grepolis, mister alle deres byer i de første par uger af en server, og de giver aldrig Grepolis endnu et forsøg. At beholde disse spillere i Grepolis, vil være et stort skridt, ikke kun for os, men også for dig, fordi du vil have flere mulige allierede og fjender at spille med.

3. Holdbarhed og genoptagelse af spillet. Dette er også planlagt at blive forbedret dette år. Jo længere tid du spiller, og jo flere byer du har, jo mere tidskrævende er spillet. Det er svært for os at se en spiller med 50 + byer, forlade Grepolis, fordi det sluger for meget tid. For at forbedre holdbarheden og forbedre genoptagelsen af Grepolis, har vi tænkt på nye alliance funktioner eller ændre eksisterende spiloplevelser, selv efter nogle måneder.


Kvartals Planen

Lad os gå mere i detaljer omkring 1. Kvartals plan:

1. Nye Landsbyer og Banditlejr. Dette er et emne fra sidste år, som vil blive forbedret yderligere, og modtage nogle justeringer. Den første server med disse funktioner er live på det polske marked siden starten af februar. Vi samler feedback fra de polske spillere, så vi kan forbedre funktionerne de næste par uger, så vi kan åbne nye verdener med sidde funktioner om ca 2-4 ugers tid.

2. Opgave loggen. Opgave loggen er blevet frigivet for 2 opdateringer siden og er allerede en dl af vores forbrugervenlighed og forbedringer, som vil øge din spiloplevelse.

3. Kort oversigt og Ø-oversigten! Indførelsen af nye elementer for både kortet og Ø-oversigten er begyndt. By info over egne byer vil indeholde flere detaljer, omkring indkommende angreb, oprør/erobring, defensiv og offensiv styrke og mere. Vi ønsker at give dig en bedre oversigt på strategi kortet, omkring dine egne byer, allierede, eller fjende alliancer. Vi vil indføre et par nye filtre indstillinger du kan lege med. Konceptet vil blive delt snart, så hold øje.


4. Begynderbeskyttelse. I forsøger på at forlænge livstiden for spilleren, vil vi tænke på måder at forbedre den nuværende status. Vores mål er at hjælpe dig med at få din anden by en smule lettere. Ikke nødvendigvis hurtigere, men vi vil give beskyttelse til nye spillere og deres første by.

5. Medaljer! VI vil ny-arbejde måden, hvorfor medaljerne i øjeblikket bliver præsenteret på. Det vil være en ny funktion der vil give dig et overblik over mulige belønninger og hvilke du har modtaget så vidt. Dette vil give dig flere mål i fremtiden.


Hvilke alliance funktioner vi vil tilføje det sene spil eller hvis vi ændrer Verdens Vidundere, eller begge dele, er ikke besluttet endnu. Men vi vil holde møde omkring det sene spil i de kommende uger. Vi vil dele resultatet med dig, lige så snart vi kan.

Vi vil også se på vores gamle verdener, og se om vi kan smelte dem sammen. Dette vil forbedre aktiviteten og tilbyde nye mål og ofre, i stedet for at lukke begge verdener (Achilles, Hyperborea)

Hvad der kan komme i 2. kvartals roadmap! For 2. del af roadmap, har vi nogle rå planer. Vi ønsker at arbejde med spiller aktivitet. Vi vil tænke på nye verdens indstillinger, og tilbyde flere PvP elementer. Men for flere detaljer, må du vente indtil 2. Kvartals roadmap udkommer.

Vi tror stærkt på at vores planer for Grepolis vil tilføje kvalitet spænding til spillet, og at spille Grepolis vil blive sjovt.

For at opnå dette, har vi brug for din feedback. Derfor vil vi dele tidlige koncepter og større forbedringer og funktioner. Startende snart med Alliance søgeren eller ændringerne til strategi kortet.


Grepo2.png

Roadmap 2015

I lyset af åbenhed vil vi gerne annoncere dette roadmap, for at lade dig kende vores planer for dette år. Vi håber, at du er lige så spændt som vi er! Som med alle roadmaps kan der ske ændringer, men vi vil dele vores indsigt i processen og komme med flere detaljer, når de bliver tilgængelige. Listen er skrevet i den nuværende planlagte orden. Vi holder dette roadmap opdateret på vores Devblog.

Opdaterings log ud hindring

Det er mere en teknisk ting, men dette skulle forbedre din spil oplevelse en hel del! Hver gang vi opdaterer vores servere til en ny version, skal vi i øjeblikket logge vores spillere ud. Nogle gange sker det, mens du vil til at sende et angreb, eller mens du skriver en ny besked. I fremtiden vil vi informere dig nogle minutter før vi kører opdateringen, for at give dig tid til at forberede nede tiden. Imens opdateringen kører, vil du forblive i verdenen, men du kan ikke gøre noget. Når opdateringen er færdig, kan du genindlæse siden, uden at blive logget ud.

Bundter og pakker

For at gøre guldkøb mere attraktiv for alle, vil vi belønne visse køb endnu mere. Derfor vil vi introducere en god tilføjelse, så spillere vil få nogle forudbestemte ting/belønninger ved at købe bestemte guld pakker.

App forbedringer og anvendelighed

Vores UX designer fokuserer konstant på at skabe forbedret anvendelighed, for at sigte efter at gøre appen mere behagelig at bruge. Over de første par måneder af året, vil vi arbejde med disse ændringer og indføre dem efterhånden, de bliver færdig til det.

Begyndelsen og midt-spils funktioner

Vi har arbejdet en del med tutorialen, samt første sessions forbedringer over det sidste år. Nu er det en del lettere for nye spillere at komme ind i spillet. Opbygningen af første by tager nu kortere tid, og spillet vil blive mere spændende tidligere. Disse forbedringer var nødvendige, fordi vi vil beholde så mange spillere som muligt, der prøver vores spil. Jo flere spillere derude, jo flere fjender vil du komme til at stå over for, og nogle af dem vil blive dine nye alliance venner! Men at speede byggeprocessen på din første by op, er kun begyndelsen. Vi ønsker at gøre spillet mere varieret, specielt i de første uger. Vi arbejder i øjeblikket på at tilføje flere kamp muligheder til vores landsbyer, henholdsvis på den første ø.

Slutspillet

Vi har snakket om dette i et godt stykke tid, og vi kan i øjeblikke ikke sige hvornår vi vil takle dette emne. Vi vil helt sikkert komme med flere funktioner, hvor alliancer kan konkurrere mod hinanden, og ikke kun sende råstoffer til vidunderne.

Aktivitets bonus modernisering

Efterhånden som daglig login bonussen begynder at blive kedelig, og ikke ligefrem er appellerende efter noget tid, vil vi gerne modernisere den, for at gøre den mere attraktiv for spillere der ofte logger ind i spillet.

Alliance forbedringer

Vi ved at alliancer er en vigtig del af spillet allerede,men vi vil gerne lægge endnu mere vægt på alliancen! Med flere værktøjer. At spille sammen og hjælpe hinanden i en alliance vil få større betydning. At være en del af en alliance, har aldrig været lige så vigtigt, som dette år!

Spiller invitations modernisering

Ligesom aktivitets bonussen, kan belønningen som spillere kan få, ved at invitere nye spillere til Grepolis blive endnu mere attraktiv. Derfor vil vi bygge et bedre referent ordning med mere spændende belønninger.


Ved siden af disse emner, er der også flere ting der kræver vores opmærksomhed, tid og ressourcer dette år.

Tekniske forbedringer

Grepolis er et stort projekt, med mange afhængigheder, ikke kun internt hos InnoGames med nogle af vores services, men også eksternt. Vi er nødt til at tilpasse vores App til Apple og Googles krav, vores Facebook Connect plugin til Facebook API ændringer osv.... Nogle dele af spillet, selv om de virker ordentlig, kræver en omprogrammering, for at holde dem opdateret og kørende.


Grepo2.png

Roadmap 2014

I lyset af åbenhed vil vi gerne annoncere dette roadmap, for at lade dig kende vores planer for dette år. Vi håber, at du er lige så spændt som vi er! Som med alle roadmaps kan der ske ændringer, men vi vil dele vores indsigt i processen og komme med flere detaljer, når de bliver tilgængelige. Listen er skrevet i den nuværende planlagte orden. Vi holder dette roadmap opdateret på vores DevBlog.

Fuldskærms byoversigt Du kendte allerede til denne, ikke? Vi har annonceret dette emne før, i en lidt mere detaljeret stil på vores DevBlog, som du kan læse her: http://devblog.grepolis.com/?p=569. Men lad os lige fortælle dig, at byoversigten ikke vil blive vist som et lille vindue mere. I stedet har vi lavet det, så det fylder hele vinduet. Der vil også være en ny konstruktionsmenu, som bør appellere bedre til nyere spiller.

Alliancefinder Vi havde denne på vores roadmap sidste år også, men der var desværre ikke tid nok. Vi vil dog starte med at udvikle denne i en simplificeret udgave snart. Vi synes, at det er vigtigt at dirigere nye spillere ind i alliance, der kan hjælpe deres spil.

Påskeevent Jasons høner fra underverdenen vil komme! Dette års påskeevent vil være anderledes fra de sidste to. Det ligner mere sidst halloween event, da du vil få dine høns til at lave mystiske æg, afhængig af den valgte diæt. Hold dig opdateret, for fede belønninger!

Guide omlægning Selvom vores guideopgaver er ret god, er der stadig plads til mange forbedringer. Grepolis er et meget kompleks spil og den første erfaring med spillet kan være lidt for voldsom. Derfor vil vi gøre de første stadier af spillet meget nemmere ved at guide spillere gennem de første skridt på en bedre måde.

Pakker Belønninger i form af guldkøb er vigtigt for os. Vi vil introducere en god tilføjelse, så spillere vil få nogen præ-definerede genstande / Belønninger når de køber visse guldpakker.

Rebalancering dette emne har ligget stille lidt for længe, for at være ærlig. Alle detaljerne er allerede blevet diskuteret i fællesskabet og vi ved hvad vores spillere vil se gjort. Og ja, vi vil bruge tid på dette!

Verdens vidunder omlægning Endelig! Ikke? Vi ved, at mange spillere har ventet på dette og personligt er vi også spændte på ændringerne. Vi har stadig ikke truffet en endelig afgørelse, for ikke at nævne et manglende koncept. Måske vil vi fjerne Vidunderne og introducere et helt nyt sluspil, der gør brug af kampe i stedet. Måske vil nogen ændringer til vidunderne være nok... Kun Zeus ved!

Casual Verdener Et hardcore spil er ikke alles kop te. Grepolis er ret hårdt, da du skal logge ind ofte og alt kan tages fra dig. Grepolis er et sejt spil, hvilket er hvorfor vi vil åbne op for et bredere publikum. En regel for casual verdener vil være, at hver spiller har en hovedby, der har nogen fordele og ikke kan overtages. Selvfølgelig vil der være lidt flere specielle regler, men de er endnu ikke besluttet. Daglig log ind bonus omlægning For at sige det mildt, er den nuværende log ind bonus system ret kedeligt. Vi vil tilføje flere fede funktioner til denne. Der vil være en større mængde belønninger Spillergrafer og statistikker Dette er et must-have i et strategispil. Hvis du har færdiggjort en kamp i "Age of Empires" for eksempel, så vil du kunne se alle mulige detaljer fra kampen. Vi ønsker at tilbyde Grepolis spillerne en lignende oplevelse, så de kan holde styr på deres ydelse i spillet. Guder- og magiforbedringer Okay, dette lyder stort og desværre har vi ikke noget reelt koncept for dette endnu, men et hav af ideer. Guder er en stor funktion i Grepolis, men de er ikke så vigtige, som de burde være. Vi synes også, at vi kan tilføje mere strategisk dybde til guderne. Måske vil hver gud have en større mængde magier og spilleren skal vælge 4 af disse, som være aktive. Vi vil sikkert komme med mere information, når vi kommer til slutningen af året.

Sommer- / Halloween- / Juleevent Vi ved, at vi vil introducere flere events gennem 2014, men lige nu er der ingen koncepter klar. Så vi kan ikke rigtig fortælle om disse event endnu. Men de vil helt sikkert være spændende!


Grepo2.png

Roadmap 2013

For at vise, at vi ønsker at være mere åbne mod fællesskabet offentliggøre vi hermed vores roadmap, så i kan se, hvilke planer der er for spillet i dette år. Vi håber at i vil se ligeså meget frem til dette som vi gør! Som alle roadmaps kan punkterne i denne ændres, men vi vil dele al information med jer. Punkterne er opsat efter nuværende planlagte orden.

Lyde (implementeret med 2.36) For at tilføje en mere episk følelse til Grepolis, vil der være lyde og baggrundsmusik. Mere end 200 lyde er blevet produceret og vil blive implementeret i spillet. Implementeringen af lydene er en igangværende process og vi planlægger allerede at tilføje nye lyde til spillet.


Inventarsystem Der vil være en ny mulighed, der tillader dig at gemme modtagne belønninger. Du kan bruge disse belønninger på ethvert tidspunkt, hvilket giver mere frihed og strategisk momentum. Nogle af de nye funktioner vil blive dette inventar.


Windows 8 Grepolis holder sig trit med moderne teknologi. Hvis du bruger Windows 8 eller overvejer at gøre dette vil du være i stand til at installere Grepolis, med en dejlig app. App er allerede tilgængelig ved de engelske, tyske og franske Windows butikker.


Konstruktionspris reducering Vi vil introducere en ny premium funktion, der vil tillade dig at betale mindre råstoffer, når du konstruere en bygning. Du kan endda starte med bygningen hvis du mangler mængden af råstoffer, som du ellers ville have sparet med konstruktionspris reducering!


Øopgaver Alle spillere er herskere over deres eget land i Grepolis. Øopgaver vil give dig en bedre følelse af disse omstændigheder ved at sætte dig foran nogle svære opgaver. Der er flere opgaver, der skal laves, for at fuldfører øopgaverne, hvilket vil ende i gode belønninger. Hver opgaver indeholder en aggressiv og en klog beslutning.


Hyperborea flytning Spillere der blev erobret i en almindelig verden vil have mulighed for at flytte en kopi af deres sidst overtagede by til Hyperborea. Dette vil give nye spillere muligheden for at lærer spillet at kende i et mindre hårdt miljø.


Helte Ja, du hørte rigtigt! Du vil være i stand til at få individer som Hercules, Leonidas, Helena og mange flere. Helte er en speciel enhed, der kan gøres stærkere og give en unik effekt, hvilken vil styrke strategien indenfor Grepolis.

Helte kan låses op med den nye valuta, der kan optjenes ved at udfører øopgaver. Helte kan også flyttes mellem verdener (gratis). På denne måde kan du fuldfører din samling af helte, selv hvis en verden slutter.


App Kan du lide Grepolis Toolbox? Så vil du elske vores Grepolis App! Mange funktioner fra browser versionen kommer til din mobile skærm, med et frisk nyt design. Yderligere vil vi fortsætte vores arbejde på, at få implementeret alle funktioner, så de tilgængelige på Grepolis App.


Fuldskærms byoversigt I fremtiden, hvis du går til byoversigten, vil denne ikke blive vist i et vindue mere. Du kommer også til at kunne se et mere idyllisk landskab omkring din by!


Ny daglig bonus - Oraklet Oraklet vil tillade dig at udfører en profeti om dagen, og dermed modtage en tilfældig belønning, der er forskellig fra dag til dag. Der vil endda være en episk belønning, med helt nye effekter. Du har selvfølgelig også en chance for at vinde guld!


Handelsrelationer Handelsrelationer er en ny måde at stable en lille alliance mellem to spillere på benene. Hvis du bruger tid på dine handelsrelationer kan de stige i niveau og låse op for fordele, der giver globale effekter. Hver spillere kan kun have op til 5 handelsrelationer, så vælg dine partnere med omhu.


Rebalancering Som du nok ved er flere enheder, forskninger og specielle bygninger lidt upopulære. Vi vil ændre nogle værdier, mens nogen af tingenen måske bliver skiftet ud med helt nyt indhold, for at gøre hver enhed, forskning eller bygning en variabel mulighed.


Forbedring grafikanimationer Vi ønsker at spillet skal kunne give et mere livligt look, ved at tilføje nye og forbedrede animationer til byerne og til verdenskortet.


Verdens vidunder omstrukturering På nuværende tidspunkt virker vidunderne ikke som vi originalt havde håbet på. Grepolis handler om episke kampe og krig. Vidunderne vil blive ændret, så de motivere alle spillere til at smadre deres fjender!


Grafer og statistiker Nogensinde tænk på hvordan du klarede dig i en given situation? Vi vil give dig en ny fane i din profil, hvor du vil kunne finde alle de interessante data!


Grepo2.png